- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir kimyasalda benim var. Esimin spermleri yavas 1 aydir tedavi oluyo. Benimse yapmadigim kalmadi sogan kürü, incir kürü, yakı.... kimyasal yasayali 2 yil olacak daha bir sey yok. Allahim hayirlisindan nasip etsin hepimize
Düşüklerin sebebi yok. Kan pıhtılaşma testi falan yaptırdım ama sadece 2 gene bakmışlar. Düşüğe sebep olan önemli 2gene. Burda görüyorum 4-6 gene bakıyorlar geneldedoktorlar ne diyorlar size ? nedeni neymis ?
keciboynuzu pekmezini de kullanin mutlaka
Düşüklerin sebebi yok. Kan pıhtılaşma testi falan yaptırdım ama sadece 2 gene bakmışlar. Düşüğe sebep olan önemli 2gene. Burda görüyorum 4-6 gene bakıyorlar genelde
. Eşiminde spermlerinde sorun var hareketliliğinde
esinin hareketliligi ile alakasi yok emin ol ! bende senin gibiydim evet 4 gene bakildi sanirim heterizigot cikti bir degerim igne verdiler simdi 6 bucuk aylik hamileyim 4.ye hamileyim benimde 2 dusuk 1 kimyasal olduDüşüklerin sebebi yok. Kan pıhtılaşma testi falan yaptırdım ama sadece 2 gene bakmışlar. Düşüğe sebep olan önemli 2gene. Burda görüyorum 4-6 gene bakıyorlar genelde
. Eşiminde spermlerinde sorun var hareketliliğinde
Devlete yaptırdım izmir tepecik hastenesine ben hiç sormadım kaç gene bakılıyor diye. Bana sonucu verince sordum. Neden 2 gene baktınız diye. Onlar düşüğe sebep oluyormuş sadece bana boyle acıklama yaptı doktor. Cok pişman oldum sonra. 1 ayda bekledimm birdeCnm bizde kullandık bı doktor var f
Devlettemi yaptırdın canım bende yaptırdım 7 cesitin bakıyorlar mis ama daha çıkmadı
Bilmiyorum artık. Bizim ailede düşük yaşayanda cok annanem 4-5 kere düşk yapmış ama 8 tanede dünyaya getirmiş. 3 taneside dogduktan sonra ölmüş. Annemler şimdi 5 kardeş. Teyzemınde 5,5 aylık ikizleri düştü. Bilmiyorum belkidd genetiktir.esinin hareketliligi ile alakasi yok emin ol ! bende senin gibiydim evet 4 gene bakildi sanirim heterizigot cikti bir degerim igne verdiler simdi 6 bucuk aylik hamileyim 4.ye hamileyim benimde 2 dusuk 1 kimyasal oldu
Aminnn canımmm aminnAmin cnm inşallah olur benimde 2 boş gebelik testler falan verdim bekliyorum aşılama için rabbim üçüncüsünde bizi boş cevirmesin nasip etsin inşallah
zaten genetikde ayrica esin ile senin kromozonuna da bakiyorlar yine arastir derim benBilmiyorum artık. Bizim ailede düşük yaşayanda cok annanem 4-5 kere düşk yapmış ama 8 tanede dünyaya getirmiş. 3 taneside dogduktan sonra ölmüş. Annemler şimdi 5 kardeş. Teyzemınde 5,5 aylık ikizleri düştü. Bilmiyorum belkidd genetiktir.
Amin.insallah cnmİnşallah minik kalbini duyar siniz cnm rabbim korusun
İlk evliliğimden 2 düşüğüm var ikincisindw kimyasal gebelik. İlk bebegim ilişkifen düştü buna eminim ilişkiden sonra kanamam başladı ve düşük oldu. İkinci ise merdivenden düştüm belimi vurdum merdivene sabahında kanamam başladı ve o da öyle düştü. 3. Zaten kimyasal gebelik. Benim aklıma başka bi hastaneyede gitmek geliyor burda daha yakında bi arastırma hastanesi var. Ya da hamile kalınca tedbir amaclı coraspin yazan doktorlar varmış onlardan bulmam lazım :)zaten genetikde ayrica esin ile senin kromozonuna da bakiyorlar yine arastir derim ben
Cok severiz avakadoyu ve cok sık yeriz. Icine bal ve tarçınla üstelik. Keciboynuzunu deneyecegim artikİnşallah olur canım hayırlı sağlıklı bebislerin
Canım bide nar avokado yedir eşine benim eşimin öyle düzeldi ona bağlıyorum ben
Evet canim aklimda onu da alip kullanacagiz insallah.keciboynuzu pekmezini de kullanin mutlaka
Rabbim size de hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallahKız valla okudukça üzülüyorum benimde iki boş gebelik var aşılama yaptiricam Mayıs ayında insllh olur
esinin hareketliligi ile alakasi yok emin ol ! bende senin gibiydim evet 4 gene bakildi sanirim heterizigot cikti bir degerim igne verdiler simdi 6 bucuk aylik hamileyim 4.ye hamileyim benimde 2 dusuk 1 kimyasal oldu
esinin hareketliligi ile alakasi yok emin ol ! bende senin gibiydim evet 4 gene bakildi sanirim heterizigot cikti bir degerim igne verdiler simdi 6 bucuk aylik hamileyim 4.ye hamileyim benimde 2 dusuk 1 kimyasal oldu
Devlete yaptırdım izmir tepecik hastenesine ben hiç sormadım kaç gene bakılıyor diye. Bana sonucu verince sordum. Neden 2 gene baktınız diye. Onlar düşüğe sebep oluyormuş sadece bana boyle acıklama yaptı doktor. Cok pişman oldum sonra. 1 ayda bekledimm birde
Cok severiz avakadoyu ve cok sık yeriz. Icine bal ve tarçınla üstelik. Keciboynuzunu deneyecegim artik
Bende dertlesmek istiyorum sizlerle benimde 1 kurtaj bir kimyasal oldu ustunden 2 sene gecti hala kalamadim gecen ay doktora gittim esimin sperm sayisi benim teslerim gayet iyi cikti hsg cekildm o ay yani gecen ay cok heveslendm ama olmadi bu ay ikinci adetim olck haftaya asilama yaptirmak istiorm banada yaparlarmi kizlar bi sknti olmdigi halde mesela yumurtlarm iyi igne fln verirmi cok merak ediom
Ne 3 mu gercektenmi ben daha 2 yillik evliyim 22 yasima yeni girdim gecen senede 2 defa hamile kaldim ama doktorun muayenesini aradim direk gecen ay hsg cekildim bu ay asilama yaptirmak istiom dedim tmm adetin 2. Gunu gel dedi simdi gitsem yapmazlarmi yaniCnm bende yaptiricam iğneli olması daha iyiymis 3 yıllık evli olman lazım senin yaşını 23 den büyük olması gerekiyor bide hiç çocuk sahibi olmaman lazım devlet temi yaptirican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?