- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
Ne 3 mu gercektenmi ben daha 2 yillik evliyim 22 yasima yeni girdim gecen senede 2 defa hamile kaldim ama doktorun muayenesini aradim direk gecen ay hsg cekildim bu ay asilama yaptirmak istiom dedim tmm adetin 2. Gunu gel dedi simdi gitsem yapmazlarmi yani
Aynen canim seven cok az. Bu arada bal tarçın demişim yanlış olmuş. Bal ve eviz koyarım icine cok lezzetli olur. Keçiboynuzu pekmezini aldik aksam. Sabah aksam bir yemek kasigi yeter mi acaba. Kahvaltida da yer ama ayrica alsin istiyorumAaa şok tayim benim gibi biri buldum ilk defe seveni buldum kimse sevmiyor bende bayılırım eşimde
Erzurumda cekilcm cnm fiyat iyi yanliz o sartlar devlet katkisi icin galiba eger bu sartlar yoksa fiyat degisio ben az once hastaneyi aradim ozel hastane soyledim benimde esiminde skntisi yok yinede olurmu diye olur dedi adetin 2.gunu gel dedi banada igne fln verirmi acaba yumurta icin kafam cok karisik esim bekleyelim dio ben acele ediorm ramazan gelio diye sonra erzurumdan tasincz doktorm iy diyede kacirmak istemiom iki arada bi deredeyim surekli gitmem gerekiyomu cnmCnm valla benim. Bildiğim bunlar şartı insllh yaparlar nettede yaşıyor şartları ben hastaneyi aradım bilgi için bunlari sordu 150 TL yatıyor musuz bide iğne para si dedi oda 300 400 TL tutuyor muş hangi sehirdesin
Erzurumda cekilcm cnm fiyat iyi yanliz o sartlar devlet katkisi icin galiba eger bu sartlar yoksa fiyat degisio ben az once hastaneyi aradim ozel hastane soyledim benimde esiminde skntisi yok yinede olurmu diye olur dedi adetin 2.gunu gel dedi banada igne fln verirmi acaba yumurta icin kafam cok karisik esim bekleyelim dio ben acele ediorm ramazan gelio diye sonra erzurumdan tasincz doktorm iy diyede kacirmak istemiom iki arada bi deredeyim surekli gitmem gerekiyomu cnm
Inan aynisini benimkide dio daha rahim flimi yeni oldu bekle dio ama biktim artik boyle beklemekten ramazana az kaldi once olsun istiom benCnm etkili onan iğneli bence iğneli yaptır garanti olsun 2.gunu gidiyorsun 5 6 gün iğne kullanıyorsun sonra kontrole gidiyor o gün yada 2 gün sonra çatlatma iğnesi oluyorsun 2 gün sonrada eşinle birlikte gidip aşılama oluyorsun benim bildiğim böyle cnm günlerin sayı değişe bilir 1 2 gün benim eşim bekleyelim diyor ama sıkıldım artık beklemek istemiyorum 2 buçuk yıl bekle dim yeter diyorum
Aynen canim seven cok az. Bu arada bal tarçın demişim yanlış olmuş. Bal ve eviz koyarım icine cok lezzetli olur. Keçiboynuzu pekmezini aldik aksam. Sabah aksam bir yemek kasigi yeter mi acaba. Kahvaltida da yer ama ayrica alsin istiyorum
Bence sende vakit kaybetme gecen sadece bosa gecen zman oluo olsa 2 senedir olmustu coktan
Amn cnmAynen cnm insan huzursuz oluyor bu konulardan kavga bile ettiğimiz olur ikimizde gerginiz ufak şeyler büyüyor barisinca eşim diyor ki çocuk yok ya ondan böyle oluyor evimizde bı bebisin çokluğu çok belli oluyor hayırlısı rabbim den
Tadina bakinca günde bir kere yemeyi tercih etti zaten canim :)Cnm benim bildiğim günde bır kasık çok fazlasının gerek yok bence
Avokadoya biraz limon sıkın bıraz bal biraz ceviz enfessss oluyor. Agzım sulandı yaa :) canım cekti resmennnCok severiz avakadoyu ve cok sık yeriz. Icine bal ve tarçınla üstelik. Keciboynuzunu deneyecegim artik
Evet bende ceviz ve balla yaparim. Yarin kahvaltiya yapacağım, buyrun gelin :)Avokadoya biraz limon sıkın bıraz bal biraz ceviz enfessss oluyor. Agzım sulandı yaa :) canım cekti resmennn
Benım yerimede yee cnmm ben yemil kadar olurum:)Evet bende ceviz ve balla yaparim. Yarin kahvaltiya yapacağım, buyrun gelin :)
Tamam canim denerim sagolasin. Rabbim tez zamanda gönlumüzün muradini versin insallah.Benım yerimede yee cnmm ben yemil kadar olurum:)afiyet olsun şifa olsunn inşAllahh. Bak içine limonda koy nasıl güzel oluyorr görr :)
İnşAllhh AMİNNNTamam canim denerim sagolasin. Rabbim tez zamanda gönlumüzün muradini versin insallah.
Seni heveslendirmek istemem ama bazen gec döllenmede cikmayabiliyor. Bence adetini bekle en guzeliKizlr ben bugun kan testi yaptm. Doktor gebelik yok dedi. Adetimede 5 gun var. Kan yaniltici olmus mudur.
Insaallah ya o kadar istiorum ki. Aslinda ilk denememiz. Benim de icimde bi umut var bu gec dollenme mevzusundan dolayi. Bazen kanda da cikmayabiliomus. Cok agladim dun. Stresten 1 kilo cilek yedim aglaya aglayaSeni heveslendirmek istemem ama bazen gec döllenmede cikmayabiliyor. Bence adetini bekle en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?