- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
36 bedende zaten kalça 94,bel 70-72 aralığına kadar dayanır genelde. topshop gibi markaların kalıpları nispeten daha dar. evet kas kütlem inanılmaz arttı benimde spor yaparak. yağ oranım %12 çıktı mesela, ki sınır bayanlar için. kilolu ya da zayıf olduğumu düşünmüyorum, sağlıklı sınırlar içindeyim, fitim. siz hangi sporla ilgileniyorsunuz ?zaten spor yapan kişilerin vucutları bu bakımdan farklılık gosterir banada inanmazlardı gorunce aa dogruymus diyorlar ustelik benim belim 70 cm kalcam 94 buna ragmen 36 yım 38 bol gelir
Sinirlenmen icin yazmadim..olculerinede inanmadim....bu benim fikrim..tartismaya gerek yok...o boya o kiloya o olculer imkansi..istedigin kadar spor yap...175 55 kilo kadin 36 beden o olculere sahip olabilir..cevap yazmayacagim.oyleysen sinir olmana gerek yok.tamam ölçülerimi yazayım o zaman, 90-61-90. 38 olmam imkansız hayatımda 38 beden giymedim. geniş kalıp bir kaç parça kıyafetim yok, dolaplar dolusu çeşitli markalardan kıyafetlerim var, hiçbiri 38 beden değil. mango,zara,beymen,sarar,koton,vero moda, pieces, ng style,ipekyol,asos,polin....hepsi de mi geniş kalıplı? aslında tartışmak çok gereksiz de, ben bilirim tarzındaki sizin gibi insanlara acayip sinirleniyorum.
ister inannnn ister inanmaaaaaaa :)Sinirlenmen icin yazmadim..olculerinede inanmadim....bu benim fikrim..tartismaya gerek yok...o boya o kiloya o olculer imkansi..istedigin kadar spor yap...175 55 kilo kadin 36 beden o olculere sahip olabilir..cevap yazmayacagim.oyleysen sinir olmana gerek yok.
Adriana lima boyu 178 kilosu 55 olculeri 86 61 90 ...ister inannnn ister inanmaaaaaaa :)
ben fitness sporuyla ilgiliyim squat egzersizleri,plank gibi ama artık vucut agırlıgıyla degil guclendirmeyi saglayacak sekilde yapmaya baslıycam:)36 bedende zaten kalça 94,bel 70-72 aralığına kadar dayanır genelde. topshop gibi markaların kalıpları nispeten daha dar. evet kas kütlem inanılmaz arttı benimde spor yaparak. yağ oranım %12 çıktı mesela, ki sınır bayanlar için. kilolu ya da zayıf olduğumu düşünmüyorum, sağlıklı sınırlar içindeyim, fitim. siz hangi sporla ilgileniyorsunuz ?
Kusura bakma ama bir anormallik var hakikaten.Ya tartın fazla ölçüyor,kilon daha düşük,ya boyun daha uzun senin.arkadaşım sana yalan borcum mu var, konuyu sabote etmeyelim ama, ister inan ister inanma :) ben 36 bedenimle gayet mutluyum, evet 57-58 kg, 1.70 boy, 36 bedenim ayrıca da yağ oranım düşük kas oranım fazla o yüzden kilom fazla görünüyor. 34 beden bir çok kıyafetim de var. her neyse dediğim gibi kimseye hava atma derdim yok ya da yalan borcum da yok.
90 60 90 oldugunu iddia ediyor..Kusura bakma ama bir anormallik var hakikaten.Ya tartın fazla ölçüyor,kilon daha düşük,ya boyun daha uzun senin.
Benim kemiklerim çok incedir,boyumda 175 ama şuan 58 kiloyum ve 36 beden pantolonlarıma sığamıyorum.
Adriana lima boyu 178 kilosu 55 olculeri 86 61 90 ...
Senin o olculere sahip olman imkansiz...sinir olmana gerek yok....
Bilmem hic o boyda ve o kiloda olmadim..
benim ölçüleride yayınlasanıza merak ettim şimdi 162 ye 85,7 kg 95 d cup sutyen
yıkıldığı andırBilmem hic o boyda ve o kiloda olmadim..
Kusura bakma ama bir anormallik var hakikaten.Ya tartın fazla ölçüyor,kilon daha düşük,ya boyun daha uzun senin.
Benim kemiklerim çok incedir,boyumda 175 ama şuan 58 kiloyum ve 36 beden pantolonlarıma sığamıyorum.
yıkıldığı andır
Ben zaten hep diyetteyim yaaa, bir gün yesem ertesi gün kısarım hemenYazin 48 iyi oluyor sort bikini vs eğer giyiyorsaniz şimdiki kilomla bacaklar vs biraz dolu dolu gözüküyor ben de ama kisin 50 52 iyidir ya azicik yiyelim biz de :)))))))
mankenlerin yayınlanan resmi ölçüleri gerçek değildir çoğunlukla, ajansta çalışmışsınız ya bilmeniz lazımdı...Adriana lima boyu 178 kilosu 55 olculeri 86 61 90 ...
Senin o olculere sahip olman imkansiz...sinir olmana gerek yok....
bende fitness yanına pilatesi kattım şimdi de yogaya merak sardım :)ben fitness sporuyla ilgiliyim squat egzersizleri,plank gibi ama artık vucut agırlıgıyla degil guclendirmeyi saglayacak sekilde yapmaya baslıycam:)
iddia etmiyorum öyleyim zaten.90 60 90 oldugunu iddia ediyor..
tartıda sıkıntı olabilir bir ara fazla ölçüyordu çünkü. başka bir tartıda 56 çıkmıştım. hangisi doğrudur bilemem. ben yüksek olanı baz aldım...Kusura bakma ama bir anormallik var hakikaten.Ya tartın fazla ölçüyor,kilon daha düşük,ya boyun daha uzun senin.
ya bende oyleyim sadece bu kızcagız degiltartıda sıkıntı olabilir bir ara fazla ölçüyordu çünkü. başka bir tartıda 56 çıkmıştım. hangisi doğrudur bilemem. ben yüksek olanı baz aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?