Bir Yüzük Meselesi

Olmuşla ölmüşe çare yok öncelikle.
Babana bişey diyemeyeceğim.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Kaybettim diyeceksin yenisini alırsın bu kadar büyütme

yüzüğün nasıl olduğunu biliyorsun zaten. herkesin her şeyi bilmesine gerek yok al tak bitti gitti.
aynısından bulamadım işte problem orda

Olmuşla ölmüşe çare yok öncelikle.
Babana bişey diyemeyeceğim.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Kaybettim diyeceksin yenisini alırsın bu kadar büyütme
ikisi birden nasıl kayboldu diye soracaktır nişanlım onu düşünüyorum. Yarın alacağım yoksa

aynısından bulamadım işte problem orda

ikisi birden nasıl kayboldu diye soracaktır nişanlım onu düşünüyorum. Yarın alacağım yoksa

3 aydır sormadı mı

ne bileyim yüzük bu evladiyelik set değil ki

nişanlı kız her gün takar

nişanlın başka şehirde diyelim 3 aydır kimse sormadı mı yüzük nerede diye

Yüzük kaybolmuşsa kaybolmuştur ne yani bunun lafını edecek kişiler mi ?
Satıp yedigini mi düşünecek ?
Eger öyle bir aile yapısına ve kendisi de öyle bir kafaya sahipse hiç evlenmeyin daha iyi.

3 aydır sormadı mı

ne bileyim yüzük bu evladiyelik set değil ki

nişanlı kız her gün takar

nişanlın başka şehirde diyelim 3 aydır kimse sormadı mı yüzük nerede diye
Nişanlım askerde yok bu güne kadar sormadı bir iki kere annesigile gittim onlarda birşey sormadı. Hani sorsalardı da ne derdim bilmiyorum.

Nişanlım askerde yok bu güne kadar sormadı bir iki kere annesigile gittim onlarda birşey sormadı. Hani sorsalardı da ne derdim bilmiyorum.

o zaman al sen yüzüğü

fark edip sorarsa güzelce anlat kaybettim diye

hikayeyi anlat çöpe mi gitti araya mı düştü bilemedik de biraz da ağla

askerdesin diye anlatamadım diye de özür dile

bu arda evde kaybolmaz deme kaybolur

ben evde eldivenimin tekini kaybettim kocaman eldiven bu ya çöpe falan da atılmaz ki

Bir baba nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor.
Babam çaldı diyemeyeceğinize göre, sanki parmağıma olmuyordu ikisini de satıp değiştirdim dersiniz.

o zaman al sen yüzüğü

ben evde eldivenimin tekini kaybettim kocaman eldiven bu ya çöpe falan da atılmaz ki

Valla bende koskoca evde annemin aldığı altın bilekligi kaybettim. O gun misafir vardi evde. Eşim alsa zaten ister yani. Durumumuzda kotu degil eşim alıp satsın. Günahına girmem kimsenin ama misafir aldı diye düşünüyorum hep. Anneme cok ayıp oldu. Kayıp oldu deyince olsun kızım senden önemli degil dedi ama üzüldü tabi biliyorum.

3 aydır hiç sormadimi nişanlınin yüzüklerin nerde diye

İnsanlık hali oda kaybedebilirdi bende bir sorun olmaz ya

Düzeltme; diğer konuyu şimdi okudum birşey demek çok zor

o zaman al sen yüzüğü

şimdi mesaj attım bakalım ne diyecek panik oldum nedense. panik atağım tuttu yine

Bir baba nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor.
Babam çaldı diyemeyeceğinize göre, sanki parmağıma olmuyordu ikisini de satıp değiştirdim dersiniz.
kaybettim dedim ne cevap verecek bilmiyorum panik oldum ama ben ya yalan söyleyince

Valla bende koskoca evde annemin aldığı altın bilekligi kaybettim. O gun misafir vardi evde. Eşim alsa zaten ister yani. Durumumuzda kotu degil eşim alıp satsın. Günahına girmem kimsenin ama misafir aldı diye düşünüyorum hep. Anneme cok ayıp oldu. Kayıp oldu deyince olsun kızım senden önemli degil dedi ama üzüldü tabi biliyorum.
yani kaybolur demi yüreğim ferahladı ama yalan söylemek hoşuma gitmedi.
3 aydır hiç sormadimi nişanlınin yüzüklerin nerde diye

İnsanlık hali oda kaybedebilirdi bende bir sorun olmaz ya
Askerde olunca fark etmedi yoksa ederdi tabi. Yani o da doğru

Kaybettim deyin,inanır,ne var insanlık hali,kayıp olabilir.
Ve siz yenilerini alın,aynısı olmasa da benzer olsun bari,alın takın, sorun olmaz pek.
Ailesi farkederse değiştirdik dersiniz,kime ne..

Yalnız,bu durumun sorumlusu babanızsa cidden bu çok büyük bir ayıp,yüzüne bakmama sebebi..ahh çok ayıp yaa,çok üzücü

Kaybettim deyin,inanır,ne var insanlık hali,kayıp olabilir.
Ve siz yenilerini alın,aynısı olmasa da benzer olsun bari,alın takın, sorun olmaz pek.
Ailesi farkederse değiştirdik dersiniz,kime ne..

Yalnız,bu durumun sorumlusu babanızsa cidden bu çok büyük bir ayıp,yüzüne bakmama sebebi..ahh çok ayıp yaa,çok üzücü
kaybettim dedim kızdı biraz yarın alacağım artık. Evet meseleye artık düşünmek istemiyorum. o konu üzücü :(

Back
X