Biraz da içimizi dökelim

bu güzel gelişmeye çok sevindim hazirancığım. bebeğin yuvasında daha çabuk toparlanacak inşallah.
melekler sürsün kuzunun merhemini geceleri.. her sabah biraz daha şifa bularak uyansın..
allah hiçbir anneyi evladı için üzmesin, ağlatmasın..:Saruboceq:

hazirancım çok sevindim canım inşallah çabucak toparlanır prensesin hemencik.....

hazran inş. çabucak toparlanır bir dahada tekrarlamaz. Allah kimseye kuzusunun acısını yaşatmasın....

Sinirlerime hakim olamıyorumm ! senağlama
Oğlum aslında uslu bi çocuk,galiba bizi rahata da alıştırdı..biraz huysuzlanınca çok sinirleniyorum,kızıyorum meleğime :çok üzgünüm:
Oda hissediyo sanırım daha çok ağlıyo :çok üzgünüm:
Sonra vicdan azabı çekiyorum,üzülüyorum ağlıyorum nie hakim olamıyorum sinirime diye :çok üzgünüm:
Bi çare kızlar,bi çare söyleyin napıcam bennnn :a015:

canım bunda üzüleceğin bir durum yok zaman zaman bende yaşıyordum aynı şeyi ilk dönemlerde.benimkiyse seniinin tam aksine çok huysuz yaramaz sürekli bağıran bi çocuk hatta bu yüzden gece yarısı doktora götürdüğümüz bile oldu.sonrasındaysa artık dayanamayarak kendim yardım almak için bir psikoloğa başvurdum çünkü senin gibi kendimi suçlyıp duruyordum fakat şunu öğrendim.özelliklede anneliğin ilk aylarında tüm kadınların yaşadığı özelliklede mükemmeliyetçi yapıya sahip olanlarda daha çok baş gösteren bir durum olduğunu öğrendim.zaman zaman 15 dk. yarım saat gibi sadece kendine ayıracağın bir zamanla üstesinden gelebiliyorsun.bu evde başka bir odada olabilir. dışarıda kısa bir yürüyüşte olabilir.ve emin ol bunu yaptıktan sonra bebeğine daha çok sarılıyor ve daha şevkatli bir hal alıyorsun.ayrıca kendi suçlama bunun sebebi aslında bizim toplumumuzun yanlışlarından kaynaklanıyor özelliklede babalar kadınları eşten çok çocuklarının bakıcısı gibi görüyorlar ilk dönemlerde herşeyinle ilgilenip hiç yorulmamanı bekliyorlar sanki bir robot gibi tamamen kendini çocuğa adapte edip 7/24 hazır asker olman sürekli şevkat ve sevgi yumağı olman bekleniyor ve farkında olmadan bunlara boyun eğerek bir süre sonra böyle küçük bunalımlar yaşıyoruz.baştada dediğim gibi kendini üzme ve fırsat yarat kendine sevdiğin şeylere vakit ayırmak için.gör bak bu hallerinden eser kelmıycak.:1hug:

Canımm çok teşekkür ederim..dün gece okudum yazını..eşimede okuttum hattakaydirigubbakcemile3 (bazen oda bana kızıyodu bağırma çocuğa diye:kedi:) okuyunca hak verdi bi nebzede olsa..opuyorumnanaktan dün gece oğlum yine 4e kdar uyumadı..kociş saolsun pek bi anlayışlıydı ilgilendi sürekli..zemuszemus Bende daha sakindim..bol bol şükrettim..daha sıkı sarıldım bebeğime ağladıkça:asigim: oda çok üzmedi bizi,uyumasaada çok fazla ağlamadı :1rolleyes: anlattıkların çok işe yaradı yani tatlım..tekrar teşekkürler :1hug:

beyazz cım işe yaradığına çok sevindim. ahh herkes anlıyorda bi benim koca kafalı herifim anlamıyor bunları.delirmek üzereyim artık kızlar.napıcamı bilemez durumda avere gibi gezer oldum.çocuk yaramaz ne durur ne susar.adam keçi gibi inatçı laftan anlamaz. bi şey oldumu ha duvarla konuşmuşsun ha onunla cevap bile vermez.anne baba yanımda. baba kalp hatası tansiyonu var yapma yeme soğuk giyin dedikçe tam tersini yapar.anne dediğim dedik çaldığım düdük hesabı ne dersen inadına aksine gider. kayınpederim 60 ından sonra tozuttu boşanıyolar.kayınvalidem anasının yanına yerleşti bizden para isteyip duruyo. anası gece demez gündüz demez arar kaynana şu lazım getirin bu lazım getirin diye.süt yok çocuğun mama masrafı dağ gibi büyüyo her geçen gün.aldıımız maaş askeri ücret.hiç biri yetmiyomuş gibi bide bayramda bi kavga ettik eşimin tarafıyla oda sinirle kaza yaptı arabada hasar.yapma dedikçe inatlaştı çocuk ayakta sallamaya alıştı bıraktınmı kalkıyo. adam laftan anlamıyo sabahın beşinde kalk kahvaltı hazırla diyo bırakıyorum çocuk avazı çıktığı kadar bağırıyo. şu an saat gece 3 ve ayaklarımda bense 2 gündür 4 saat uyku uyudum.

HAZıRAN66 biriciğinin ağrıları bizlerin olsun..eve geldiğinize çoook sevindim..acil şifalar...ANTıKAM keşke yapabileceğim bişeyler olsa bazen bişeye kızıyorum yada isyan ediyorum sonra bak antika neler anlattı seniinki de bişey mi diyorum kendimi öyle avutuyorum artık...sana tel.de de dedim gel gene bana ben cidden bakarım paşama...benim miniğim iyi olsun yeter ki...

ayy canım allah sabırlar versin hayatımm çok üzüldüm yaa bilirim kayınvalide -kayınpeder yanında yaşamayı zordur ama kocaında anlayış göstermesi sana yardımcı olması lazım ne inat bir kocaymış anacım. vallahi bu erkkler tam sopalık yaniii hakediyolar klava: çocukla uğraştığın yetmiyor gibi daha çok sana yardımcı olacakalrına üzüyolar lmaz:

Oyy annem yaa:gitme: biz ne boş şeylere üzüyüroz kendimiz...açtığın topicde okumuşdum biraz durumunu ama baya bişeyler eklenmiş üstüne,azalması gerekirken:sinifsinif::sinifsinif: kıyamam canım yaaa..keşke elimizden bişeyler gelsede senin şu herifi yola getirsekkkkkkkk üstüne anne-baba.kaynana-kayınpeder tuz biber oluyo

çok saolun kızlar bazen konuşabilmek paylaşmak bile yetiyor insana cimcimem canım gerçekten yoldaş oldun bana en sıkıntılı zamanlarımda nasıl ödiycem ben senin hakkını inanki olmayan kardeşim oldum bazen öle bi anda arıyosunki dünyalar benim oluyo canım benim.
kafam çok karışık bu aralar bazen yeter deyip herşeyi arkanda bırak git diyorum kendi kendime bazende madem günün birinde gidecektin neden bu kadar mücdele verdin diyorum.bana en çok koyanda eşimle çok çok büyük bir sürteşmemizin olmayışı insan bir yerden sonra nolursa olsun hayat arkadaşının hatalarını kabullenebiliyo ama geri kalan işte onlar herşeyi yıpratan onlar oluyo.

benim yüzü gibi kalbi de güzel arkadaşım KEŞKE ELİMDEN ÇOOOK DAHA FAZLASI GELSE...sende bana bir tane daha kardeş oldun devrimim yeğenim gibi benim paşam....sende devrimimde çok güçlüsünüz bak devrim nasıl kazandı mücadeleyi sıra sende sende kazanacaksın az daha sabret canımmmopuyorumnanaktan

benim koca tam bi akraba manyagi yaaa. akraba delisiysen niye evleniyosun akrabalarinla yasa dimii. akrabalari onun üstüne camur döktükce daha kiymetli oluyorlar bende buna kiziyorum. iyi akrabaylan görüsülür ama zarar veriyorsa yolu acik olsun öyle degilmi yaaaa

antikacim duvar olan tek senin koca degil al benimkide öyle duvar iste. ugrasiyoz duvarlarlan napalim.......... :1no2:

üff biktim artik boyna ayni seylerden konusup tartismaktan ve küslüklerden yeter ya. yeter artik kocayla sürekli ayni mevzular hakkinda kavga ediyoruz günüm alt üst oluyor zaten zor bi hamilelik ve dogum gecirmisim ama kimlere ne. Huzurum kacmasin diye sessiz kalmakda olmuyor nereye kadar. illaki kavga illaki gürültü. Biktim ya somurtmaktan mutsuzluktan tartismaktan kustum. bitmeyen mevzular hicbizamanda bitmeyecek gibi görünüyor. artik o konular acildimi kalbimin atisi hizlaniyor ve titremeye basliyorum.seytan diyor al basini git. cocugumda huzursuz oluyor evde huzur olmayinca ya kizlar kusura bakmayin cok doluyumda icimdekileri dökecek baska biryer bulamiyorum. adama diyemiyorum ama burda yazip rahatliyim dedim biraz.

ne kusuru canım canım ya zaten bu topiğin açılma sebebi bu takma diycem ama hiçte öle olmadığını biliyorum.anlat canım anlatki rahatla.:teselli:

ne kusuru canım canım ya zaten bu topiğin açılma sebebi bu takma diycem ama hiçte öle olmadığını biliyorum.anlat canım anlatki rahatla.:teselli:

valla kocama neler demek istiyorum ama hep icimde kaliyor. yüzüne avaz avaz bagirasim geliyor. evlendik bizim cicim ayi filan olmadi zaten ilk zamanlar evlendigime pisman oldum bile. baskalari icin benim beynimi yedi yaaa. suc bende olsa neyse. sürekli baskaalri müdahale edicek. benim adima kararlari onlar vericek. karisicak. elestiricekler. beni kocaya sikayet edicekler hemde sucsuzken. ben bekarken bana kimse karismiyordu niye karissin. ben akli basinda bi insanim. Yok ama bu alistirmis milleti onlarin istedigi gibi davranmaya. simdi benimde huzurumukaciriyorlar. ama tek kabahatli aslinda burada kocam. deli yaaaa. bide bütün olaylardan sonra kalkmis yine benle onlar icin kavga ediyor. ben usandim bu konular acildikca bana biseyler oluyor. adam kafayi yemis akrabam akrabam diye onca olandan sonra peslerinde dolaniyor. onlarin istedigini yapmaya calisiyor. tamam diyorum istedigi gibi adim atiyorum yetmiyor daha fazlasini istiyor. bu yüzden hic sevgi mevgi kalmadi ona karsi icimde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…