bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

zaten spor yapan kişilerin vucutları bu bakımdan farklılık gosterir banada inanmazlardı gorunce aa dogruymus diyorlar ustelik benim belim 70 cm kalcam 94 buna ragmen 36 yım 38 bol gelir
36 bedende zaten kalça 94,bel 70-72 aralığına kadar dayanır genelde. topshop gibi markaların kalıpları nispeten daha dar. evet kas kütlem inanılmaz arttı benimde spor yaparak. yağ oranım %12 çıktı mesela, ki sınır bayanlar için. kilolu ya da zayıf olduğumu düşünmüyorum, sağlıklı sınırlar içindeyim, fitim. siz hangi sporla ilgileniyorsunuz ?

Sinirlenmen icin yazmadim..olculerinede inanmadim....bu benim fikrim..tartismaya gerek yok...o boya o kiloya o olculer imkansi..istedigin kadar spor yap...175 55 kilo kadin 36 beden o olculere sahip olabilir..cevap yazmayacagim.oyleysen sinir olmana gerek yok.

ister inannnn ister inanmaaaaaaa :)

ben fitness sporuyla ilgiliyim squat egzersizleri,plank gibi ama artık vucut agırlıgıyla degil guclendirmeyi saglayacak sekilde yapmaya baslıycam:)

İyide siz zaten zayifsiniz ben 167 boyunda 54 kiloyum goren herkes cok zayif oldugumu biraz kilo almam gerektigi soyler hep siz benden daha uzunsunuz ve kilonuzda kesinlikle cok degil

Kusura bakma ama bir anormallik var hakikaten.Ya tartın fazla ölçüyor,kilon daha düşük,ya boyun daha uzun senin.
Benim kemiklerim çok incedir,boyumda 175 ama şuan 58 kiloyum ve 36 beden pantolonlarıma sığamıyorum.

90 60 90 oldugunu iddia ediyor..

BENİMDE BOYUM 170 KG 66 ..ÇOK ŞİŞMAN DURMUYORUM AMA 60 KILO OLUNCA DAL GIBI ZAYIF OLUYORUM MILLET NASIL 55 OLUYOR KI ANLAMADIM PEK

Yani bence bu vucut yapisiyla alakali bir sey.

Ben de 1.70 ve 58 kgim , 36 giyiyorum her magazada. Kemiklerim ince, bileklerim, ellerim, ayaklarimm kucuk. Belimi kalcami bilmiyorum ama genis degiller. Kardesim de 1.72, 40 beden giyiyor cunku kendisi biraz irice

Arkadaslarim da zayif gorundugumu soyluyor.

Ote yandan 1.75seniz kemik yapiniz irice olabilir , uzun insanlar genelde yapili& iri de oluyor. Ben ince yapiliyim mesela cunku cok uzun degilim.

tartıda sıkıntı olabilir bir ara fazla ölçüyordu çünkü. başka bir tartıda 56 çıkmıştım. hangisi doğrudur bilemem. ben yüksek olanı baz aldım...

tartıda sıkıntı olabilir bir ara fazla ölçüyordu çünkü. başka bir tartıda 56 çıkmıştım. hangisi doğrudur bilemem. ben yüksek olanı baz aldım...
ya bende oyleyim sadece bu kızcagız degil 173 boyum 56 kilom 89-70-94 olculerim ve evet 36 bedenlerin bel kısmı bol olur 34 beden cuk diye oturur ustume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…