Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin değil eşinizin ne tavır gösterdiği önemli bence eşiniz rahatsız olsa bu durumdan zaten arasına mesafe koyarak gösterirdi demekki yanlış anlayacak bir şey yok ortada

hııı aynen normal değilim nerden bildin genelleme yapmamak adına özellikle birçoğu yazdım
Tamam siz niye o birçoğunun arasında değilsiniz? Ne özelliğiniz ya da farkınız var? Eltiniz gelip sizin için burada eltilik farklı bir oluşum, normal insan değiller diyebilir.

Hissettiğiniz dışlanmışlık olabilir. Diğer yorumlarını okumadım gerçi ama ev içinde kabul görmediği için her olaya ön yargılı yaklaşıyor olabilirsiniz. Basit şeylerden belki olumsuz anlamlar çıkarıyorsunuz. Bu akraba ilişkileri kayınlarla, eltilerle, görümcelerle yani kayınvalideyle aynı evde falan kalmak zaten rahatsız edici şeyler. Niye birlikte kalıyorsunuz ki.

yaaa ne boş bir şeye takılmışsın benimde kaynım var benden 3 yaş büyük bazen kaynanam kahvaltıya çağırır oda genelde öğlene kadar uyur herkes seslenir uyanmaz ben de en son girer odaya oğlumu üzerine bırakırım oda burnunu yolar kirpiğini tutmaya çalışır mecbur uyanır

Doğru mu diye sorunca da herkes kendine göre cevap verdi şimdi şey mi diyelim senin elti kocana göz koymuş vaziyet al falan mi?

Ayrıca konu sahibi, lisedeki öğrencilerden ve kendi kardeşlerinin arasındaki oyundan bile şüpheye düşen bir kişi olunca ister istemez karşı tarafı normal kabul ediyoruz.

Komiksin ya bozulma yahu okumak zorunda değilim hayat hikayeni
Yok ne bozulacam. Hani belki sizin yaşadığınız tuhaf hayat ve aile dışında hayatlar ve aileler olduğunu idrak edersiniz diye yazdım ama nafileymiş. Bazı insanlar böyle kendi dar dünyasının dışına çıkamıyor işte. Yapacak birşey yok. Size çevrenizdeki dal yaprak gezen aile üyelerinizle mutluluklar dileriz.

Konuyu bir kaç sayfa önden bir kaç sayfa arkadan okudum
Yazsam mı yazmasam mi karar veremedim
Ama son sayfalar cidden tuhaf

Bazen diyorum bilerek mi yapıyorlar hanı elti görünce ya yada kaynana illaki bir şeyi hatalı olucak
Bakması yemesi içmesi konuşması davranışı oysa o da elti görümce
Sürekli yaptığı davranışlardan dolayı akli başka calısıcak anlam yükleyecek ye nedense bunun adı kin nefret oluyor sağlıklı olmuyor
Iki kardeş güreşiyor diye öğrenciler bir şey yapıyor diye elti kayını uyandırıyor diye niye bu tarz ard niyetler geliyor ki
Hayır neden akla farklı şeyler geliyor
Uyandırmış tamam esi uyandirsaymis ama o uyandırmış ne var yani gidip yanına yatmış gibi uzatmaya
Yanı oda da yanlız görseler ALLAH etmeye ne diyecekler hazır duruyor iftira art niyet

O zaman ayıkla pirincin taşını
Işte etrafta böyle kişiler olunca her türlü laf çıkıyor
Allah herkesin kalbine göre versin böyle niyetlilerden uzak etsin

konu sahibi "civiklik" nedir bilmiyorsunuz sanirim keske benim eltimde sadece kapidan uyandirsaydi ki cok da uyandirmisligi vardir :))

benim ki daha ileri gidiyordu da sukur komple bagi kopardik

burda eger rahatsiz olacaksa esinizin olmasi gerekiyor o da beni sen uyandirma esim uyandirsin diyemez

madem eltinden once sen uyandir

Bu kucuk eltiler beni cok sasirtiyo. En kucuk kaynim ben evlendigimde ilkokula gidiodu. Smdi ben bu cocugu evlenince uyandiriyorum diye karisinin benden kiskanmasi kadar sacma bisey var mi? Uyandirmak cok mu mahrem bisey? Insanlar birbirlerini kardes gibi goruyo olamazlar mi mesela?

Kaynım 18 yaşında evlendiğimde 15 yaşındaydı. Bizdede kaldı ortak kaldığımız akrabalarımızda oldu. Hiç bi zaman odasına bu yaşlarında bile girip uyandırmadım kapıdan seslendim ileride evlenince hiç yapmam.Zaten aksi durum olsa oda rahatsız olur. Bu bizim karakterimiz biz böyle seviyoruz, sizin durumuzda da onlar böyle alışmış ve rahatsız olmuyor olabilirler normal gelebilir zaten anormal diye adlandıramayız kişiye göre değişir.Kocam duruyorken eniştemin odaya girip beni uyandırmasıyla aynı şey bence saçma.Uyku hali kimi için özel bi halken kimisi için değil. erkekte olsa kadında olsa uyurken sere serpile yatmak oranın buranın açılması durumu var bundan rahatsızlık duymaz herkes onlarda demekki sorun etmiyor.

Ciplaksa uygun değilse Karisi duruken niye o uyandırsın ki.
Niye çıplak olsun misafirlikte? Siz misafirliğe gidince 2 dk kestireyim demek için soyunup dökülüyor musunuz?

benimde hosuma gitmez her ne kadar eltimi sevsemde ne isi var yatak odamizda kocamin basucunda yada ayakucunda olsun illaki seslenmesi gerekiyorsa kapiyi tiklatsin uyandirana kadar yeterlidir iceri girmesine gerek yok dinimizde de uygun degil esiniz ve eltiniz icin söylemiyorum genel olarakta gelin kayinbirader yalniz odada olmalari 3 cüsü seytan olacagi icin herkes neyi nasil yapacagini yapmamasi grekenleri bilse sikinti cikmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…