- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
Bu kadar canini sıkma bence. Dusundukce de olmaz derler. Biz aylardir bekliyoruz, ilk aylar senin gibiydim düsük yaptiktan sonra biraz kabuguma cekildim. Simdi hala bir sey yok ama Allahtan ümit kesilmez. Baska konularda gezerken demin istemedigi halde hamile kalanlari okudum, Allah bu herkesin imtihani farkli isteInsaallah ya o kadar istiorum ki. Aslinda ilk denememiz. Benim de icimde bi umut var bu gec dollenme mevzusundan dolayi. Bazen kanda da cikmayabiliomus. Cok agladim dun. Stresten 1 kilo cilek yedim aglaya aglaya
Bu kadar canini sıkma bence. Dusundukce de olmaz derler. Biz aylardir bekliyoruz, ilk aylar senin gibiydim düsük yaptiktan sonra biraz kabuguma cekildim. Simdi hala bir sey yok ama Allahtan ümit kesilmez. Baska konularda gezerken demin istemedigi halde hamile kalanlari okudum, Allah bu herkesin imtihani farkli iste
Insaallah bi an once alirsin kucagina melegini. Allah yardimcin olsun. Kucagimiz bos kalmasin guzel allahim.Bu kadar canini sıkma bence. Dusundukce de olmaz derler. Biz aylardir bekliyoruz, ilk aylar senin gibiydim düsük yaptiktan sonra biraz kabuguma cekildim. Simdi hala bir sey yok ama Allahtan ümit kesilmez. Baska konularda gezerken demin istemedigi halde hamile kalanlari okudum, Allah bu herkesin imtihani farkli iste
Amin canim insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinInsaallah bi an once alirsin kucagina melegini. Allah yardimcin olsun. Kucagimiz bos kalmasin guzel allahim.
Amin insallah canim. Ben bu ay bir şey deniyorum fayda ederse sizleride bilgilendirecegim insallah. Gerci sıkıntı esimde ama belki bu yöntemle spermlere yardimci olmus olurum :)Insaallah bi an once alirsin kucagina melegini. Allah yardimcin olsun. Kucagimiz bos kalmasin guzel allahim.
Yönetemi kendine uyguluyorsun belli :) ne yapıyon kız söylesene :)Amin insallah canim. Ben bu ay bir şey deniyorum fayda ederse sizleride bilgilendirecegim insallah. Gerci sıkıntı esimde ama belki bu yöntemle spermlere yardimci olmus olurum :)
Hadi bakalm insaallah faydasi olur. Mujdeli haberi ver bize :)Amin insallah canim. Ben bu ay bir şey deniyorum fayda ederse sizleride bilgilendirecegim insallah. Gerci sıkıntı esimde ama belki bu yöntemle spermlere yardimci olmus olurum :)
Sacma gelir belki yani benimde cok mantigima yatmadi ama yine burda bi topikte gördum yakı yapistirma. Beline yapistiriyormusun adetin bittikten sonra iliski sirasinda falan belinde kaliyormus. Boyle hamile kalanlari okudum ve deniyorum. Hatta 2. Yakiyi yapistirdim bir gun ara verip. Esimde sperm hizi dusuklugu var belki spermlere hiz kazandiririm :))(Yönetemi kendine uyguluyorsun belli :) ne yapıyon kız söylesene :)
Sagol canim yazdim asagida ne yaptigimi. Belki saçma gelecek ama oku istersen :)Hadi bakalm insaallah faydasi olur. Mujdeli haberi ver bize :)
İnşAllah faydası olur. Benımde eşimde hız sorunu var. Benıde bılgılendırır işe yararsa mutlaka cnm. Yakı dedikleride tuzla hamuru yogurup bele yapıştırılıyor demi??Sacma gelir belki yani benimde cok mantigima yatmadi ama yine burda bi topikte gördum yakı yapistirma. Beline yapistiriyormusun adetin bittikten sonra iliski sirasinda falan belinde kaliyormus. Boyle hamile kalanlari okudum ve deniyorum. Hatta 2. Yakiyi yapistirdim bir gun ara verip. Esimde sperm hizi dusuklugu var belki spermlere hiz kazandiririm :))(
Yok canim bu eczanelerde satilan bantlar var ya kas agrilari falan icin ondan.İnşAllah faydası olur. Benımde eşimde hız sorunu var. Benıde bılgılendırır işe yararsa mutlaka cnm. Yakı dedikleride tuzla hamuru yogurup bele yapıştırılıyor demi??
O muymuş yakı. Su agrılar için iyi gelen ben gecen gün gördüm eczanede :)Yok canim bu eczanelerde satilan bantlar var ya kas agrilari falan icin ondan.
Aynen canim bildigin delikli bant. Ama nasil yakiyo. Ilk gun uyuyamadim da sonra alistim.O muymuş yakı. Su agrılar için iyi gelen ben gecen gün gördüm eczanede :)
hadii ya yakıyor demekAynen canim bildigin delikli bant. Ama nasil yakiyo. Ilk gun uyuyamadim da sonra alistim.
Aynen canim kesinlikleeee. Fayda ederse yazarim, Allahtan umut kesilmezhadii ya yakıyor demekolsun bebişler için katlanıcaz
Tabii cnmm :) bu arada ben senın eşinin sperm sayısını hareketliliğini sormuşmuydum :) herkese soruyorum belki kimilerine ikinciye soruyorumdur :)Aynen canim kesinlikleeee. Fayda ederse yazarim, Allahtan umut kesilmez
Ya bize oyle ileri hareketlilik su bu demedi sadece eline testialdi bazi degerleri isaretledi bu ikisinin toplami %40'ı gecmeli dedi, bizimki %40 imiş. Vitamin verdi 3 ay kullan dedi, bol yesillik ye falan dedi.Tabii cnmm :) bu arada ben senın eşinin sperm sayısını hareketliliğini sormuşmuydum :) herkese soruyorum belki kimilerine ikinciye soruyorumdur :)
O hareketliliktir tahminimce.Ya bize oyle ileri hareketlilik su bu demedi sadece eline testialdi bazi degerleri isaretledi bu ikisinin toplami %40'ı gecmeli dedi, bizimki %40 imiş. Vitamin verdi 3 ay kullan dedi, bol yesillik ye falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?