Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Konunun dalga amaçlı açılmış olduğunu düşünüyorum.
Nihayetinde konu sahibi 0-13 yaş arası değil.
Bildiğimiz 17 yaşında genç kız.

Her neyse konuya gelecek olursak,
Acaba bende Murat Boz'a düşman gibi tweet atarsam dikkatini çeker miyim ki?:26:
Hem belki zamanla o da bana aşık olur, Eliz'den ayrılır, evlenip çocuk yaparız.
Dur dur hemen deniyorum..

Arkadaşım kendine gelmelisin bence.
"Konserine gidemem, imza gününe gidemem." falan..
Şimdi sorsan ona, seni engellediğini bile hatırlamaz.:2:

Son düzenleme:
sevdiğim kız bana abi deyince şarksıı geldi aklıma ,o biliyormu onu abi gibi sevdiğini ,duyarsa yıkılacak adam :2:

Engelledi diye sinirimden söyledim barışırız biz onla açıklarım ben Şaka maka abi gibide sevmiyorum ya anlatamadım işte garip bi duygu

Engelledi diye sinirimden söyledim barışırız biz onla açıklarım ben Şaka maka abi gibide sevmiyorum ya anlatamadım işte garip bi duygu

hay allah bak kafam karıştı iyice şimdi iyimi ,ben bu gece uyuyamam ,sen onu ne olarak seviyorsun diye düşünmekten kafayı yerim :84:

Daha önceki yazıdada dediğim gibi dalga geçme amaçlı açmadım sadece kendimle dalga geçiyorum orası doğru. Her ne kadar kendim bu duygular içerisinde olsamda dışarıdan size komik göründüğünün farkındayım o kadar. Çünkü içinde bu duygular olmayınca dışarıdaki insan sadece mantığı ele alıyor o yüzdende çok saçma geliyor. Mesela Mustafa ceceli evli bebesi var hayatı başka dünyalar ayrı hiçbir zaman göremicem en fazla fotoğraf çektirirdim 1 kelime konuşurdum.Bunları yazarkende kendime tokat atıyor gibi oluyorum bu aradada neyse İşte içimde bir ben var benden öte bana bu gerçekleri söylüyor bir bende var benden daha öte o da mc yi seviyor şiir gibi oldu

annaaaa bende tolga savaciya asikdim her gece dua ederdim allahim bir yerlerde karsilasalim onunla evleneyim diye eee o zamanlar nerde internet bide edebiyat hocasina yillar sonra ankarada saaaakkkkk diye karsilastim edebiyat hocamla yanimda kociskomla anammm asik oldugum adama bak ben yaninda cocuk gibi esim delikanli ogretmende yazik saclar beyazlamis omuzlari dusmus yorgun bi hali vardi sonrada sertab erenerin sarkisini fisildadim kendi kendime o zamanlar asik oldugum ruzgarlar esti esti gecti kiz deli dolu caglarin olur oyle seyler daha 20 yasina kadar kac kisiden hoslancan hepte plotonik olur bu yaslarda en azindan benimki oyleydi hatta ablam espuru bile yapardi yarin sabahda sutcuye asik olmazsan sasarim haaaa

Sizin dua biraz geç ulaşmış galiba

ben konu sahibine dediydim :26:
yanlış mı geldim yoksa
Pardon ben bana dediniz anladım ama konu sahibine yazdığım mesaj daha çıkmamış bile :))) Bende konu sahibine başka bir ünlüye hayranlığımdan bahsetmiştimde :) Benimki yabancı ama :)

Baştan yazıyorum konu sahibi arkadaşım daha deminki mesajım yollanmamış.
Senle aynı yaştayız bende aamir khana hayranım. Benim hiç görme şansım ben ne yapıyim. Sen gene görmüşsün konserde falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…