Allah cezanı vermesin.Bi evin içinde bir araba horanta, adam kapısı kilitsiz yerde cıbıl uyuyor bir de vinci kaldırıyorsa asıl görgüsüz odur.
Yani çok garipsiniz gerçekten ben gerçekleri yazıyorum bu doğal bir şey refleks gibi bazı erkekler uykusunda erekte olurlar ayrıca havalar sıcak çıplak olmasa dahi baksirla yatabilir ... kapıyı tiklatmayan insan gorgusuzdur bunu dusunmeyecek kapasitede olmayan insanda gorgusuzdur ama yok ben onun 14 yaşındaki halini bilirim illaki herseyine şahit olucam derseniz sizde Dalın içeri tabiki sizede arkanızdan kaba şey felan derler en fazla bir şey olmaz sizin için sorun değil boşverAyyy canım yabende, uyuyan insan söz konusu olunca aklıma ilk gelenin pipisi olmadığı var mesela. Bence daha çok görgülüyüm
İnşallah sadece faketir, lise çocuklarına kadar sorgulamaları var zira…@Yengeç alıntılamış. Ciddiye alıp cevap yazmayın. Konu sahibi ve konu fake.
Sizin mental problemleriniz mi var yoksa sapik misiniz?
Ay buraya bir yığın aforizma kasamayacağım hanımefendi. Benim kapı çalıp çalmadığım sizi zerre ilgilendirmez, kaldı ki şükür ebeveynlerimiz verdi hepsinin eğitimini ama bilin bakalım size ispatlamak ya da söylemek zorunda mıyım? HayırrrYani çok garipsiniz gerçekten ben gerçekleri yazıyorum bu doğal bir şey refleks gibi bazı erkekler uykusunda erekte olurlar ayrıca havalar sıcak çıplak olmasa dahi baksirla yatabilir ... kapıyı tiklatmayan insan gorgusuzdur bunu dusunmeyecek kapasitede olmayan insanda gorgusuzdur ama yok ben onun 14 yaşındaki halini bilirim illaki herseyine şahit olucam derseniz sizde Dalın içeri tabiki sizede arkanızdan kaba şey felan derler en fazla bir şey olmaz sizin için sorun değil boşver
Kaynım yok ama eniştem var bi tane çok tatlış. 36 yaşında kadınım tepesine atlayarak uyandırmışlığım var adamı. Onun beni yatağın ayak ucunu kaldırıp kafa üstü yere devirerek uyandırmışlığı var. Her yenge-kayın ya da enişte-baldız ilişkisi farklıdır. Her ailenin dinamiği farklıdır. 7 yabancıyı uyandırmıyorsak bi bırakın da aile içi ilişkilerimize kendimiz karar verelim. Aileye sonradan girenler de ister ayak uydursun ister konu sahibi gibi delirsin. Pek umursanacağını sanmıyorum.Yani çok garipsiniz gerçekten ben gerçekleri yazıyorum bu doğal bir şey refleks gibi bazı erkekler uykusunda erekte olurlar ayrıca havalar sıcak çıplak olmasa dahi baksirla yatabilir ... kapıyı tiklatmayan insan gorgusuzdur bunu dusunmeyecek kapasitede olmayan insanda gorgusuzdur ama yok ben onun 14 yaşındaki halini bilirim illaki herseyine şahit olucam derseniz sizde Dalın içeri tabiki sizede arkanızdan kaba şey felan derler en fazla bir şey olmaz sizin için sorun değil boşver
Bu adam niye 50 kişinin olduğu evde baksırla kapı kilitsiz yatsın ya? O kadar rahat ki paşa vinci kaldırıyo bi de ba ba ba ba. Nerde yaşıyorsunuz nasıl heriflerle muhatapsınız hayret ettim.Yani çok garipsiniz gerçekten ben gerçekleri yazıyorum bu doğal bir şey refleks gibi bazı erkekler uykusunda erekte olurlar ayrıca havalar sıcak çıplak olmasa dahi baksirla yatabilir ... kapıyı tiklatmayan insan gorgusuzdur bunu dusunmeyecek kapasitede olmayan insanda gorgusuzdur ama yok ben onun 14 yaşındaki halini bilirim illaki herseyine şahit olucam derseniz sizde Dalın içeri tabiki sizede arkanızdan kaba şey felan derler en fazla bir şey olmaz sizin için sorun değil boşver
Bu daha büyük görgüsüzlük değil mi ayrıca? Kapı çalmamayı yerin dibine sokan insan, adamın 50 kişinin hatta belki çoluk çocuğun olduğu evde donla uyumasını normal görüyorBu adam niye 50 kişinin olduğu evde baksırla kapı kilitsiz yatsın ya? O kadar rahat ki paşa vinci kaldırıyo bi de ba ba ba ba. Nerde yaşıyorsunuz nasıl heriflerle muhatapsınız hayret ettim.
O erkek çünkü, ortalık yerde bile dallı güllü gezebilir, sen gözünü kapatacaksın.Bu daha büyük görgüsüzlük değil mi ayrıca? Kapı çalmamayı yerin dibine sokan insan, adamın 50 kişinin hatta belki çoluk çocuğun olduğu evde donla uyumasını normal görüyor
Ataerkil görgü kurallarıO erkek çünkü, ortalık yerde bile dallı güllü gezebilir, sen gözünü kapatacaksın.
Aaaaa aaa a görgüsüz olursun şimdi deme öyle. Hayır yani desem ki ben hap kadar kız kardeşimin odasına bile kapı çalarak giriyorum ee? Diye, savunacak başka argümanı kalmayacak. Kapı çalmaktan yürüyor bir deBu adam niye 50 kişinin olduğu evde baksırla kapı kilitsiz yatsın ya? O kadar rahat ki paşa vinci kaldırıyo bi de ba ba ba ba. Nerde yaşıyorsunuz nasıl heriflerle muhatapsınız hayret ettim.
Mesela yani dedim olasılık bunlar yaşadığım insanlar değil her olasılığı yaşasaydık bilim insanları ne halde olurdu ..yahu komiksiniz nereye çekiyorsunuz lafları hehe bir tek sen haklısınız katıpBu adam niye 50 kişinin olduğu evde baksırla kapı kilitsiz yatsın ya? O kadar rahat ki paşa vinci kaldırıyo bi de ba ba ba ba. Nerde yaşıyorsunuz nasıl heriflerle muhatapsınız hayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?