Engelimi kaldırır profilime bi kere daha teşrif eder. Bide konserlerine suçluluk duya duya gitmem böyle olursa zaten gidememde. Yüzsüz gibi hissederim. Sesini en beğendiğim sanatçı. Hem konserleride bedava oluyorrrSonra imza gününe gitmeye korkarım beni tanırda kovar falan diye
o zaman bu aşkı kalbine göm ,acını yaşa dilediğince ,ağlan sızlan ama unut ,ceceliden sana yar olmaz,ayol adamın bebeği var bu ne aşk ,gel evlen benle dese valla gider senin gibiler ..
Yorumlarınız sayesinde yerimde çatladım,Rabbim de sizi güldürsünay ilahi ya çok güldürdün beni ,profiline gelse ne olacak ,ya eminim o da kara kara seni düşünüyordur ,ne yaptım ben allahım ,nasıl engelelrim onu ,özür dilesemmi acaba ,yok yok ondan beklemeliyim özürü ünlü olan benim diye karalar bağlamıştır ,eli tweeter a bi gelip bi gidiyodur ,belki o da acı çekiyordur .te allam yaaa
hahaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyykonserlerini başın öne eğik gizli gizli uzaktan izlersin... uzun kaban gıy şapka da tak senı görmesin...
Tatlım dalga mı geçiyorsun acaba bizle yorumlarında öle bir hava sezdim ??
konserlerini başın öne eğik gizli gizli uzaktan izlersin... uzun kaban gıy şapka da tak senı görmesin...
Yorumlarınız sayesinde yerimde çatladım,Rabbim de sizi güldürsün
konserlerini başın öne eğik gizli gizli uzaktan izlersin... uzun kaban gıy şapka da tak senı görmesin...
2-3 aydır bi ünlüye taktım kafayı. Herşey konserine gitmemle başladı. Dün bu adam tweet attı bende nasılsa görmez diye sanki düşmanıymış gibi yorum yaptım dalgaya aldım. Bi baktım beni engellemişSizce artık boşveriyimmi yoksa fake bi hesap açıp özür mü diliyim ?
canımmm gel şöyle yamacıma...Ya bu beni şimdi engelledi ya bir arkadaşım falan küsmüşüzde engellemiş gibi hissediyorum. Gel barışalım dicem yani utanmasamŞaka maka karısınamı tweet atsam kocana söyle engelimi kaldırsın diye
Ya bu beni şimdi engelledi ya bir arkadaşım falan küsmüşüzde engellemiş gibi hissediyorum. Gel barışalım dicem yani utanmasamŞaka maka karısınamı tweet atsam kocana söyle engelimi kaldırsın diye
Hayatımda duyduğum en mantıklı öneri çoğğ begendimYa bu beni şimdi engelledi ya bir arkadaşım falan küsmüşüzde engellemiş gibi hissediyorum. Gel barışalım dicem yani utanmasamŞaka maka karısınamı tweet atsam kocana söyle engelimi kaldırsın diye
Hem evli barklı adam onu da geçtim niye hakaret eder gibi yazıyorsunuz ki ünlü ünsüz farketmez saygısızlık yani engellemeyip napsın :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?