Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kaynımı hep öperek uyandırırım. Çok sevişiriz kaynışımla, canım benim o bi tanecik kaynım. Evlenince hanımı yanlış anlarsa çogüzülürüm

diger konulariniza baktimda sok oldum ne kadar takintilsinizhic tedavi gordunuz mu? uzuldum. ozellikle kardesleriniz konusuna cok uzuldum sasirdim. hayatiniz hep birilerinden cinsellikle sapiklikla suphelenerek gecmis. yanlis anlamayin cocuklugunuzda olumsuz seyler mi yasadiniz acaba . iki kardesiniz bogusmasindan bile neler cikartmissiniz. konunuz tek o olsa hadi olabilir derdim ama butun actiginiz konular suphe paranoyaklik gostergesi.

Ben bakmak istedim fakat bakamadım eski konulara, nasıl bakıyoruz acaba ?
Sağ üst kosedeki mercek isaretine yani arama kısmına basip en altta cikan "Kullanici Adi" na konuyu açan kişinin nickini yazip arama tuşuna basarsaniz daha once yazdığı mesajlari ve konularını görebilirsiniz.

Bende olsam rahatsiz olurum. Sen oradasın sana soyleyebilir eşini uyandirmani. En kotu ihtimal uyandırması gerekiyorsa sen orada değilsen kapıya vurarak iceriye girmeden çağırabilir.
Kotu niyeti olduğunu sanmıyorum ama mesafeyi siniri çizin bence. Ne kadar samimi de olsa haramdir diye yaklaşıyorum ben olaya

Bence de manasız. Ben rahatsız olurdum. Kociskocu değilimdir. Herkes kocamın peşinde diye kurulmam. Ama belli sinirlar vardır. Sınırlara tecavuzdur konu sahibinin dediği. Bu, sapıklık veya yengenin kaynina sulanması demek değildir. Yine herkes en mükemmel esprisini yapmak için sıraya girmiş. Komiklikler şakalar.
Müge anlinin dediği gibi, "Bazı şeyler vardır ol maz"

Elti,kayın,uyku deyince aklima trajikomik yaşadiklarim geldi
Üç aylık evliyiz, eşimin ailesinin zaman zaman yasadigi evde kaynim ve eşi yasiyordu. Biz kv kp ordayken yanlarina gitmistik,Kv odasini bize vermisti.. saat gecenin 1'i eşimle yataktayiz,elticim (eski elti oldu kendisi) hurra bizim odamiza dalmisti, yatağin altinda bir kaç rulo wc kağidi alip bi sey demeden girdiği gibi çikmişti
Konu sahibinin yaşadiği gibi bi durum olsaydi, hurra girer eşimi kaldirirdi, ben ona kesinlikle tepki gösterirdim, çünkü çapsız bi kadindi. Durumlari kişiye göre değerlendirmek lazim.

Eşiniz, bu konunuzda bahsettiğiniz sevgiliniz diye tahmin ediyorum. Bu konunuzu okuyunca yorum yapamadım.

Misafirliğe gittikleri evde bir odaya çekilip uyumussa bunların olma olasılığı çok çok düşük. çıplak uyumak falan

Kapıdan değil, odasına girip sesleniyor uyandirana kadar
Ne var ki bunda,eşiniz de annesinin herkesin olduğu evde donla yatacak değil ya,belli ki kardeşi gibi görüyor sanki kadın üstüne atladı bir de yaşça büyük ayy Allah'ım siz biraz eltinize kurulmuşsunuz gibi cıvık falan da demeler..

Bu aralar sitede gördüğüm üçüncü yenge kayın konusu sanırım. Ben bir gariplik görmedim olayda.

Size ne,rahatsiz olursa bence sevgili aşk böceği,kocanız bunu belirtebilir.Ki çocuk gibi davranıyor düşüncesi size ait insanları pis kılıflara sokmayın.Kimse de meraklı değildir sizin kocaniza korkmayın kardeşi olarak görüyordur o yüzden samimi davranıyordur.Kurulmayin kadına boşuna.

Eşiniz, bu konunuzda bahsettiğiniz sevgiliniz diye tahmin ediyorum. Bu konunuzu okuyunca yorum yapamadım.
Konu sahibinin eski konularından alıntıladığınız mesajınız gözüme çarptı. Benim gözümde çocuğunun elinden tutan bir anne oğul gibi canlandılar. Yenge biraz anaç anladığım kadarıyla

Kaynım benden küçük bende kaynimla sakalasirim eğleniriz uyursa uyandırırim ne var bunda kardeşim kız o benim ne diye tavir alıyorsun sende gir aralarina gül eğlen anlamıyorum ben bu zihniyeti kusura bakma lütfen kendine eziyet ediyorsun sende artık o ailenin bir ferdisin bı kaç seneye kadar sende alisicaksin boşver güzel insan bak aile olmak çok güzel birsey

Tedavi olması lazım bunun,iğrenc şekilde bir zihniyeti var.Asıl böyleleri fena tehlikeli toplumda.Bir de okulda çalışıyormus,zaten bu okullarda çalışan caycidan tutun da ta en yetkilisine kadar psikolojik olarak temiz raporu alınmalı.Kardes konularına girmiyorum bile,hastalikli bir konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…