Biraz Empati Lütfen

konu sahibi arkadaş bir konu açmışsın bende naçizane fikrimi yazdım illaki seninle hem fikir olmak zorunda değilimki ben keşke dip not düşseymişsin aynı fikirde olanlar yazsaydı diye ...başkalarının profiline adımla alakalı lıkırdı diye isim takmışsın ve dalğaya almışsın çok ayıp allah gönlüne ğöre versin ne diyeyim

bence de özgür bir yer burası
hem yazanların da kasıtlı olarak yazdıklarını düşünmüyorum ben yaa...
kesinlikle kasıtlı yazılmamıştır..
hem herkse aynı düşünceyi savunacak diye birsey de yok.

caım zaten kimse kasıtlı yazılıyor demiyorkii,
nasıl ki ilişklilerduygular bölümünede geyik konusu açılmıyırsa,
heryerede hamilelikle ilgili konular açılmasın diyor arkadaşımız ne var bunda anlamadım,
hassasiyet bu arkadaşım,kimse engellenemezz evet,
ama hassasiyet göz önüne alınarak daha dikkatli davranılabilr,
ki hamilelikle ilgili kocaman bi bölüm varryerimseniben

arkadasım sen nekadar uyarı yapmakta haklıysan onlarda istedigi gibi konu açmada özgürler ... zati site içi konu tasıması var ... açılan her konu alakasız yerdeyse tasınır.... jinekoloji bölümünde elbette bu konular açılır... hamilemiyim test söyle yazdı vs vs yumurtam sukadar vs vs bilgi almak için yazılıyor ve sevinçlerinide kendi bölümüne tasıyor ... belli bi süre sonrada silinir .... biraz empati onlara karsıda ....RABBİM SENİNDE KUCAGINA BİR MELEK BIRAKSIN KOKUSUYLA UYUMAYI SANADA NASİP ETSİN İNSALLAH...

anneler gününü babalar gününü sevgililer gününü aynen bu sebeplerden sevmem..

anamda babam da sağ kocam da var ama olmayanları düşünüp kahrolurum o günlerde

mutluluk paylaşıldıkça güzeldir, ağlayan üzülen şehit annelerini, şehit bebelerini, şehit eşlerini düşünmem bile o günleri kutlamama engel olur.

bebek sahibi olmak için kadınların ne yollara başvurduğunu düşünürsek sanırım daha dikkatli ve hassas olmak gerekir toplum sağlığı açısından...

Son düzenleme:
ya arkadaslar kimseye engel olamazsınız bunu düsünü benim babam yok babalar günüde oldu aksine üzülmedim onların sevincine ortak oldum imrendim..... aile mutlulugu olan kisilerde çok ben sorun içinde yüzüyorum yine imrenerek baktım ve mutlulugunu paylastım.... ve bebegi olmayan annelerin dogmamıs bebeklerine yazdıklarını okudum ve onlarıda anlıyorum ... böyle yapmayın bu konu farkı seyler iceriyor lütfen kızmayın ama çok farklı bi davaya dogru gidiyor..

bu ne şiddet bu ne celal!!!! :1shok::1shok::1shok:tatlım, kimsenin kimseye engel olduğu yok ki!!!

herkesin hassassiyeti olduğu bir konu vardır, arkadaşımız bizlerden rica etmiş. yani bizlerin insiyatifinde, olabilir deyip daha hassas dikkatli davranabiliriz veya hayat bu acısıyla tatlısıyla tahammül etmek zorunda deyip bildiğimiz gibi devam edebiliriz.

sanırım burda kavram kargaşası yaşanıyor.sengözlerimebaksanab
o zaman şöyle özetlemekte fayda görüyorum; arkadaşımız bebek konusunda çok hassas olduğu için gözünü kulağını ağzını bu konuya mümkün olduğunca kapatmaya çalışıyor. bizlerden rica da bulunmuş, RİCA emrivaki yok yani :teselli: sinirlenme canım benim.

ben de çok depresif olduğum zamanlarda türkçe müzik dinlemem ve çevremdekilerden de çok rica ederim çalmamaları için, son derece insani buluyorum ve bu sebepden sevgili arkadaşımızı destekliyorum:1hug:

asi deniz, kuzum siz çok güçlü bir kadın:enbuyukkk: olabilirsiniz ama herkes siz değilsengözlerimebaksanab

bir rica bir lütfen, fakat bana de deyip bildiğinizi yapmakta sonuna kadar hürsünüz serbestsiniz istediğiniz yere istediğiniz konuyu açarsınız bir sorun varsa zaten KK yönetimi taşır bunu biliyoruz.

sevgiler saygılar

ooo ne kadar hareket var burda
anlama yada anlatma sorunu var sanırım
diyorumki harekket alanı kısıtlandı iyice
lütfen hamilelik ve bebekle ilgili konuları ilgili kısımlara açın
ne var bunda şimdi
ayrıca her fikre saygım var
ama lütfen uslubunuza biraz dikkat ediniz:1closedeyes:

Canım hassasiyetinde haklısın belki. Ama insanlarda paylaşmak istiyor belki.
Mesela senin çocuğun olsaydı bu hassasiyeti gösterebilcekmiydin???
Malesef toplum olarak çok hassas davranamadığımız konular var.....

Umarım hayırlı bir evlat alırsın kucağına tez zamanda.

canım kıyamam ben sana :teselli:

seni çok iyi anlıyorum ve katılıyorum da...

sende anne olucaksın çok güzel bi bebiş alıcaksın kucağına inanıyorum seni çok sefiorus bis kuzucum Şeniz

bu sorunu yaşayan daha da hassas bakar zaten. yaşadığı ve o duyguları bildiği için daha bir dikkatli olur...rica edilen ve yapabilir misiniz denilen çok zor bir şey değil ki..... zaten bunun için bir bölüm var ,oraya açılsın deniyor... ne olur sanki, bizlerde empati yapsakta daha duyarlı davranabilsek....

yaşadığımız bir eksiklik hayatımızın bir köşesinde hep karşımıza çıkar.biz bunu engelliyemiyoruz.ya iş hayatımızda,ya arkadaşlarımızla geçirdiğimiz vakitlerde , ya akrabalarımızla geçirdiğimiz vakitlerde ya da internete .vsvs....sonuçta ya yüzleşmek lazım ya da evden dışarı çıkmamak lazım........herşeyin hayırlısı olsun...

arkadaşlar zaten arkadaş niye böyle konular açıyorsunuz demiyor, ilgili yere açılsa daha iyi olur diyor; ki bunu da gayet mantıklı sebeplere bağlayarak çok güzel cümlelerle, saygı çerçevesinde söylüyor.

nasıl cinsellik konularını +18'e açıyorsak; hamilelik konularını da ilgili yere açalım. hem daha fazla kişi size ortak olabilir. çünkü ordakiler genelde bu konuya ağırlık veren insanlar.

bende son aylarda bu konuda çok büyük sorunlar yaşayan biri olarak sönmez'i çok iyi anlıyor ve katılıyorum.

zaten konu katılmak ya da katılmamak değil, mümkünse saygı göstermek.

mrs sönmez arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ve isteğin konusunda da hak veriyorum. site güzel bir şekilde bölümlere ayrılmış hem istediğimiz konuyu okumamız hem de yazmamız kolaylaşsın diye. böyle bir kolaylık bize sunulmuşken benim tek anlam veremediğim bazı arkadaşların niye hala ısrarla ne farkeder, bu tip yazılara engel olamazsınız gibi yorumlarda bulunmaları. ben anlayamadım.Biri açıklasın, hamilelikle ilgili konuları ilgili bölüme yazmak , bu konuda hassas olan arkadaşlarımıza iyi gelecekse eğer onların bu sorunlarına ufacık da olsa bi hassasiyet göstermek özellikle biz hemcinsleri için neden bu kadar zor. neden evet haklsın arkadaşım bir daha dikkat ederiz diyip konuyu uzatmama yoluna gitmiyoruz.üstelik hepimiz de kadınken. ( geçmişte yaptığım bu hatadan dolayı yeri gelmişken özür dilemek istedim- siteyi yeni kullanmaktaydım ve çoğunluğun yaptığına ortak olmuştum)

İyide güzelim dert detttir sıkıntı sıkıntıdır
eger basın agrıyorsa suraya konu ac
eger hamile isen hamile bölümüne konu ac
eger kaynananla sorunun varsa bilmemne bölümüne konu ac
bunu bu şekilde kısıtlandıramaz ki kimse..
dert derttir sıkıntısı olan herkes kendi uslubunda buraya konu acabilir diye düşünüyorum
Haksız mıyım...?

arkadaşım sana çok basit iki soru yöneltebilir miyim??

1-sitedeki bütün konuların başlıklar kaldırılarak bir arada yazılması uygun olur mu sence???
2-bizden küçük bir ricada bulunmuş arkadaşımızın ricasını kıırmaktan çok mu memnun oluyoruz???

Ben kırdıgımı düşünmüyorum
sadece yorumumu yaptım ve tekrar söylüyorum
derdi sıkıntısı olan herkes ''bir derdim var'' kategorisine istedigini yazıyorrrr zaten
engelleyemzki bunu kimse?

engelleyemez ki kimse bunu derseniz engellenmez ki?? sorun burda.
eğer gider hamilelik bölümüne yazarsak engellenmiş olur. bu siteyi sen , ben ve diğer bayan arkadaşlar kullanıyor uzaylılar değil ki?? anlamıyorum kimi engelleyemiyoruz ? bu kadar mı duyarsızlaştık hala neyi iddia ediyoruz?? sen engelleyemezsin dersen öbürü engelleyemezsin derse tabi engellenmez. ama sanırım boşa yazıyorum. duyarlı olmak zorla yaptırılamaz ki insanın içinden gelmeli.

sitede yöneticiler var zaten ve onlar gerekli uyarıyı yapıyor , konuyu ilgili yere taşıyor..
bende bazen bir konuyu nereye açacağımı bilmiyorum..uygun gördüğüm bir yere aççıyorum ama yanlış tercihte bulunmuş oluyorum..konum taşınıyor
neden bu konuyu bu kadar büyütüp , olayı bu noktaya getirdiniz? (bunu herkes için söylüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…