- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Yazdığınin hepsini okumadım başını okudim banane senin hayat hikayendenKaynım yok ama eniştem var bi tane çok tatlış. 36 yaşında kadınım tepesine atlayarak uyandırmışlığım var adamı. Onun beni yatağın ayak ucunu kaldırıp kafa üstü yere devirerek uyandırmışlığı var. Her yenge-kayın ya da enişte-baldız ilişkisi farklıdır. Her ailenin dinamiği farklıdır. 7 yabancıyı uyandırmıyorsak bi bırakın da aile içi ilişkilerimize kendimiz karar verelim. Aileye sonradan girenler de ister ayak uydursun ister konu sahibi gibi delirsin. Pek umursanacağını sanmıyorum.
Tabi canım kaba şey seni kapıyı vur tamam mı tatlımAy buraya bir yığın aforizma kasamayacağım hanımefendi. Benim kapı çalıp çalmadığım sizi zerre ilgilendirmez, kaldı ki şükür ebeveynlerimiz verdi hepsinin eğitimini ama bilin bakalım size ispatlamak ya da söylemek zorunda mıyım? Hayırrr
O yüzden size he he tamam diyorum.
Niye, heceleyerek mi okuyorsunuz? Tamamını okumak 10 saniye falan sürüyor normal hızda okuyan insanlar için.Yazdığınin hepsini okumadım başını okudim banane senin hayat hikayenden
neden eşinizi tacize uğramış gibi anlatıyorsunuz benim anlamadığım şu evlenmeden önce yengesi bu insanı görüp tanımıyor mu size evlenince mi tatlanacak adam içiniz pis insanlar artık ne yapsa kötü algılıyorsunuzMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Ay ay kıyamisu mini mini hanım jdhdkjsjdTabi canım kaba şey seni kapıyı vur tamam mı tatlım
Savunacağı tek şeyi aldın elinden kudra...........Niye, heceleyerek mi okuyorsunuz? Tamamını okumak 10 saniye falan sürüyor normal hızda okuyan insanlar için.
Sizde olasılık, bizde imkansız.Mesela yani dedim olasılık bunlar yaşadığım insanlar değil her olasılığı yaşasaydık bilim insanları ne halde olurdu ..yahu komiksiniz nereye çekiyorsunuz lafları hehe bir tek sen haklısınız katıp
Komiksin ya bozulma yahu okumak zorunda değilim hayat hikayeniNiye, heceleyerek mi okuyorsunuz? Tamamını okumak 10 saniye falan sürüyor normal hızda okuyan insanlar için.
İnsanlar sadece kendinde gerçekleşen şeyleri düşünmezler yani bunu açıklamama gerek yok aslında sonuçta anaokulunda değilizSizde olasılık, bizde imkansız.
Dikkat et sana yapistirmasinlar sonra ağlar konu açarsın ..yaaa ben onun küçüklüğünü biliyordum ama ühüü .. tuvaletedemi tıklayarak girecektik uhü ..niye annem babam öğretmedi bana ühuü diye ağlarsın bebeğim yazık sanaAy ay kıyamisu mini mini hanım jdhdkjsjd
Sen de dikkat et errrrkek falan uyurken kapıyı çalmadan girersen maazallah alnının ortasına yapıştırıverirler ayyy
Konuda da baksırla hazırolda yatan bir adam yok, herkesin herkesi tanıdığı bir aile ortamı var, muhabbet var. Daha dün ailenin içine girmiş her şeyi yadırgayan bir gelin de var diyecektim ki, erkek kardeşlerinin güreşmesinden bile mana çıkarmış kendisi. Zaten böyle birine pek bir şey anlatamayız. Sizin için de ayrı üzüldüm, erkekleriniz yol yordam bilmiyor galiba, her şeyi bu kadar ince düşünmek zorunda kalmak çok sıkıcı.İnsanlar sadece kendinde gerçekleşen şeyleri düşünmezler yani bunu açıklamama gerek yok aslında sonuçta anaokulunda değiliz
Eğer eşinizle evlenirken uyandırmak görevini üzerinize aldiginiza dairebir sözleşme yapmadiysaniz her şey normal. Eğer yaptıysanız sözleşme ihlal edilmiş olur ve size tazminat ödemek zorunda kalırlar. Sozlesmeniz varsa hemen bir avukata başvurun.Merhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Nasıl bir travma yaşadınız bilmem de, bizde böyle şeyler olmaz. Ortaya atana bakmak lazım jdjdjdj Kaldı ki bdv'ye gelip bundan konu da açılmaz şaka gibi insanlar var ya.Dikkat et sana yapistirmasinlar sonra ağlar konu açarsın ..yaaa ben onun küçüklüğünü biliyordum ama ühüü .. tuvaletedemi tıklayarak girecektik uhü ..niye annem babam öğretmedi bana ühuü diye ağlarsın bebeğim yazık sana
Eltiniz varsa siz de eltisiniz demektir. Siz de o oluşuma dahil olduğunuza göre siz de normal bir insan değil misiniz şimdi?aynen herkesin akrabası pür-ü pak konu sahibiyle dalga geçin :d kadın zaten yazmış cıvık bi tip diye eşiylede sürekli şakalaşma duruları varmış. arkadaslar sizin yok diye elti denen oluşumun normal bi insan oldugunu düşünmeyin gerçekten bir çoğu inadına düşünmeden gıcıklıgına davranıyo. kadın zaten rahatsızmış aralarındaki ilişkiden üstüne buda olunca garibine gitmiş dogrumu diye sormuş herkeste biyerlere sokup sokup çıkarmış. benide rahatsız etti ona ne yani gelip karısına söylesin o uyandırsın çokmu zor bişey ayrıcada kadın bişey ima etmemiş buraya sormuş
hııı aynen normal değilim nerden bildinEltiniz varsa siz de eltisiniz demektir. Siz de o oluşuma dahil olduğunuza göre siz de normal bir insan değil misiniz şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?