BIRAZ DERTLIYIM BUGÜN

asli1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
1.214
2.323
48
31
manisa
herkese hayirli günler en anlasilir şekilde anlatmaya calisacagim annemle babam ayri benim ben çok küçükken ayrilmislar ben bir annemde bir babamda sonra akrabalarımin yani derken büyüdüm babam bu zamana kadar bana hiç kizmamistir sesini dahi yükseltmiştir ama gelgelelim ki kesinlike sahip cikmadi bana yani 1 tane evladim var şöyle yapayim bakayimm bablik sorumlulugu yoktu hicbir zaman neyse evlendikten bir süre sonra esimle surekli tartisirdik ve birgun evden gittim ben amcamlara( babam tek yasadigi için onun yanina gidemedim yani calisiyorda baya düzgün bir maasla tek kendisi yasiyor evinde)gittim amcamlara ama ayrilicaktik ozaman esimle amcam babami aradı ve gel kiz yanliz ben varim ama sende babasisin sahip çok kizina dedi babamda basta tabi cikarim benim kizim sahipsiz degil falan dedi 2 gün sonra aradığımızda acmadi telefonlar ve amcama BANANE BANA GUVENIPTEMI GELDI BEN UĞRAŞMAM NASIL GELDİYSE ÖYLE GITSIN EVINE dedi dünyam yikildi hiç bukadr incinmemistim ve kesinlikle haketmedim 2 sene geçti üstünde hiç konuşmadım bu sabah esimi aramış beni arasin diye bende çok düşündüm sonra aradim bana seni çok ozledim dedi işten ayrildim falan sorunlarim var dedi bana 500 tl gonderirimisizn dedi ha para için aramadim dedi ama şunu farkettim sadece acidim hiç ozlem yoktu icimde kizlar sizce normalmi dogrumu yapıyorum

Bu mesaj yeterli bence. Size parayı gönderin veya göndermeyin diyemem, içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Ama para için aradığı çok net.
sabahtan beri gözyaşı durmuyor neden diyorum asi bir evlat degilim kesinlikle onlarin baslarini yere egmedim hiçbir zaman utandirmadim ama hiç evlat yerine koyulmadim bir yanim okdr boski

Para için aramış çok net.
Bu lafın üzerine 2 sene boyunca ne yaptın ettin hiç merak etmedi. 500 tl için seni aradı ve özlemiş ? yalanını yesinler onun.
500 tl isteyecek duruma düşmüş, ne yazık.

ben asla vermezdim. 2 sene önce benim de sana ihtiyacım vardı ama sen yoktun diye yazar, daha da muhattap olmam

Yazıklar olsun babanıza açık açık para için aramış . Verir miydim verirdim parayi ama bidaha rahatsız etmemesini söylerdim herhalde .kötü bir durum gerçekten .

Para için aramış çok net.
Bu lafın üzerine 2 sene boyunca ne yaptın ettin hiç merak etmedi. 500 tl için seni aradı ve özlemiş ? yalanını yesinler onun.
500 tl isteyecek duruma düşmüş, ne yazık.

ben asla vermezdim. 2 sene önce benim de sana ihtiyacım vardı ama sen yoktun diye yazar, daha da muhattap olmam
ona okadr çok ibtiyacimin oldugu zamanlar olduki onun eksikligi yüzünden çok ezildim ben mazlumun sahibi allahtir dedim hep keske kizsaydi bagirsaydi azarlasaydi ama sahip ciksaydi dertlerim oldugunda dermanim olsaydi diyorum hep

Yazıklar olsun babanıza açık açık para için aramış . Verir miydim verirdim parayi ama bidaha rahatsız etmemesini söylerdim herhalde .kötü bir durum gerçekten .
hemde ne kötü cocuklugumda onun icin deli olurdum babamin kokusu olmasa yasiyamam derdim onun yüzü olmasa huzur bulamam derdim öyle bir alistmki

hemde ne kötü cocuklugumda onun icin deli olurdum babamin kokusu olmasa yasiyamam derdim onun yüzü olmasa huzur bulamam derdim öyle bir alistmki
İşte hayat bazen onsuz yaşayamam dediğimiz insanlar olmadan yaşatıyor hayatı bize ama babanızin kendi tercihi bu kendinizi üzmeyın önünüze bakın artık böylesi daha iyi sizin için

İşte hayat bazen onsuz yaşayamam dediğimiz insanlar olmadan yaşatıyor hayatı bize ama babanızin kendi tercihi bu kendinizi üzmeyın önünüze bakın artık böylesi daha iyi sizin için
Evet öyle yapamam denilen hersey gün gelip yapılıyor ama vicdansiz bir tercih

Ben de BANANE BANA GUVENIPTEMI İSTEN AYRİLDIN BEN UĞRAŞMAM NASIL AYRİLDİYSAN ÖYLE BULSUN BİR İS derdim büyük ihtimal.
bazen öyle anlar oluyorki herseyi unutuluyor keske deseydim ama yok ben onun kadar merhametsiz degilim

Annen yok mu?
Benim babamda beni çok sever ama sorumsuzdur, neredeyim ne yaptım umrunda olmaz, kendine bakar kendi için çalışır ilgilenmez sorunum var mı varsa bile gitsem yanına oralı olmaz evede almamazlık yapmaz tabi
Yani bu durumda olan sadece sen değilsin
Annenin yanına git

Annen yok mu?
Benim babamda beni çok sever ama sorumsuzdur, neredeyim ne yaptım umrunda olmaz, kendine bakar kendi için çalışır ilgilenmez sorunum var mı varsa bile gitsem yanına oralı olmaz evede almamazlık yapmaz tabi
Yani bu durumda olan sadece sen değilsin
Annenin yanına git
annem var tabiki ama annem tek basina kizkardeimle yasiyor(uvey)kardesimle aramizda ozluk uveylik yok çok severim kendisini ama annem ozaman tek basina baş edemedi ondan bende babamdan yardım istedim

annem var tabiki ama annem tek basina kizkardeimle yasiyor(uvey)kardesimle aramizda ozluk uveylik yok çok severim kendisini ama annem ozaman tek basina baş edemedi ondan bende babamdan yardım istedim
Bak baban sorumsuz diyorsun tatlım, sen annenin yanına yerleş ve bir işe gir, kimseye muhtaç olma, ana gibi yar olmaz, babalar böyle olabiliyor

Back
X