Bir yol gösteriverin...

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Kızlar yıllardır boyleyim bu huyumdan nefret ediyorum yani beni bu huyumdan vazgeçirin ben kurtulamıyorum sürekli alışveriş sürekli bitmek bitmeyen alışveriş tutkusu kendimi alıkoyamıyorum bundan sürekli param gidiyor sonradan üzülüyorum amaa giden gitmis oluyor birikim de yapamiyorum birikim yolu gösterin bna ne olur ya

İçindeki boşluğu alışverişler doldurmaya çalışıyorsun ya da vaktiyle çektiğin maddi sıkıntıları böyle telafi etmeye çalışıyorsun ya da hayatında anlam eksikliği var kaygılarını alışverişler yatıştırıyorsun... bence alışverişe harcayacağın parayı terapi almaya yatır neden böyle bir takıntıya sahip olduğunu öğrenip çözmeye çalış. Havadan konuşmuyorum ben de alışverişle çok zaman para ve moral kaybettim terapi aldım çok iyi geldi

İçindeki boşluğu alışverişler doldurmaya çalışıyorsun ya da vaktiyle çektiğin maddi sıkıntıları böyle telafi etmeye çalışıyorsun ya da hayatında anlam eksikliği var kaygılarını alışverişler yatıştırıyorsun... bence alışverişe harcayacağın parayı terapi almaya yatır neden böyle bir takıntıya sahip olduğunu öğrenip çözmeye çalış. Havadan konuşmuyorum ben de alışverişle çok zaman para ve moral kaybettim terapi aldım çok iyi geldi
Iyi geldi mi

Bende cok seviyorum alisveris.. giyim fular ayakkabi canta:)) dolabimi biri gordu... aa ne cok kiyafetin var benim alisveris yapmam lazim dedi:)) benimkisi marifet degil tabii.. dolabimi temizledigim halde boyle.. bi kac senede atarim bi kismini.. bi dugun olsa ozel birsey olsa her zaman uygun birseyim vardir. Bazi seyler etiketiyle durur.. simdi giysem moda disi ama cok guzel parcalardir mesela. Modaya gore degilde zevkime gore alis veris yaptigim icindir.

Istersem kisabiliyorum cok begendiysem gene aliyorum. Cocuklarada aliyorum.. onlarinki surekli kucuk geliyo birde

Aylık gereksiz alışverişe harcadığın parayı az bir miktarda olsa,sokak hayvanlarını gönüllü besleyen insanlar var hah ışte onlara o parayla mama yollayabilirsin
Bence en güzel çözüm:KK200:

Back
X