Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdığınin hepsini okumadım başını okudim banane senin hayat hikayenden

Tabi canım kaba şey seni kapıyı vur tamam mı tatlım

neden eşinizi tacize uğramış gibi anlatıyorsunuz benim anlamadığım şu evlenmeden önce yengesi bu insanı görüp tanımıyor mu size evlenince mi tatlanacak adam içiniz pis insanlar artık ne yapsa kötü algılıyorsunuz

Ucandan kacandan, bocekten, kustan kiskanin tam olsun. Ne olacak uyandirsin, sanki yataga girip yanina uzandi. Boyle hayat mi gecer, isiniz gucunuz yok, esinize kim ne yapmisin derdindesiniz. Benim aklima bile gelmez, eltim gidip uyandirdi acaba bu normal mi diye dusunmek. Hayattaki tek amaciniz koca bulmak ve onu elinizde tutmak galiba.

Sizde olasılık, bizde imkansız.

Öfff mağaranıza dönün bu nedir?

Ne var bunda ben anlamadim?
Ayni yastaki kaynimi gerektiginde uyandırıyordum.
Hic ustune atlamak aklimdan gecmemisti.
Not: Asla 'cıvık' bir insan değilim.

Ay ay kıyamisu mini mini hanım jdhdkjsjd
Sen de dikkat et errrrkek falan uyurken kapıyı çalmadan girersen maazallah alnının ortasına yapıştırıverirler ayyy
Dikkat et sana yapistirmasinlar sonra ağlar konu açarsın ..yaaa ben onun küçüklüğünü biliyordum ama ühüü .. tuvaletedemi tıklayarak girecektik uhü ..niye annem babam öğretmedi bana ühuü diye ağlarsın bebeğim yazık sana

İnsanlar sadece kendinde gerçekleşen şeyleri düşünmezler yani bunu açıklamama gerek yok aslında sonuçta anaokulunda değiliz
Konuda da baksırla hazırolda yatan bir adam yok, herkesin herkesi tanıdığı bir aile ortamı var, muhabbet var. Daha dün ailenin içine girmiş her şeyi yadırgayan bir gelin de var diyecektim ki, erkek kardeşlerinin güreşmesinden bile mana çıkarmış kendisi. Zaten böyle birine pek bir şey anlatamayız. Sizin için de ayrı üzüldüm, erkekleriniz yol yordam bilmiyor galiba, her şeyi bu kadar ince düşünmek zorunda kalmak çok sıkıcı.

Eğer eşinizle evlenirken uyandırmak görevini üzerinize aldiginiza dairebir sözleşme yapmadiysaniz her şey normal. Eğer yaptıysanız sözleşme ihlal edilmiş olur ve size tazminat ödemek zorunda kalırlar. Sozlesmeniz varsa hemen bir avukata başvurun.

Ben rahatsiz olacak bisey gormedim ama siz varken niye o uyandiriyor onu anlamadim git kocani kaldir diyebilirdi. Bence baska seylerde var sizi rahatsiz eden o yuzden bu davranisi sizi rahatsiz etti.

Nasıl bir travma yaşadınız bilmem de, bizde böyle şeyler olmaz. Ortaya atana bakmak lazım jdjdjdj Kaldı ki bdv'ye gelip bundan konu da açılmaz şaka gibi insanlar var ya.
Dipnot; bilmiyorsunuz öğreteyim, tuvalete biri varken tıklatarak girilmez. Argümanınızın saçmalığına uyandınız nasıl kıvırsam diye kıvranıyorsunuz da ı ıh olmuyor. Geçti şşş tamam.

aynen herkesin akrabası pür-ü pak konu sahibiyle dalga geçin :d kadın zaten yazmış cıvık bi tip diye eşiylede sürekli şakalaşma duruları varmış. arkadaslar sizin yok diye elti denen oluşumun normal bi insan oldugunu düşünmeyin gerçekten bir çoğu inadına düşünmeden gıcıklıgına davranıyo. kadın zaten rahatsızmış aralarındaki ilişkiden üstüne buda olunca garibine gitmiş dogrumu diye sormuş herkeste biyerlere sokup sokup çıkarmış. benide rahatsız etti ona ne yani gelip karısına söylesin o uyandırsın çokmu zor bişey ayrıcada kadın bişey ima etmemiş buraya sormuş

Eltiniz varsa siz de eltisiniz demektir. Siz de o oluşuma dahil olduğunuza göre siz de normal bir insan değil misiniz şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…