herkese hayirli günler en anlasilir şekilde anlatmaya calisacagim annemle babam ayri benim ben çok küçükken ayrilmislar ben bir annemde bir babamda sonra akrabalarımin yani derken büyüdüm babam bu zamana kadar bana hiç kizmamistir sesini dahi yükseltmiştir ama gelgelelim ki kesinlike sahip cikmadi bana yani 1 tane evladim var şöyle yapayim bakayimm bablik sorumlulugu yoktu hicbir zaman neyse evlendikten bir süre sonra esimle surekli tartisirdik ve birgun evden gittim ben amcamlara( babam tek yasadigi için onun yanina gidemedim yani calisiyorda baya düzgün bir maasla tek kendisi yasiyor evinde)gittim amcamlara ama ayrilicaktik ozaman esimle amcam babami aradı ve gel kiz yanliz ben varim ama sende babasisin sahip çok kizina dedi babamda basta tabi cikarim benim kizim sahipsiz degil falan dedi 2 gün sonra aradığımızda acmadi telefonlar ve amcama BANANE BANA GUVENIPTEMI GELDI BEN UĞRAŞMAM NASIL GELDİYSE ÖYLE GITSIN EVINE dedi dünyam yikildi hiç bukadr incinmemistim ve kesinlikle haketmedim 2 sene geçti üstünde hiç konuşmadım bu sabah esimi aramış beni arasin diye bende çok düşündüm sonra aradim bana seni çok ozledim dedi işten ayrildim falan sorunlarim var dedi bana 500 tl gonderirimisizn dedi ha para için aramadim dedi ama şunu farkettim sadece acidim hiç ozlem yoktu icimde kizlar sizce normalmi dogrumu yapıyorum