Biraz dertleşelim

İnşallah olur canım hayırlı sağlıklı bebislerin

Canım bide nar avokado yedir eşine benim eşimin öyle düzeldi ona bağlıyorum ben

doktorlar ne diyorlar size ? nedeni neymis ?
Düşüklerin sebebi yok. Kan pıhtılaşma testi falan yaptırdım ama sadece 2 gene bakmışlar. Düşüğe sebep olan önemli 2gene. Burda görüyorum 4-6 gene bakıyorlar genelde
. Eşiminde spermlerinde sorun var hareketliliğinde

keciboynuzu pekmezini de kullanin mutlaka

Cnm bizde kullandık bı doktor var f

Devlettemi yaptırdın canım bende yaptırdım 7 cesitin bakıyorlar mis ama daha çıkmadı

esinin hareketliligi ile alakasi yok emin ol ! bende senin gibiydim evet 4 gene bakildi sanirim heterizigot cikti bir degerim igne verdiler simdi 6 bucuk aylik hamileyim 4.ye hamileyim benimde 2 dusuk 1 kimyasal oldu

Cnm bizde kullandık bı doktor var f

Devlettemi yaptırdın canım bende yaptırdım 7 cesitin bakıyorlar mis ama daha çıkmadı
Devlete yaptırdım izmir tepecik hastenesine ben hiç sormadım kaç gene bakılıyor diye. Bana sonucu verince sordum. Neden 2 gene baktınız diye. Onlar düşüğe sebep oluyormuş sadece bana boyle acıklama yaptı doktor. Cok pişman oldum sonra. 1 ayda bekledimm birde

esinin hareketliligi ile alakasi yok emin ol ! bende senin gibiydim evet 4 gene bakildi sanirim heterizigot cikti bir degerim igne verdiler simdi 6 bucuk aylik hamileyim 4.ye hamileyim benimde 2 dusuk 1 kimyasal oldu
Bilmiyorum artık. Bizim ailede düşük yaşayanda cok annanem 4-5 kere düşk yapmış ama 8 tanede dünyaya getirmiş. 3 taneside dogduktan sonra ölmüş. Annemler şimdi 5 kardeş. Teyzemınde 5,5 aylık ikizleri düştü. Bilmiyorum belkidd genetiktir.

zaten genetikde ayrica esin ile senin kromozonuna da bakiyorlar yine arastir derim ben

zaten genetikde ayrica esin ile senin kromozonuna da bakiyorlar yine arastir derim ben
İlk evliliğimden 2 düşüğüm var ikincisindw kimyasal gebelik. İlk bebegim ilişkifen düştü buna eminim ilişkiden sonra kanamam başladı ve düşük oldu. İkinci ise merdivenden düştüm belimi vurdum merdivene sabahında kanamam başladı ve o da öyle düştü. 3. Zaten kimyasal gebelik. Benim aklıma başka bi hastaneyede gitmek geliyor burda daha yakında bi arastırma hastanesi var. Ya da hamile kalınca tedbir amaclı coraspin yazan doktorlar varmış onlardan bulmam lazım :)

Bende dertlesmek istiyorum sizlerle benimde 1 kurtaj bir kimyasal oldu ustunden 2 sene gecti hala kalamadim gecen ay doktora gittim esimin sperm sayisi benim teslerim gayet iyi cikti hsg cekildm o ay yani gecen ay cok heveslendm ama olmadi bu ay ikinci adetim olck haftaya asilama yaptirmak istiorm banada yaparlarmi kizlar bi sknti olmdigi halde mesela yumurtlarm iyi igne fln verirmi cok merak ediom

Cnm ben izmir tepecige gittim rahim filmi için ama genetik test Elazığ da oldu 3 ay olucak daha çıkmadı bı bak başka yere de ver olmadı

Cnm bende yaptiricam iğneli olması daha iyiymis 3 yıllık evli olman lazım senin yaşını 23 den büyük olması gerekiyor bide hiç çocuk sahibi olmaman lazım devlet temi yaptirican

Cnm bende yaptiricam iğneli olması daha iyiymis 3 yıllık evli olman lazım senin yaşını 23 den büyük olması gerekiyor bide hiç çocuk sahibi olmaman lazım devlet temi yaptirican
Ne 3 mu gercektenmi ben daha 2 yillik evliyim 22 yasima yeni girdim gecen senede 2 defa hamile kaldim ama doktorun muayenesini aradim direk gecen ay hsg cekildim bu ay asilama yaptirmak istiom dedim tmm adetin 2. Gunu gel dedi simdi gitsem yapmazlarmi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…