- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
gayet de 36 bedenim, kimi zaman 34 e bile girebiliyorum. o kiloya o boya derken ??O kiloya o boya 36 olamazsin...
1.60 boya 50 kiloyum tatlım ama iskelet olduğumu düşünmüyorum. Daha doğrusu bana göre şişman bile sayılırım ama çevreme göre kırılıyorum. Hayır benim mi gözüm bozuk anlamadım ki
Bu arada kilo konusunda kimseyi mutlu edemezsin tatlım 72 kilodan 50 kiloya indim ama gel gör ki zamanında şişko diyenler şimdi de kilo al diyor. O yüzden takma kimseyi, nasıl mutluysan öyle kal
Ayni boydayiz.ben o kiloda olunca 38 beden oluyorum benimde kemigim ince.53 falan olunca 36 oluyorum....belki kalibi buyuk pantolanlarda 36 giyiyorsundir ama bedenin 38...gayet de 36 bedenim, kimi zaman 34 e bile girebiliyorum. o kiloya o boya derken ??
Iyide evlendiğiniz zaman 75 şimdi ise 65 kilosun. Boyunda 170 yani kilolu değilsin. 170 e 55 kg isteyen adam gidip mankenle falan evldnseymiş. Eşiniz çokmu yakışıklı çokmu fit çokmu bakımlı . Ben 74 ile hamile kaldım doğum sonrası 86 kilo idim evlenmeden önce 55 kilo idim boyun 160. Eşim de kilom la ilgili konuşunca bende onun dökülen saçı ve çıkan göbüşü vs şeylerine laf ettim ama bana söylediği zaman değil durduk yere. Şimdi kendi derdine düştü her ortadan kayboluşunda bakıyorum ayna karşısında kaç saçı kalmış onu sayıyor :) bende şimdi 67 kiloyum.merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
Ama bana kalırsa 48 falan olsam harika olacak. Bunu deyince de bön bön bakıyorlar suratımaAynen ben de 50 ve asagisina indiğimde zayif vs diyorlar 50 ve yukarisi için de kilo almissin diyorlar... Ben de anlamadim sonra baktim millet hep konusuyor simdi mutluyum kilomla:)
benim anlamadığım evlenirken de zayıf değilmişsiniz, o zaman niye evlenmiş sizinle madem çok zayıf istiyomuş??merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
Ama bana kalırsa 48 falan olsam harika olacak. Bunu deyince de bön bön bakıyorlar suratımabeynin mi erisin artık ne kaldı ki diyenler bile var. Anlamadım kim doğru söylüyor.
benimkinin adonisi de var ben napsamAdonis kası yapmasını iste, çıldırsın, bence bi erkeği delirtmenin en etkili yolu
Ayni boydayiz.ben o kiloda olunca 38 beden oluyorum benimde kemigim ince.53 falan olunca 36 oluyorum....belki kalibi buyuk pantolanlarda 36 giyiyorsundir ama bedenin 38...
34 asla olamazsin zaten...170 boya 58 kiloyla 36 beden olunmaz...
Konu sahibide 40 bedendir.38 asla olamaz...[/QUOTE
arkadaşım sana yalan borcum mu var, konuyu sabote etmeyelim ama, ister inan ister inanma :) ben 36 bedenimle gayet mutluyum, evet 57-58 kg, 1.70 boy, 36 bedenim ayrıca da yağ oranım düşük kas oranım fazla o yüzden kilom fazla görünüyor. 34 beden bir çok kıyafetim de var. her neyse dediğim gibi kimseye hava atma derdim yok ya da yalan borcum da yok.
Bedenleri bilmiyorsun..genis kaliplarda giyiyorsun vir kac parca kıyafet..imkansiz 36 olman.bu benim fikrim..universitdeyken ajansa calistim bedenleri cok iyi bilirim.ayrica bende 170 im.53 kiloyken 36 oluyorum..tartismak icin yazmadim.tutarsiz geldin o yüzden cevap yazma geregi duydum.hala 34 diyorsun neyse birsey demiyorum..bedenin 38 ..36 degil 34 hic olamaz.arkadaşım sana yalan borcum mu var, konuyu sabote etmeyelim ama, ister inan ister inanma :) ben 36 bedenimle gayet mutluyum, evet 57-58 kg, 1.70 boy, 36 bedenim ayrıca da yağ oranım düşük kas oranım fazla o yüzden kilom fazla görünüyor. 34 beden bir çok kıyafetim de var. her neyse dediğim gibi kimseye hava atma derdim yok ya da yalan borcum da yok.
tamam ölçülerimi yazayım o zaman, 90-61-90. 38 olmam imkansız hayatımda 38 beden giymedim. geniş kalıp bir kaç parça kıyafetim yok, dolaplar dolusu çeşitli markalardan kıyafetlerim var, hiçbiri 38 beden değil. mango,zara,beymen,sarar,koton,vero moda, pieces, ng style,ipekyol,asos,polin....hepsi de mi geniş kalıplı? aslında tartışmak çok gereksiz de, ben bilirim tarzındaki sizin gibi insanlara acayip sinirleniyorum.Bedenleri bilmiyorsun..genis kaliplarda giyiyorsun vir kac parca kıyafet..imkansiz 36 olman.bu benim fikrim..universitdeyken ajansa calistim bedenleri cok iyi bilirim.ayrica bende 170 im.53 kiloyken 36 oluyorum..tartismak icin yazmadim.tutarsiz geldin o yüzden cevap yazma geregi duydum.hala 34 diyorsun neyse birsey demiyorum..bedenin 38 ..36 degil 34 hic olamaz.
katılıyorum bende sizin gibiyim hemen hemen.. 34-36 giyiyorum ama bunun acıklaması vucut yapısı ve kilo dagılımıyla alakalı bencearkadaşım sana yalan borcum mu var, konuyu sabote etmeyelim ama, ister inan ister inanma :) ben 36 bedenimle gayet mutluyum, evet 57-58 kg, 1.70 boy, 36 bedenim ayrıca da yağ oranım düşük kas oranım fazla o yüzden kilom fazla görünüyor. 34 beden bir çok kıyafetim de var. her neyse dediğim gibi kimseye hava atma derdim yok ya da yalan borcum da yok.
:) arkadaş nedense ısrarla olamazsın diyor sanki burda 36 beden olduğumu ilan ederek elime ne geçecekse?? 34 beden bazen göğüsten dar geliyor, bazen kalçadan,36 bedenin beli bol geliyor. aynen vücut yapısı çok önemli. yağ-kas oranı, sıkılık vs. ben pilates yapıyorum çok sıkılaştırıyor ve kas oranını artırıyor.katılıyorum bende sizin gibiyim hemen hemen.. 34-36 giyiyorum ama bunun acıklaması vucut yapısı ve kilo dagılımıyla alakalı bence
zaten spor yapan kişilerin vucutları bu bakımdan farklılık gosterir banada inanmazlardı gorunce aa dogruymus diyorlar ustelik benim belim 70 cm kalcam 94 buna ragmen 36 yım 38 bol gelir:) arkadaş nedense ısrarla olamazsın diyor sanki burda 36 beden olduğumu ilan ederek elime ne geçecekse?? 34 beden bazen göğüsten dar geliyor, bazen kalçadan,36 bedenin beli bol geliyor. aynen vücut yapısı çok önemli. yağ-kas oranı, sıkılık vs. ben pilates yapıyorum çok sıkılaştırıyor ve kas oranını artırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?