bir yardım arkdaşlar!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
ben yaklaşık 2 ay önce laporoskopi ile apandist ameliyatı oldum.ancak sağ kasığımda ara ara hep ağrım oluyor.özelliklede tuvaletimi tuttuğum zamanlar.aceba yumurtalıklarla ilgili bir sorun olabilrmi die korkuyorum Allahım korusun.adetlerim çok şükür hep düzenlidir.bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım.Ama kist falan varsa belli etmeyebiliomş kendini sanırım.Ancak laporoskopiden önce ultrasona da girdim.Laporokopide bütün iç organlara da bakıyolar.Doktorum rahmine kadar baktık demişti.Ancak ben korkuyorum işte.Sizce fazla mı evham yapıyorum.Ancak gerçkten sızı gibi oluyor arada şu anda yine hissediyorum ve adetime 2-3 gün kaldı

Bn de bi ay ince cikolata kistinden.dolayi yumurtaligimdan.ameliyat oldum laparoskopi ile. Oncelikle gecmis olsun. Benim.dikisim acildi onun disinda sorunum olmadi. Korkma yumurtaliginda bi sey yoktur varsa da agrisi oyle olmaz. Ya cok agrir ya hic agrimaz. Usutmus olabilirsin.

size de çok geçmiş olsun.Ben laparoskopi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Ama üşütmüş olsam geçer die düşünüyorum.Uzun zamandır ara ara hep ağrım oluyor hafif haff ama adetm yaklaşıyo ondan mı aceba

çook gemiş olsun Allah acil şifalar versin..muhtemelen ameliyat ağrısıdır zamanla geçerr..

yinede siz riske atmayın bir uzmanla görüşüp,muayene olun..içiniz rahatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…