Biraz dertleşelim

Cnm valla benim. Bildiğim bunlar şartı insllh yaparlar nettede yaşıyor şartları ben hastaneyi aradım bilgi için bunlari sordu 150 TL yatıyor musuz bide iğne para si dedi oda 300 400 TL tutuyor muş hangi sehirdesin

Aaa şok tayim benim gibi biri buldum ilk defe seveni buldum kimse sevmiyor bende bayılırım eşimde
Aynen canim seven cok az. Bu arada bal tarçın demişim yanlış olmuş. Bal ve eviz koyarım icine cok lezzetli olur. Keçiboynuzu pekmezini aldik aksam. Sabah aksam bir yemek kasigi yeter mi acaba. Kahvaltida da yer ama ayrica alsin istiyorum

Cnm valla benim. Bildiğim bunlar şartı insllh yaparlar nettede yaşıyor şartları ben hastaneyi aradım bilgi için bunlari sordu 150 TL yatıyor musuz bide iğne para si dedi oda 300 400 TL tutuyor muş hangi sehirdesin
Erzurumda cekilcm cnm fiyat iyi yanliz o sartlar devlet katkisi icin galiba eger bu sartlar yoksa fiyat degisio ben az once hastaneyi aradim ozel hastane soyledim benimde esiminde skntisi yok yinede olurmu diye olur dedi adetin 2.gunu gel dedi banada igne fln verirmi acaba yumurta icin kafam cok karisik esim bekleyelim dio ben acele ediorm ramazan gelio diye sonra erzurumdan tasincz doktorm iy diyede kacirmak istemiom iki arada bi deredeyim surekli gitmem gerekiyomu cnm

Cnm etkili onan iğneli bence iğneli yaptır garanti olsun 2.gunu gidiyorsun 5 6 gün iğne kullanıyorsun sonra kontrole gidiyor o gün yada 2 gün sonra çatlatma iğnesi oluyorsun 2 gün sonrada eşinle birlikte gidip aşılama oluyorsun benim bildiğim böyle cnm günlerin sayı değişe bilir 1 2 gün benim eşim bekleyelim diyor ama sıkıldım artık beklemek istemiyorum 2 buçuk yıl bekle dim yeter diyorum

Ia
Inan aynisini benimkide dio daha rahim flimi yeni oldu bekle dio ama biktim artik boyle beklemekten ramazana az kaldi once olsun istiom ben

Cnm benim bildiğim günde bır kasık çok fazlasının gerek yok bence

Bence sende vakit kaybetme gecen sadece bosa gecen zman oluo olsa 2 senedir olmustu coktan

Aynen cnm insan huzursuz oluyor bu konulardan kavga bile ettiğimiz olur ikimizde gerginiz ufak şeyler büyüyor barisinca eşim diyor ki çocuk yok ya ondan böyle oluyor evimizde bı bebisin çokluğu çok belli oluyor hayırlısı rabbim den

Cok severiz avakadoyu ve cok sık yeriz. Icine bal ve tarçınla üstelik. Keciboynuzunu deneyecegim artik
Avokadoya biraz limon sıkın bıraz bal biraz ceviz enfessss oluyor. Agzım sulandı yaa :) canım cekti resmennn

Evet bende ceviz ve balla yaparim. Yarin kahvaltiya yapacağım, buyrun gelin :)
Benım yerimede yee cnmm ben yemil kadar olurum:) afiyet olsun şifa olsunn inşAllahh. Bak içine limonda koy nasıl güzel oluyorr görr :)

Seni heveslendirmek istemem ama bazen gec döllenmede cikmayabiliyor. Bence adetini bekle en guzeli
Insaallah ya o kadar istiorum ki. Aslinda ilk denememiz. Benim de icimde bi umut var bu gec dollenme mevzusundan dolayi. Bazen kanda da cikmayabiliomus. Cok agladim dun. Stresten 1 kilo cilek yedim aglaya aglaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…