Biraz dertleşelim

Insaallah ya o kadar istiorum ki. Aslinda ilk denememiz. Benim de icimde bi umut var bu gec dollenme mevzusundan dolayi. Bazen kanda da cikmayabiliomus. Cok agladim dun. Stresten 1 kilo cilek yedim aglaya aglaya
Bu kadar canini sıkma bence. Dusundukce de olmaz derler. Biz aylardir bekliyoruz, ilk aylar senin gibiydim düsük yaptiktan sonra biraz kabuguma cekildim. Simdi hala bir sey yok ama Allahtan ümit kesilmez. Baska konularda gezerken demin istemedigi halde hamile kalanlari okudum, Allah bu herkesin imtihani farkli iste

Ewt cnm bende aynıyım artık kendi kabugumda yaşıyorum rasmen hayırlısı Rabbimden

Insaallah bi an once alirsin kucagina melegini. Allah yardimcin olsun. Kucagimiz bos kalmasin guzel allahim.

Insaallah bi an once alirsin kucagina melegini. Allah yardimcin olsun. Kucagimiz bos kalmasin guzel allahim.
Amin insallah canim. Ben bu ay bir şey deniyorum fayda ederse sizleride bilgilendirecegim insallah. Gerci sıkıntı esimde ama belki bu yöntemle spermlere yardimci olmus olurum :)

Amin insallah canim. Ben bu ay bir şey deniyorum fayda ederse sizleride bilgilendirecegim insallah. Gerci sıkıntı esimde ama belki bu yöntemle spermlere yardimci olmus olurum :)
Yönetemi kendine uyguluyorsun belli :) ne yapıyon kız söylesene :)

Kızlar takvime göre bugun ovulasyon günüm, gün aşırı deniyoruz dün denedik bugun ilişki olmasa hamile kalma şansım olur mu? gün aşırı daha faydalı diye öyle deniyorduk çünkü.
Bugun de denesek mi sizce kafam karıştı yani

Benim hiç düşük kimyasal yokk
Allah kimselere yaşatmasin.
Bizde bebek bekleyenlerdeniz
Hayırısyla gelsin yavrular

Yönetemi kendine uyguluyorsun belli :) ne yapıyon kız söylesene :)
Sacma gelir belki yani benimde cok mantigima yatmadi ama yine burda bi topikte gördum yakı yapistirma. Beline yapistiriyormusun adetin bittikten sonra iliski sirasinda falan belinde kaliyormus. Boyle hamile kalanlari okudum ve deniyorum. Hatta 2. Yakiyi yapistirdim bir gun ara verip. Esimde sperm hizi dusuklugu var belki spermlere hiz kazandiririm :))(

İnşAllah faydası olur. Benımde eşimde hız sorunu var. Benıde bılgılendırır işe yararsa mutlaka cnm. Yakı dedikleride tuzla hamuru yogurup bele yapıştırılıyor demi??

Aynen canim kesinlikleeee. Fayda ederse yazarim, Allahtan umut kesilmez
Tabii cnmm :) bu arada ben senın eşinin sperm sayısını hareketliliğini sormuşmuydum :) herkese soruyorum belki kimilerine ikinciye soruyorumdur :)

Tabii cnmm :) bu arada ben senın eşinin sperm sayısını hareketliliğini sormuşmuydum :) herkese soruyorum belki kimilerine ikinciye soruyorumdur :)
Ya bize oyle ileri hareketlilik su bu demedi sadece eline testialdi bazi degerleri isaretledi bu ikisinin toplami %40'ı gecmeli dedi, bizimki %40 imiş. Vitamin verdi 3 ay kullan dedi, bol yesillik ye falan dedi.

Ya bize oyle ileri hareketlilik su bu demedi sadece eline testialdi bazi degerleri isaretledi bu ikisinin toplami %40'ı gecmeli dedi, bizimki %40 imiş. Vitamin verdi 3 ay kullan dedi, bol yesillik ye falan dedi.
O hareketliliktir tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…