- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
xpreiaZ canim eşinle şuan ne durumdasin? Beni haklı bulan ve çözümü boşanmak olarak gören başka çare aramayan adamla ne yapiyim duygusal açlık cinsel açlık ne ararsan var
Çok teşekkür ederim.
xpreiaZ canım eşim ben buyum değişmem boşanalim 2 3 ay ağlar acı çekeriz unuturuz demişti ve bunu daha önce 3 yıl kadar öncede duydum.......ya sadece hiç bir çaba göstermeyip direk çözümü boşanma olarak gormesi çok zoruma gitti sevdiğinden değil bunca yıl çaba sarfettim tek basima adam bir kalemde silip atıyor bir de kızım var yani öyle kolay mi ...sırf bunu için bile bosanilir.........Bu rahatı bulabilecek miyim konusu benim kafamı mükemmel derecede kurcalayan şey inan .... kimse üvey anneli üvey kardeşli sivri dilli bir baba evine kurulu düzen üstüme kızıyla gitmek istemez...... zira aptal gibi esimle evlenebilmek için kafami siyirmak üzere oldugumu üvey anneli evden gitmek istediğim günleri unutmadim....... ama 10 yıl sonra tıpıs tıpıs gitmek istiyorsam yoruldugumdan bıktım bu rahatı bırakmak istemesem onun eleştirilerinden hiç bir b.ku begenmemesinden kurtulamiycam.yani aynı evde yabancı insan gibi yaşamayı basarabilsek tamamen ama bu adam neyi becermis onu becersin
Canım teşekkür ederim. .Bu ayrılık kararı ne zormus nasıl işin içinden çıkarım bilmiyorum.Akşam akşam gözlerim yaşardı yazdıklarınıza((
sevgisizlik ne büyük bir şiddet kadına yapılan..
benzer bir adamdan boşandım, şanslısınız sarıp sarmalayacağınız bir evladınız var.
Bundan sonra herşey güzel olur inşallah, en az hasarla atlatırsınız bu sanıcılı günleri
Kozlenmis patates
Evet canım ben de yakınlarında yaşamayı düşünüyorum.aile desteği önemli tabi ... babanlarla değil ama yakınlarında yasayabilirsin
ev üstüne ev olmaz çünküEvet canım ben de yakınlarında yaşamayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim canim. Mutlulugun daim olsun bebeğini sağlıkla büyüt ve dünyaya getir.Çok şanslısın baban yanında
Benim de 2.evliliğim iyi ki ayrılmışım diyorum,depresif olma sakın,tekrar düzen kurabilirsin.
diyorumŞimdi iyi misin pekigofretto iyi ki ayrıldım diyor musun?
Allah iyi etsin canım .bende de tam tersi olmasaydi çocuğum daha kolay olurdu diyorum.diyorum
Allah pişman etmesin.
çocuğum yoktu,
bazen olsaydı mı acaba diyorum
Cok tesekkur ederim canım Sağol ..babamın kapı açık ama benim cesarete ihtiyacim var ...suan duruldum boşanma düşüncem kesinlikle değişmedi sadece zamanını bekliyorum.Cok duygulandim babanizinin yaklasiminahakkinizda hayirlisi olsun
Cok tesekkur ederim canım Sağol ..babamın kapı açık ama benim cesarete ihtiyacim var ...suan duruldum boşanma düşüncem kesinlikle değişmedi sadece zamanını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?