Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bir yanlışlık mı var acaba

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
hanımlar ben cumartesi mezoterapi yaptırdım
Çok canım yandı yaparken zaten bende kendimi sıktım
Yaptıranlar varsa sizde de böyle mi oldu?
Bir de iğneleri çok derine bayırdı sanki doktor, hissettim yani, saç kökü ne kadar derinde ki
Bilmiyorum belkide iğne korkum olduğu için psikilojik bişey oldu ve başım ağrıyo
Belkide bu baş ağrısı sıkıntı ve stresten
Var mı başına böyle bişey gelen duyan

Son düzenleme:
Ben de yaptırıyordum,hangi iğneleri kullandı,insülin iğneleri gibi ufak olanları mı yoksa başka mı...bi de eğer adet dönemin yaklaştıysa ağrı hissiyatın artar,ondan da olabilir...ha bi de damarlara denk geldiyse hem kanar hem de çok feci canın yanar.belki bir iki tanesi damarlara denk gelmiştir

Igne turune gore degisiyor, aci hassasiyetinize gore de degisiyor. Tamamen psikolojik olarak da agri hissediyor olabilirsin

Valla benim görümcem yaptırıyordu, her seans sonrası baş ağrısı çektiğini söylüyordu.
Ağrıması normal bence de, sonuçta aynı bölgeye kaç tane iğne batırılıyor can mı dayanır?

Ben de yaptırıyordum,hangi iğneleri kullandı,insülin iğneleri gibi ufak olanları mı yoksa başka mı...bi de eğer adet dönemin yaklaştıysa ağrı hissiyatın artar,ondan da olabilir...ha bi de damarlara denk geldiyse hem kanar hem de çok feci canın yanar.belki bir iki tanesi damarlara denk gelmiştir
Bakamadım kırkumdan, evet o yüzden olabilir doğrudur yani özel günden dolayı

Igne turune gore degisiyor, aci hassasiyetinize gore de degisiyor. Tamamen psikolojik olarak da agri hissediyor olabilirsin
olabilir

Valla benim görümcem yaptırıyordu, her seans sonrası baş ağrısı çektiğini söylüyordu.
Ağrıması normal bence de, sonuçta aynı bölgeye kaç tane iğne batırılıyor can mı dayanır?
Gerçekten mi:(
Of hiç de bilgilendirmiyolar inssnı, bide baş ağrısı normal baş ağrısı yani sadece o bölge acımıyo

hanımlar ben cumartesi mezoterapi yaptırdım
Çok canım yandı yaparken zaten bende kendimi sıktım
Yaptıranlar varsa sizde de böyle mi oldu?
Bir de iğneleri çok derine bayırdı sanki doktor, hissettim yani, saç kökü ne kadar derinde ki
Bilmiyorum belkide ipne korkum olduğu için psikilojik bişey oldu ve başım ağrıyo
Belkide bu baş ağrısı sıkıntı ve stresten
Var mı başına böyle bişey gelen duyan
Ipne korkusu mu?:silah::KK57::KK73:

Benim de yakın bir akrabam yaptırdı onda alerji yaptı, saç diplerim acıyor demişti çok dayanamadı bıraktı çünkü kafa derisinde hassasiyet oluşmuş... Herkesde aynı etkiyi yapmaz belki ama ben onu görünce hiç yeltenmedim bile........

Benim de yakın bir akrabam yaptırdı onda alerji yaptı, saç diplerim acıyor demişti çok dayanamadı bıraktı çünkü kafa derisinde hassasiyet oluşmuş... Herkesde aynı etkiyi yapmaz belki ama ben onu görünce hiç yeltenmedim bile........
Off:(
Ben çok büyük umutla başladım ama şindi canım sıkıldı iyice:(

Yani iğne bu normal işlem yapılıyor ilaçla saç dipleri uyarılıyor neticesinde iyi olacaksa acısına değer. inşallah size şifa olur rahat olun...

Sakın yaptırmaktan vazgeçme,bana çok çok faydası olmuştu.hem mezoterapi yaptır hem prp...prp kök hücre tedavisi gibi bişey.acı çeksen de dayanmaya çalış inan meyvesini alacaksın

Sakın yaptırmaktan vazgeçme,bana çok çok faydası olmuştu.hem mezoterapi yaptır hem prp...prp kök hücre tedavisi gibi bişey.acı çeksen de dayanmaya çalış inan meyvesini alacaksın
İnşAllah.
Vazgeçmek istemiyorum bende ama inş faydası olur çünkü çok çok acılı ve pahalı
Bende ilk seansta bi değişiklik olmadı bu normal değil mi

:) düzelttim
O değilde kimse yaptırmadı mı ya
Merhabalar,Ben bu grubun yeni üyesiyim.Henüz konu açamadığım için bu konu hakkında yazı ve resimler paylaşmayı düşünüyorum.bugün 2. seansıma gittim.en az 1.si kadar ağrıdı.bu ağrı ne kadar acı olursa olsun,saçlarımı kaybettiğim kadar bana acı veremez heralde.henüz 15 gün olmasına rağmen,saç dökülmem durdu ve parlaklık farkettim.umarım 4-5 ay sonunda etkisini görürsün diyen doktorum haklı çıkar ve burada ki saç dökülme problemi yaşayan arkadaşlarıma da bir faydam olur.
sevgiler :))

Merhabalar,Ben bu grubun yeni üyesiyim.Henüz konu açamadığım için bu konu hakkında yazı ve resimler paylaşmayı düşünüyorum.bugün 2. seansıma gittim.en az 1.si kadar ağrıdı.bu ağrı ne kadar acı olursa olsun,saçlarımı kaybettiğim kadar bana acı veremez heralde.henüz 15 gün olmasına rağmen,saç dökülmem durdu ve parlaklık farkettim.umarım 4-5 ay sonunda etkisini görürsün diyen doktorum haklı çıkar ve burada ki saç dökülme problemi yaşayan arkadaşlarıma da bir faydam olur.
sevgiler :))
İnş öyle olur benim 5.seans bitti dolgunluk ve parlaklık var, birde küçük saçlar çıkıyo sanırım etkisini uzun süre sonra göreceğiz

Back
X