- 12 Temmuz 2006
- 58.900
- 225.024
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Başınız sağolsun, yazdıklarınızı okudum, baba biz kadınlar için birçok anlam taşıyor, varlığını hissetmek, bize hak verdiğini, arka çıktığını bilmek hayatın tüm yükünü bir anda üzerimizden alıyor.@Alabalik32 annem 13 yıl oldu vefat edeli ..
Çok teşekkür ederimMune abla .Kesinlikle babamla yaşamak zor çünkü onunla aynı evde yaşadım sivri dilli kızıma ufak birsey derse bile zoruma gider.En güzel yakınlarından bir ev tutmak.
Çok teşekkür ederimMune abla .Kesinlikle babamla yaşamak zor çünkü onunla aynı evde yaşadım sivri dilli kızıma ufak birsey derse bile zoruma gider.En güzel yakınlarından bir ev tutmak.
Aslında toparlanana kadar beraber kalabiliriz ama boşanma zamanı bazı eşyalarımı almalıyım dolayısıyla o eşyaları koyacak yer olmaz bu yüzden direk aynı sitede bos ev bulursam taşınmayı istiyorum .TeşekkürlerBen derim ki babanın da gönlü olsun
Ev bakasıya bir müddet beraber kalın
Ev ev üstüne olmayacağını görünce zaten taşınmana ses etmez
Babana da helal olsun adam gibi adammış
Mune abla kesinlikle bir kurulu düzen bozulup babaevine dönmek çok zor onların hayatlarına adapte olamam gibi geliyor.Annem yaşasaydı belki yaşayabilirdim onlarla birlikte. Benim istediğim kesinlikle kızımla yeni bir hayat kurabilecegim az eşyalı huzurlu bir hayat bilmem başarabilir miyim? cesarete bol bol ihtiyacım var bir de ya pişman olursam derdindeyim biraz.. eşime sevgim yok ama alışkanlık mi bilmiyorum. ..ama böyle yasayamiyorum orası gerçek kararlı olmalıyım.
Teşekkür ederim canım .Allah yardimcim olsun zaman geçsin ve su yazdıklarımı okuduğumda oh iyi ki ayrılmışim diye geçiriyim.Babanın desteğini almışken sakın korkma 10 yıl olmuş değişmek istemiyor sen de bu hayatı sürdürmek istemiyosun . Kendi ayakların üzerinde dur kur kendine ve evladina güzel bir dünya . Allah kalbime huzuru versin.
Üzüldüm şu yazdıklarına inşallah kızınla mutlu bi hayatın olur bu yaşadıkların geri de kalır ama ayrılık için bişe diyemem sonuçta kolay değil bu süreç, çocukla bilhassa kızın kaç yaşındaydı ?Okumuştum yakınının evliliğiyle ilgili yorumunuMune abla haklısın sevgisizlik varsa çok zor ..İnan ne günlerim oldu ağladım kalkıp gelmedi çağırmama rağmen omzuna kafamı yaslayacagim bir eşim olmadı hiç 10 yıl şehir şehir peşinde gezdim ailemi yilda en fazla 20 gün gördüm.... ailemin sevgisini bırak kocamdan sevgi görmedim bunca zaman ...istedim ki gözyaşımı yılda bir de olsa agladigimda silsin sarılsin ...9 ay hamilelik hergün 4 5 kez kustum ve ona bu şekilde yemek yaptım midem bulana bulana yapmasam yine evde yemek yok yani dedi sürekli ...hamilelik suresince hastaneye tek gittim kimsesizdim zaten ailem yoktu yanımda . ..ev işlerine 1 kere yardım etti evi çok batırmis ben başka sehirdeydim........ Kendimi ne çok aşağılattim inan günlerce yanına cinsel anlamda gitmesem yanıma gelmedi beni bir gecelik kadın gibi gör bile dedim kendimi affetmiyorum aşağılattim çünkü. ......ben sevgimi sıkmadam verdim ona bunaltmadim hiçbir zaman canım cicimli pışpıslanan bir kadın değilim istemedim ne yaptım tek taraflı bu evliliği sevgisiz bu zamana kadar getirdim ama çok yoruldum... .......bitsin istiyorum 1 yıl geçsin hemen o zaman kendimi Nerede bulacağım nasıl bir ruh halinde olacağım bilmiyorum.
Benimde ailem ben bosanacagim dedigimde biz ölmedik demislerdi.kalk simdi gidelim durma burada dediler ve ben 1 canta alip ciktim tekrar dönmedim.
Canim ailem benim.yillardirda nazli bebek gibi ilgileniyorlar benimle.
Muthis bir hafiflik ve guven duygusu bunu hissetmenize sevindim.hakkinizda hayirlisi olsun
insallah canım inan öyle durumdayım ki şurada ne yazilirsa her yoruma Ağlıyorum. .Kızım 7 yasinda suan.Üzüldüm şu yazdıklarına inşallah kızınla mutlu bi hayatın olur bu yaşadıkların geri de kalır ama ayrılık için bişe diyemem sonuçta kolay değil bu süreç, çocukla bilhassa kızın kaç yaşındaydı ?
Pedagojik destek alırsa çok büyük sorunlar yaşamaz diye umuyorum ben daha küçük sanmıştım.insallah canım inan öyle durumdayım ki şurada ne yazilirsa her yoruma Ağlıyorum. .Kızım 7 yasinda suan.
Okumuştum yakınının evliliğiyle ilgili yorumunuMune abla haklısın sevgisizlik varsa çok zor ..İnan ne günlerim oldu ağladım kalkıp gelmedi çağırmama rağmen omzuna kafamı yaslayacagim bir eşim olmadı hiç 10 yıl şehir şehir peşinde gezdim ailemi yilda en fazla 20 gün gördüm.... ailemin sevgisini bırak kocamdan sevgi görmedim bunca zaman ...istedim ki gözyaşımı yılda bir de olsa agladigimda silsin sarılsin ...9 ay hamilelik hergün 4 5 kez kustum ve ona bu şekilde yemek yaptım midem bulana bulana yapmasam yine evde yemek yok yani dedi sürekli ...hamilelik suresince hastaneye tek gittim kimsesizdim zaten ailem yoktu yanımda . ..ev işlerine 1 kere yardım etti evi çok batırmis ben başka sehirdeydim........ Kendimi ne çok aşağılattim inan günlerce yanına cinsel anlamda gitmesem yanıma gelmedi beni bir gecelik kadın gibi gör bile dedim kendimi affetmiyorum aşağılattim çünkü. ......ben sevgimi sıkmadam verdim ona bunaltmadim hiçbir zaman canım cicimli pışpıslanan bir kadın değilim istemedim ne yaptım tek taraflı bu evliliği sevgisiz bu zamana kadar getirdim ama çok yoruldum... .......bitsin istiyorum 1 yıl geçsin hemen o zaman kendimi Nerede bulacağım nasıl bir ruh halinde olacağım bilmiyorum.
Ne demek ablacım ne zaman istersen, vardır bir hayır de yoluna devam et, yaşanması gerekiyormuş yaşandı, güzel bir evladın var, onca olumsuzlukların içinde eminim varlığıyla sana huzur vermiştir, Allah sağlıklı ömürler versin inşaallah, bahtı güzel olsun, Allah evladından yana yüzünü güldürsün.Mune abla bizimki de öyle ne yiyeceğim ne giyinecegim derdinde... çok sevindim yakınının huzurlu olmasına umarım bende huzura kavuşurum....Eşim ailesi tarafından çok simartilmis ne isterse yapılmış beğenmediği yemegi yememis kalkmış sofradan annesi hemen başka yemek yapmış işte tam orada kafasına tabağı geçirseymis her istediğini yapmasaymis belki böyle olmazdı ..Babası da böyle ne görürsen birazda onu devam ettiriyorsun...değişmez bu vakitten sonra bunun bilincindeyim ..Yolcu yolunda gerek .Teşekkür ederim ilgin için ve yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?