- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Her türlü tıklaması gerek havalar sıcak çıplak olmasada baksirla yatabilir ...kapıya tıklamak gerek yani bunu açıklamama gerek yokBi evin içinde bir araba horanta, adam kapısı kilitsiz yerde cıbıl uyuyor bir de vinci kaldırıyorsa asıl görgüsüz odur.
Yok fantezi değil yaşanıyor o yüzden yazdımsizde kapıya tiklatma görgüsü yoksa bilemem tabi
Elti gelin geldiğinde bu adam 14 yaşındaymış. Kadın onu erkek olarak bile görmüyordur artık yav. Bu insanların ilişkileri bu şekil yani. Şikayet edecek biri varsa kapısı tıklatılmayan adamdır .Her türlü tıklaması gerek havalar sıcak çıplak olmasada baksirla yatabilir ...kapıya tıklamak gerek yani bunu açıklamama gerek yok
Ayyy canım yaYok fantezi değil yaşanıyor o yüzden yazdımsizde kapıya tiklatma görgüsü yoksa bilemem tabi
Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu?
Şöyle ki deseki yahu ben ordayım eşimi ben uyandırırim ne münasebet bana deseydi derdim ki yeni gelin kıskançlığı eski konularında hep bir cinsellik boyutu takıntısı var , ben erkek kardeşimin odasının yada yattığı yerin kapısını çalmadan girmem, elimde büyüyen yigenimin de uyuduğu yerin kapısını çalmadan girmem benim tercihim seslenerek uyandirmaktir ha uyanmadı o zmn açarım kapısını, bu bir gorgudur bu kısımdan bende hoşlanmazdim böyle pat diye uyudugum odanın kapısını annem dahi acmamali , sorduğu sorunun derin bir manası var aslında yoksa herkes gorgusuzce bulurdu .Başka evde çiplak uyunmaz.Ama ereksiyon kismi olabilir gayet ve bunu bilinçli olarak veya libidosu yukseldi diye yapmiyor erkekler uykusundayken.
Saçma sapan hareketler yapmaya gerek yok.
Mesela kuzen cocuklariyiz bebekliğini bilirim altini degiştirmeye yardim ettiğim cocuk bugun kocaman adam oldu. Napayim yani bebekken altini degiştirmeye yardim ettim diye her şeyini bugun görmek zorunda miyim?
Özel alan diye bir şey var. Bazilari illa sapikliga cikartmiş illa ereksiyona da gerek yok kadin olsun erkek olsun özel alana denen bir şey var.
Ben bakmak istedim fakat bakamadım eski konulara, nasıl bakıyoruz acaba ?Eski konularınızın çoğu sevgilinizle ilgili sapıkca kuşkular kiskancliklar , surekli yengenizle ilgili fesatlik kovalamalarinizla alakalı. HASTASINIZ. Allah cevrenizdeki insanlara sabir versin, size de akıl fikir..
Boşanin adam rahat bı nefes alsın fitnesiz fucursuzMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Üyenin eski konularını okumadım. Bahsettiğiniz şeylerin akla gelebilmesi için kişinin ciddi bi psikotik durumda olması gerekiyor. Bunların aklınıza nereden geldiğini anlamadım ve tiksindimO Orangegreysky nedenkullanma ihtiyacı duydunuz merak ediyorum üyenin eski konularını okudunuz mu evde iki kardeş guresiyo banyoya gidiyor büyüğü üye bunu sorguluyor , erkek çocuklar pikniğe gidecek öğrencileri bunlar gitsem mi diye kuruyor kafasında
Doğru kişilik meselesi benim kaynımda bende küçük ama girip odasına uyandırmam banane yani kv görümcem hatta eşim uyandırsın bana mı kaldı ki şahsen ben uyandırmamEşi annesi dururken ben uyandırmam banane yani. Kişiden kişiye değişir ama bu durum, bazıları daha samimi ilişkilerde oluyor normal geliyor olabilir tabii. Benim öyle samimiyetim yok mesafeliyim uyandırmam.
İşte bende eski konularına bir göz atıp öyle cevapladım başka bir üyede alintilamisti, iki kardeş guresmis büyüğü duşa gitmiş vay efendim niye , işte erkek öğrencilerin olduğu piknik için enteresan fikirler bir garip dünya, asla cinsiyeti fark etmemekle beraber uyumayı bırakın kapısını kapatip başka bir odada olan kişinin kapısının calinmadan girilmesine, kapısı calinmadan içeri girip uyandirilmasina hoş bakmam , çal kapısını seslen ama bambaşka bir alemi var, sizin aklınıza nerden geldi diye sormussunuz onunda cevabını vereyim biri ile kısa bir komsulugum oldu kızlar erkekler ayri oynasın dedi birkeresinde olabilir dedim , sonra baktım ki bambaşka bir kafası var ben kızımı babasının bile dizine oturtmam demişti bu kişiyi bir daha evime almadım ondan duyduklarımdan yola çıkarak yazdımÜyenin eski konularını okumadım. Bahsettiğiniz şeylerin akla gelebilmesi için kişinin ciddi bi psikotik durumda olması gerekiyor. Bunların aklınıza nereden geldiğini anlamadım ve tiksindim
uyandirabilir kardesi gibi goruyodur bende olsam uyandirirrim ama kapiyi calarim direk girmem yada esime derim uyandir diye ama girsemde bu art niyetten olmaz kardesimdir kaynim. cok mu on yargilisin ayrica abisinin karisi boyle yakistirma ayip olmus ayip yaniMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?