- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
Galiba canim sizin durumlar nasilO hareketliliktir tahminimce.
Bizimki cok iyi degil. 30 milyon sperm %30 hareketli. %70 hareketsiz.Galiba canim sizin durumlar nasil
Bizimde sperm 26 milyon ama ona kötü yorum yapmadi. Hareketlilige takildi. Belki %40 hareketli %60 hareketsizdir. Yorum oyle yapabiliyorumBizimki cok iyi degil. 30 milyon sperm %30 hareketli. %70 hareketsiz.
Zaten oyledir cnm. Ya birde bu spermlerin hesplanışı varmış. Bu milimetreye düşen sperm sayısıymış :) ama nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.Bizimde sperm 26 milyon ama ona kötü yorum yapmadi. Hareketlilige takildi. Belki %40 hareketli %60 hareketsizdir. Yorum oyle yapabiliyorum
Tahlil verirken ki psikolojik durum bile cok etkiliyormus bu rakamlari canim.Zaten oyledir cnm. Ya birde bu spermlerin hesplanışı varmış. Bu milimetreye düşen sperm sayısıymış :) ama nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.
Evet cnm öyleymiş. Siz özeldemi yoksa devlettemi tedt yaptırdınızTahlil verirken ki psikolojik durum bile cok etkiliyormus bu rakamlari canim.
Özelde canim siz?Evet cnm öyleymiş. Siz özeldemi yoksa devlettemi tedt yaptırdınız
Devlet tuvaletinde yaptırdık biz testiÖzelde canim siz?
Ayyy cok guldum yaaa. Bizde benzer konuşmalar yapmistik canim ama aynen dedigin gibi oldu özel hastane tuvaletiDevlet tuvaletinde yaptırdık biz testieşime dedim ki bak orda test vermek için televizyon oluyormuş onu aç izle senin kemiklerini elimde ufalarım dedim o da sanane be sen yoksun yanımda karıya kıza bakcam dedi (benı kıskandırmak için ) sonra gittik kız bize sperm kabını verdi tuvalete gidin dedi tuvalete gitti elinden telefonuda aldım o zaman cok güldüm eşime oda beklerken benı kıskandırmayı planlarken kaldımı devletin hastane tuvaletine ohh olsunn
Ohhhhh canıma deysinn güzel oldu bunlaraAyyy cok guldum yaaa. Bizde benzer konuşmalar yapmistik canim ama aynen dedigin gibi oldu özel hastane tuvaleti
Siz kaç yillik evlisiniz? Bu 2 dusuk 1 kimyasaldan sonra doktor hsg falan istedi mi?Aynenn vAllah
Yok cnm. Benım ılk evliliğmden 2 düşüğüm ikincidinden kimyasal gebeliğim var?? Sadece pıhtılaşma testi yapıldı ve kromozon testi. Hsg neden cekilmeli ki kuzum?? 13 aylık evliyiz cnmSiz kaç yillik evlisiniz? Bu 2 dusuk 1 kimyasaldan sonra doktor hsg falan istedi mi?
Tüpler tıkalı mı falan diye bakıyorlar o yuzden canım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahYok cnm. Benım ılk evliliğmden 2 düşüğüm ikincidinden kimyasal gebeliğim var?? Sadece pıhtılaşma testi yapıldı ve kromozon testi. Hsg neden cekilmeli ki kuzum??
Cnm tüp kapalı olsa gebe kalamazdım. Sen kaç senelik evlisinTüpler tıkalı mı falan diye bakıyorlar o yuzden canım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Cnm tüp kapalı olsa gebe kalamazdım.
Haklisin canimmm. Bende 3 yillik evliyim
Haklisin canim. Bende 3 yillik evliyimCnm tüp kapalı olsa gebe kalamazdım. Sen kaç senelik evlisin
Bebek ne kadardır istiyorsunuz??Haklisin canim. Bende 3 yillik evliyim
2.5 yildir :)Bebek ne kadardır istiyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?