Yazık sana
Yazık sana canım ya bu kaçıncı konu sana birsey diyeyim mi bu hodukten bir cacık olmaz boşuna Caban fıstık gibi kızsın niye ömrünü tuketiyorsun ?
Sen açınca dava tazminat alamayacağı ni nerden biliyorsun bana cesaretin yokmuş gibi geliyor tazminat bahane !!!
bu anlattıklarını sen de kendine reva görüyorsun yakında onu haklı olarak goruceksin çünkü o empoze ediliyor sana ve sen farkında olmadan sinmissin
Ne diyeyim geçen anasının evine gittiğinde demek ki dik duramamissin ve adam level atlayarak gelmiş
Sadece ailesini suçlaman yersiz vicdan insanlardan bağımsızdır ve senin adamın vicdanı yok ki sana bu kadar kötü davranabiliyor
Ben o eve gitmezdim mesela hiç bir kuvvette goturemezdi beni ne yapardım giderdim Teyzeme boşanmaya korkmadigini ve hiç egilmeyecegini baştan gösterecektin ama 21 yaşında korpecik kızın evlenmesi hata bence böyle adamlara kul köle oluyorlar sonra

Allah kızlarımızi hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok korkuyorum sizin gibileri görünce Rabbim sizede çıkış yolu göstersin önce parani ona aktarmayarak başla kul köle olmadığını anlatmaya