iyide arkadaşım şuda aklıma takıldı şimdi burası bir kadın sitesi bekar evli herkes severek takib ediyor katılımda bulunuyor bu siteye ee biz bebek bekleyen anne adaylarıda merakla okuyor diğer bebek bekleyen arkadaşlarının sorunlarını ve burası büyük bir şans bence hamile bi bayan bu kadar çok kendi gibi ortak şeyleri yaşayan arkadaşını başka nerede bulabilirki konu sahibi arkadaşın hassasiyetini anlıyorum çünkü daha evvelde belirttim bende yaşadım aynı sorunları ümitsizliğe çok kapıldım ama burada bebek hamilelikle ilgili konuları görmemezlikten gelme şansım olmadı hoş hiç rahatsızda olmadım hatta sevindim onlar adına zaten alınacak kırılacak insanın bu konular nerede olursa olsun gözüne çarpar ve o bir şekilde üzülür yapılacak malesef bir şey yok
kk haytın kendisi
ben gebelik kısmına girmiyorum
dediğin gibi hamile arkadaşlarınsıkıntıları var
iyide ben hamile değilim ki
o halde neden hamilelikle ilgili konular heryerde açılsın
bizde elbette seviniyoruz
bu benim bahsettiğim şey değil
sanki biz hamile olunmasından rahatsız oluyormuşuz gibi bir hava sezdim yorumunda
eğer öyle düşünüyorsan yanlış anlatmışım demekki
bazi seylerin bakis acisina gore degistigini dusunuyorum..2 yil cocugum olmadi ama hep hamile olan arkadaslarin haberlerini okumaktan buyuk zevk aldim konu nerede olursa olsun..hatta hergun baktim bugun yeni hamile varmi die. test yaptirmak icin hastaneye gidenleri tanisamda tanimasamda bekledim...cunku hepsi yeni bi umut oldu benim icin...
iki yil boyunca hic 'goruyormusun oda suda buda hamile nasilda haykiriyorlar demedim'simdi bende hamileyim 10 hafta oldu ve suan bir derdim var bolumunde dertlerinizi okuyorum tek tek aman hamileyim dertsizim neden okuyayim demiyorum...
bebegimin kakasi, mamasi adli konularida bebegim henuz dogmamis olmasina ragmen hergun okuyorum cunku ayni telaslari yasayacagimi biliyorum...
umarim tum bebek sahibi olmak isteyen arkadaslarin bebekleri olur ins onlarda nereye yazacagini bilemeyecek kadar sevinirler...
üzülerek hala konunun tam anlasilamadigini görüyorum... konu hamile arkadaslarin sevinclerini paylasmalari ya da bebekleriyle ilgili paylasimlari degil... sadece bunlarla ilgili bölümler varken yanlis yerlerde paylasmalari...
öyle bir noktaya gelinmis ki sanki yillarca evlat özlemi cekenler olanlari kiskaniyor ve asla görmek istemiyor... tabi ki bizlerin de kendine göre ilgi alanlari var... mesela ben tedaviden sonra - su ana kadar hep olumsuz sonuclandigi icin - üzüntüm oldugu halde burada degil tüp bebek bölümünde paylasmam gerektigini düsünüyorsam bu da onun gibi birsey...
bu arada bizler de tabiki hamile kalan arkadaslar icin seviniyoruz.. hele ki yillar süren cabalardan sonra geldiyse hem umutla doluyor, bir o kadar da seviniyoruz ama dedigim gibi herseyin yeri var... tabi bunun yaninda bu uzun ve cetrefilli yolda zaman zaman cok yiprandigimiz ve ruh halimiz bozuldugu icin konuyla ilgili hic birsey görmek istemedigimiz zamanlar da olmuyor degil... eeee noolacak bu durumda ? hic bir sayfaya girilmeyecek mi acaba yine konu karsima cikar da üzülürüm diye ?
bu arada cok sanslisiniz... 2 sene cok bir zaman degil.. allah meleginizle mutlu huzurlu bir ömür versin...
bu arada tam yazdiktan sonra gezerken gözüme bir örnek ilisti... fikir olsun diye ekliyorum ... lütfen konuyu acan arkadas okursa kizmasin...burada bir derdim var basliginda... konu basligi cok alakasiz.. hic bir ipucu yok ... acaba nedir dert diye baktim... bebegi kücükken yine hamile kalan bir arkadas cekincelerini paylasmis... allah saglikla kucagina almayi nasip tesin ama ben bunu bir derdim var da gördügüm zaman üzülüyorum.... keske böyle bir derdim olabilseydi diyorum.... konu hamilelik basliginda acilsaydi daaha güzel olmazmiydi???....
kk haytın kendisi
ben gebelik kısmına girmiyorum
dediğin gibi hamile arkadaşlarınsıkıntıları var
iyide ben hamile değilim ki
o halde neden hamilelikle ilgili konular heryerde açılsın
bizde elbette seviniyoruz
bu benim bahsettiğim şey değil
sanki biz hamile olunmasından rahatsız oluyormuşuz gibi bir hava sezdim yorumunda
eğer öyle düşünüyorsan yanlış anlatmışım demekki
ya boşuna açmışız bu konuyu
hala aynı tas aynı hamam
hala aynı tas aynı hamam
Bu konu neden bu kadar uzatıldıgı anlamış degilim
İnsanlar seninle aynı fikirde olunca tessekkür eet ,
biraz aksini söyleyen olunca taşa tut bu nedir anlamadım ?
herkes hür burada isteyen istedigi düşünceyi savunur
Kimse seni savunmuyorum demiyor ya da yanlışsın da demiyor
sadece insanlar bazen sırf sewincinden,bazen heyecandan
bazen üzüntüden nereye acacagını bilemediği
ve o anda düşünemediğ iiçin buraya açıyor.
Zaten de gerekli yere tasınıyor
Bu kadar yani...Yoksa kimse kimseye sırf gıcıklık olsun diye bilerek yapar mı..?
Ben yapmam başkalarını bilemem..
Hem artık birçok kişi uyarıyı almıştır bu mesajları da okumuştur daha dikkatli olunacagına inanıyorum.
Bence birtek kendi açınızdan düşüneceginize
böyle konuları buraya ''acaba neden actı''diye de genel düşünmek gerekiyor..
Allah olmayan o sewinci henüz yaşamamış herkese tez zamanda kucaklarına minik yavrularını versin inşallah..
Bu kadar yani...Yoksa kimse kimseye sırf gıcıklık olsun diye bilerek yapar mı..?
Hem artık birçok kişi uyarıyı almıştır bu mesajları da okumuştur daha dikkatli olunacagına inanıyorum.
Allah olmayan o sewinci henüz yaşamamış herkese tez zamanda kucaklarına minik yavrularını versin inşallah..
hala aynı tas aynı hamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?