bir yerde sorun var ama nerede ?

Sizin artık kurulu bir düzeniniz ve kendi aileniz var. Karı-Koca bir aile oldunuz. Ziyaret sıklığınızı azaltmanızı öneriyorum. Her hafta kvnize gitmek ister misiniz? Ben istemem şahsen hatta 2 haftada 1 bile tartışmalı. Yine anneniz tabi arayın, sorun, bir ihtiyacı varsa ilgilenin ama evliliğinize hiçbir şey yokken istemeden de olsa zarar verici laflar söylüyorsa bi dur demeniz lazım. Belki annenizle şöyle konuşsanız nasıl olur: Anne ben çok genç bir kadın değilim, mükemmel olmasada bana şu anda iyi ve beni sevdiğini hissettiren bir kocam var. Yaşım geçmeden bebek sahibi de olmak istiyorum. Sen bi torunun olsun istemiyor musun? Anne ben mutluyum ama olurda beni üzerse kocam ben biliyorum sen hep burdasın ve benim arkamdasın. Beni merak etme iyi olacağım. Gittiğim yerde de iyiyim, mutluyum. Bazen seni özlüyorum ama kendi ailem olduğu içinde seviniyorum. Sende sev kocamı olur mu? O gerçekten seni de erkek kardeşimi de seviyor. En önemlisi de beni seviyor. Hepbirlikte mutlu olalım istiyorum gibi... Belki anneniz etkilenir ve kendi kendine sıkıntı yaptığı konuları kenara koyup asıl senin mutluluğuna odaklanır, torun sahibi olma fikri cezbeder sakinleşir.
şuan haftada 1 gidiyorum. biraz zaman geçince daha da azaltırım. daha önce abimle buna benze konuşma yapmıştım. tamam eşim harika biri değil ama iyi yanlarını görmeye çalışıyorum. bende harika mükemmel değilim demiştim. anneme de bunları söylüyorum o an evet doğru haklsın diyor, diyorlar. sonra yine kendi bildiğine davranıyor. umursamaz olmak en iyisi galiba , üzerine düştükçe büyütüyor
çocuk konusuna gelin evlenmeden önce "evlen artık , git artık " diyen kadın , evlenince çocuk lafı geçince bile hayır filan diyor, hayret ediyorum. ne zor bu işler ya

merhabalar , kısaca anlatmak istiyorum. 3 ay önce evlendik. ailem biz evlenene kadar eşimi de ailesini de seviyorlardı. balayından döndükten sonra kendi annem ve abim bir garipleştiler. (babam yok, boşandılar ) çalışıyorum, fırsat buldukça 2 günde 1 anneme gitmeye çalışıyorum. eşim çok çalışıyor, mesaiye kalıyor. annemse sürekli "bizi aramıyor, bizi sevmiyor, seni bizden koparmaya çalışıyor..." gibi şeyler söylemeye başladı. son zamanlarda benimle de isteksiz soğuk konuşuyor. abim çok saçma bi konu yüzünden haftalardır küs benimle. eşimin, ailesinin adı geçince, annem susuyor öyle duymamazlıktan geliyor. en son normal konuşurken "herkes ettiğini bulur, çocuğundan görür" gibi bi laf etti. ister istemez üstüme alındım. istemedikleri biriyle evlenmedim, kaçmadım, göçmedim. sorun ne ?
millet geline çektirir sizinkide damata kurulmus

Back
X