Biraz da içimizi dökelim

yarım kilo tatlı bişeymi kız ben bi oturuşta 1 kilo ekmek kadayıfını götürüyom bu aralar :kedi: ama benim avantajım 44 kiloyla hamile kaldım ve ilk 3 ayda sadece 1 kilo aldım. kimdiyse 54' üm hedefte daha 4 kilo almak var ufaklıklar 3 kilo doğduğunda 5.5 kilo götürüyomuş anneden öle bi durumda 53 kilo kalıcamki doğumdan sonra buda benim için idealin bile altında ohhh ohhh yaşasın yemekler tatlılarrrrrzemuszemus zemuszemus zemuszemus

Kızlar hepimizin bebişleri ii olsun da hepsi geçer .Bende bu haftaya kadar hep iiydim , hatta nie sorun ediyolar ki çevrem ben iiyim diyodum.Ama bu hafta iice sıkıntılar bastı 35. haftamızdayız.Kızım sanırım içerde sıkıldı artık ,Tekmeleri can yakmaya başladı , sizede böyle oluyor mu bilmiyorum.Bi de sona doğru yaklaştıkça sürekli kabuslar görüyorum :uhm: üstelik çok da uyuyamadığım halde .Sürekli kafamdan kötü şeyler geçiyo.Kocişim bile iice pinpirikli oldun sen böyle diildin diyo .Umarım hepimiz için herşeyin en güzeli ve hayırlısı olur.kaydirigubbakcemile3

solstice ben geçtiğimiz haftalar öyleydim.hatta doktorum bile düşünmemeye çalış bende senin gibiydim kabuslarla uyanıyordum diyordu. şimdiyse garip bir huzur var içimde, hele son bir haftadır bebekler gibi uyur oldum.nasıl rahat nasıl mutluyum anlatamam.doktorumun verdiği bir taktik benim işime yaradı belki senide rahatlatır. yatmadan önce beşiğinin başına geç ve kollarında hayal et onu tatlı tatlı gülümsediğini kucağında sırnaşıp uyuduğunu düşün sonra o düşücelerlede yatağına uzan gör bak huşu içinde uyuyacak ve kuş gibi uyanacaksın.

ay canım o kabuslar bende de var... bazen güzel bazense resmen kabus :sinifsinif:

offf içimi dökmek istiom ama dökemiom.....((hiç geçmiyor sanki son günlerrrrr(((

lalcim yaz rahatlarsın... bak senin bana göre daha yakın ama benim için de hiç geçmiyor :sinifsinif:

canım afakanlar basıyor son iki gündür beni zaten uykusuluk bir yandan birde saçma sapan şeyler beynimi kemiriyor...uyuyabilidiğim iki üç saatteki kabusları hiç anlatmayayım...zaman desen hiç geçmiyor 8 ay daha çabuk geçmişti.......offfffffff(((
hayırlısıyla oğluşumu sağlıkla bir kucağıma alsaydımmm...inanki başka bişey istemiyorum....

onları kucağımızda sağlıkla gördüğümüzde bütün sıkıntılarımız geçecek inşallah... o zaman uykusuzluk bile ne kadar güzel gelecek :1hug:

demekki bu duygularla dolu olan tek ben değilmişim.... ben 4 yıllık evliyim ve eşimle hayatın tadını çıkardık diyebilirim turlara katıldık, tatillere gittik,bebek için uygulanan baskıları kulak arkası yaptık.ben hiç bebek düşünmedim eşiminde düşünmediğini sanırdım ta ki yakın bi arkaaşımızın düğünü oldu ve 6 ay sonra hamile olduğunu öğrendik eşim bana bizim kuzumuz ne zaman olacak dedi.inanın o zaman şok oldum ,ben sanmıştımki eşim henüz hazır değil.oysa hazır olmayan benmişim... korunmayı bıraktık ve 7. ayda hamile kalabildim.tabiki o zamana kadar her ay yıkılıyordum .ve korkuyordum.ya anne olamazsam diye.7. aydı ve ben yine olmayacak diyerek bi sagara yaktım ve wc ye gittim testi yaptım.sonucu gördüğümde inanamadım evet 2 çizgi.. sonra elimde yarom kalan sigarayı söndürdüm ve bidaha hiç içmedim.eşime gösterdiğimde o kadar sevinki işte o zaman çoook pişman oldum niye bu kadar yıl bekledik diye.doğumuma şimdi 2 hafta var ve oğlumuzu bekliyoruz.ben hala korkuyorum ya ona iyi bakamazssam , ya iyi bir anne olamazssam diye.Ah ah annecim sen beni nasıl büyüttün ya senin kadar mükemmel olamazssam, anneciğimi daha iyi anlıyorum.

aman antikacım dilini ısır kız nazar değecek !!!!!!! sende rahat uyuyabiliyorsan biz hiç sorun etmiyelim :)) kızlar hepimizin haftaları aynı neredeyse :) onun için birbirimizin aynı duygularını acılarını tedirginliklerini yaşıyoruz...ne kadar ilginç hepimiz aynıyızzzzzzzzzz....

valla uyuyom kız onca şeyi düşünüp o kadar pinpiriklenip üstüne o kadar da sancıyla nasıl uyuyom hemde bi görsen. :))) yatağa yatıığımda daha doğrusu oturduğumda :) başlıyo düşünceler kurcalamaya doğumun başlamasından tutta çocuğu büyütüp evlendirene kadar gidiyo bu düşünceler. yok okul yılları yok askerliği vs. sonra başımı çevirip beşiğine bi bakıyom bi anda yine küçülüveriyo böle herşeyden habersiz savunmasız halini alıyo hadi bu seferde ya bana bişey olursa endişesi basıyo hadi gene bir sürü senaryo.derken başlıyorum dua etmeye bi bakıyorum bu kez kucağımda sonra sarılıp ona kapatıyorum gözlerimi bi bakmışım gitmişim :))) hatta bazen uyanıp ucağımda aradığım bile oluyo yada beşiğinde :) ayy kızlarrr oynatıyom galiba artık :))))))

canım oğlum,
yaşasaydın 31 aylık koca bi delikanlı olacaktın..yaşıtlarını görmek çok üzüyor beni..hala..Rabbimin zoruna gitmesin..

mezarına gelmiyorum diye sanma ki seni unuttum...sen kalbimin baş köşesindesin yavrucuğum..gelmiyorsam kardeşini de oralarda görmek istemememdendir...korkuyorum oğlum,kardeşini de yanına göndermekten korkuyorum..gidişinle alt üst olan hayatımız,kardeşinin gelişiyle yeniden canlandı..o yüzden kız kardeşine "hayat" adını verdik babanla..bize hayat verdiği için...

doğumu yaklaştı kardeşinin,kalbimdeki yerin dolacak sanma,sen kardeşini yanına alırsın bilirim..uzaklarda olsan da korur kollarsın melek kanatlarınla onu..hem kardeşin de bilecek abisini..anlatacağız inşallah büyüyünce seni ...

Rabbim izin verirse inşallah 4 kişilik bi aile olacağız..seni saymayı asla bırakmayacağım..hem zaten ilk gebeliğin mi diye soranlara gururla hayır ikinci diyorum..kardeşinin ninnisi bile hazır

"bir sandığım var sırmadan telden
bir çift yavrum var tomurcuk gülden.."

zamanı gelince yanında olacağız kuzum beni,babanı ve kardeşini bekle emi...

ve canım kızım..

yolunu dört gözle beklediğim yavrum..boğazım düğüm düğüm bunları yazarken..seninle her konuşmaya çalışmam,gözyaşlarıyla kesilip yarım kalıyor..sana diyebildiğim tek şey..beni bırakma...sen de gitme nolur...

son ana kadar hiç bir eşya almadık sana..beşiğini bile yeni aldık..baban o kadar hevesli ki maaşının yarısını 2 günde harcadı...üzme bizi nolur,sen de yakma ciğerimizi..kazasız,belasız,arızasız gel kızım

can kızım,hayat kızım...

akşam akşam çok doldum...içimi dökmek istedim...

canım mahfoldum okurken inan bana giden hiçbir zaman unutulmuyor hep bi yerimizde olacaklar :gitme:

Allah HAYAT'a sağlıklı ve uzun bir ömür versin canım... :Saruboceq:

zeze26, ah canım ya, ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sana ve eşine sabır, doğacak çocuğuna da sağlıklı uzun ömürler versin.

ahhh zezecim ahhh ne güzel dile getrmişsin kaybetmişliğin acısını ve gelenin yeşerttiği umutları.oğlun yerinde yattıkça Allah kızına uzun ömürler versin.o onun koruyucu olucak inş. ve yanında olmasada o da aslında sizinle birlikte bir yerlerden sizi izliyor kardeşini bekliyor.canım anlat anlatki rahatla dertler paylaştıkça küçülür sevinçler paylaştıkça büyürmüş zaten hepimiz bunun için burda deilmiyiz. tanımasakta hiç birbirimizi görmemiş yada göremeyecek olsakda aynı şeyler için yürekleri atan aynı dertleri paylaşan aynı şeyleri dert eden ve aynı şeylere sevinenleriz çünkü bizim bir farkımız var pek kişiden biz paylaşmayı bilen kadınlarız.

ALLAH razı olsun hepinizden kızlar..annemin yanındayım..tedirginliklerimi dile getirip onları da üzmek istemiyorum..içime atmak daha kötü yapıyor beni..böyle bi topik görünce yazıp rahtladım dün gece..

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, kimseyi evlatlarıyla sınamasın..

zezec,mm mafoldum inannkiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hiçbir zaman kaybedilenler unutulmuyorrrr....:çok üzgünüm:canım benim ya ne güzel anlatmışsın duygularını....hayırlısıyla sağlıkla gelsin prensesinnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…