canım oğlum,
yaşasaydın 31 aylık koca bi delikanlı olacaktın..yaşıtlarını görmek çok üzüyor beni..hala..Rabbimin zoruna gitmesin..
mezarına gelmiyorum diye sanma ki seni unuttum...sen kalbimin baş köşesindesin yavrucuğum..gelmiyorsam kardeşini de oralarda görmek istemememdendir...korkuyorum oğlum,kardeşini de yanına göndermekten korkuyorum..gidişinle alt üst olan hayatımız,kardeşinin gelişiyle yeniden canlandı..o yüzden kız kardeşine "hayat" adını verdik babanla..bize hayat verdiği için...
doğumu yaklaştı kardeşinin,kalbimdeki yerin dolacak sanma,sen kardeşini yanına alırsın bilirim..uzaklarda olsan da korur kollarsın melek kanatlarınla onu..hem kardeşin de bilecek abisini..anlatacağız inşallah büyüyünce seni ...
Rabbim izin verirse inşallah 4 kişilik bi aile olacağız..seni saymayı asla bırakmayacağım..hem zaten ilk gebeliğin mi diye soranlara gururla hayır ikinci diyorum..kardeşinin ninnisi bile hazır
"bir sandığım var sırmadan telden
bir çift yavrum var tomurcuk gülden.."
zamanı gelince yanında olacağız kuzum beni,babanı ve kardeşini bekle emi...
ve canım kızım..
yolunu dört gözle beklediğim yavrum..boğazım düğüm düğüm bunları yazarken..seninle her konuşmaya çalışmam,gözyaşlarıyla kesilip yarım kalıyor..sana diyebildiğim tek şey..beni bırakma...sen de gitme nolur...
son ana kadar hiç bir eşya almadık sana..beşiğini bile yeni aldık..baban o kadar hevesli ki maaşının yarısını 2 günde harcadı...üzme bizi nolur,sen de yakma ciğerimizi..kazasız,belasız,arızasız gel kızım
can kızım,hayat kızım...
akşam akşam çok doldum...içimi dökmek istedim...