cnm arkadaşım doğru diyosun sana en son attığı msj gönderiimm!!! anlıyorum seni şuan hiç iyi durumda değilm. işimden de oldum çalışmıyorum param dünya kadar borcum var bankalar alfemo vs. sürekli ariolar ödeyecek durumda değilim hapse bile girebilirmi ailem zaten bitmiş durumda lütfen biraz bekle anlayışlı ol çok kötü durumdayım beni bekle düzeleyim seni arcm diyo.... iki haftadan beri hala ses soluk yok:S anlamıyor
cnm arkadaşım doğru diyosun sana en son attığı msj gönderiimm!!! anlıyorum seni şuan hiç iyi durumda değilm. işimden de oldum çalışmıyorum param dünya kadar borcum var bankalar alfemo vs. sürekli ariolar ödeyecek durumda değilim hapse bile girebilirmi ailem zaten bitmiş durumda lütfen biraz bekle anlayışlı ol çok kötü durumdayım beni bekle düzeleyim seni arcm diyo.... iki haftadan beri hala ses soluk yok:S anlamıyor
amin canlarım doğru diyosunuz amaa!!! inanın çıkar yolum yok babamın evine gitsem aileme laf gelcek 5 ay da boşandı geld yapadi. ewde oturup gelmesini beklesem o ayrı bi ızdırap napcam bilmiyorum inanın kızllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?