Biraz dertleşelim

Bizimde sperm 26 milyon ama ona kötü yorum yapmadi. Hareketlilige takildi. Belki %40 hareketli %60 hareketsizdir. Yorum oyle yapabiliyorum
Zaten oyledir cnm. Ya birde bu spermlerin hesplanışı varmış. Bu milimetreye düşen sperm sayısıymış :) ama nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.

Özelde canim siz?
Devlet tuvaletinde yaptırdık biz testieşime dedim ki bak orda test vermek için televizyon oluyormuş onu aç izle senin kemiklerini elimde ufalarım dedimo da sanane be sen yoksun yanımda karıya kıza bakcam dedi(benı kıskandırmak için) sonra gittik kız bize sperm kabını verdi tuvalete gidin dedi tuvalete gitti elinden telefonuda aldımo zaman cok güldüm eşime oda beklerken benı kıskandırmayı planlarken kaldımı devletin hastane tuvaletineohh olsunn

Ayyy cok guldum yaaa. Bizde benzer konuşmalar yapmistik canim ama aynen dedigin gibi oldu özel hastane tuvaleti

Siz kaç yillik evlisiniz? Bu 2 dusuk 1 kimyasaldan sonra doktor hsg falan istedi mi?
Yok cnm. Benım ılk evliliğmden 2 düşüğüm ikincidinden kimyasal gebeliğim var?? Sadece pıhtılaşma testi yapıldı ve kromozon testi. Hsg neden cekilmeli ki kuzum?? 13 aylık evliyiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…