Biraz Empati Lütfen

siz duygularınız o şekilde yaşamışsınızdır bizler bu şekilde...aynı duyguları yaşamak zorunda diiliz dimi....
konu sahibi arkadaşımızı siz anlamamışsınız bence...
canım neyse bizi bizden başkası anlıyamıyor sanırım...
zeze arkadaşım senin adına sevindim cidden.ALLAH tamamına erdirsin..
2 sene diilde benim gibi 6 yıldır bekleseydin bir bebek acaba aynı şeylerimi düşünürdün acaba....

kk haytın kendisi
ben gebelik kısmına girmiyorum
dediğin gibi hamile arkadaşların sıkıntıları var
iyide ben hamile değilim ki
o halde neden hamilelikle ilgili konular heryerde açılsın
bizde elbette seviniyoruz
bu benim bahsettiğim şey değil
sanki biz hamile olunmasından rahatsız oluyormuşuz gibi bir hava sezdim yorumunda
eğer öyle düşünüyorsan yanlış anlatmışım demekki

bende sizlere en kisa zamanda saglikli bi gebelik diliyorum.. umarim hersey gonlunuzce olur.

evet açıkçası benim bebekle ilgili bir hassasiyetim olmamasına rağmen bu konunun gelişigüzel heryere açılması beni de sıkıyor....forumda konu bölümleri ayrılmış olmasına rağmen neden ilgili yere açmazlar aklım almıyor...net kullanıcısı bu foruma üye olmayı becerebilmiş kişilerin bunu becerememelerine imkan ve ihtimal yoktur diyorum...biraz özen gösterirlerse alakasız kişileri rahatsız etmezler....lütfen hanımlar, ben girdiğim bölüm de başka konular görmek istemiyorum.

üzülerek hala konunun tam anlasilamadigini görüyorum... konu hamile arkadaslarin sevinclerini paylasmalari ya da bebekleriyle ilgili paylasimlari degil... sadece bunlarla ilgili bölümler varken yanlis yerlerde paylasmalari...

öyle bir noktaya gelinmis ki sanki yillarca evlat özlemi cekenler olanlari kiskaniyor ve asla görmek istemiyor... tabi ki bizlerin de kendine göre ilgi alanlari var... mesela ben tedaviden sonra - su ana kadar hep olumsuz sonuclandigi icin - üzüntüm oldugu halde burada degil tüp bebek bölümünde paylasmam gerektigini düsünüyorsam bu da onun gibi birsey...

bu arada bizler de tabiki hamile kalan arkadaslar icin seviniyoruz.. hele ki yillar süren cabalardan sonra geldiyse hem umutla doluyor, bir o kadar da seviniyoruz ama dedigim gibi herseyin yeri var... tabi bunun yaninda bu uzun ve cetrefilli yolda zaman zaman cok yiprandigimiz ve ruh halimiz bozuldugu icin konuyla ilgili hic birsey görmek istemedigimiz zamanlar da olmuyor degil... eeee noolacak bu durumda ? hic bir sayfaya girilmeyecek mi acaba yine konu karsima cikar da üzülürüm diye ?

bu arada cok sanslisiniz... 2 sene cok bir zaman degil.. allah meleginizle mutlu huzurlu bir ömür versin...

bu arada tam yazdiktan sonra gezerken gözüme bir örnek ilisti... fikir olsun diye ekliyorum ... lütfen konuyu acan arkadas okursa kizmasin...burada bir derdim var basliginda... konu basligi cok alakasiz.. hic bir ipucu yok ... acaba nedir dert diye baktim... bebegi kücükken yine hamile kalan bir arkadas cekincelerini paylasmis... allah saglikla kucagina almayi nasip tesin ama ben bunu bir derdim var da gördügüm zaman üzülüyorum.... keske böyle bir derdim olabilseydi diyorum.... konu hamilelik basliginda acilsaydi daaha güzel olmazmiydi???....

Son düzenleme:

bu arada tam yazdiktan sonra gezerken gözüme bir örnek ilisti... fikir olsun diye ekliyorum ... lütfen konuyu acan arkadas okursa kizmasin...burada bir derdim var basliginda... konu basligi cok alakasiz.. hic bir ipucu yok ... acaba nedir dert diye baktim... bebegi kücükken yine hamile kalan bir arkadas cekincelerini paylasmis... allah saglikla kucagina almayi nasip tesin ama ben bunu bir derdim var da gördügüm zaman üzülüyorum.... keske böyle bir derdim olabilseydi diyorum.... konu hamilelik basliginda acilsaydi daaha güzel olmazmiydi???....[/quote]
kesinlikle mükemmela.s.ŞenizŞeniz

Sevgili ablacim...

Rabbim tez zamanda sana ve senin gibi içi yanan, bebek hasretiyle yanip tutusan butun hanim arkadaslarimiza en kisa zamanda nasip eylesin...

Sen ricani o kadar guzel, duygusalca anlattin ki, sana hak vermemek mumkun degil.

Bende seni sonuna kadar destekliyorum...
Bu mutlu haberler için, çok guzel bir bolum hatta koskoca bir bolum ayrilmis zaten.

Bende yanindayim...çok haklisin...Operim çok :teselli:a.s.

yüce allahım beni gücümle ve acizliğimle gören seven kuşatan biricik allahım her isteyene bir bebek bir can nasip eyle kimseyi mahrum etme yaradanım.

canım benım...ben ve pek cok arkadasım senın ne demek ıstedıgını anladık....
ve cokta haklısın...
tabıkı hamıle olmak cocuk beklemek cok guzel bır duygu...benımde annelık duygularım cok fazla....bırının hamıle olması...tanımasamda benı cok mutlu eder....
allahın kadınlara verdıgı bır lutuftur...benımde yıgenım olucak dort gozle beklıyoruz...allah saglıklı sıhhatlı ve hayırlı evlatlar versın harkese....

bazı arkadaslar neden yanlış anlayıp ...farklı yorumlar yapmışlar dogrusu bende bunu anlamadım...konuyu farklı yeremı cekmek ıstıyorlar yada....ard nıyetmı bılemem...
ama ...ben sonuna kadar sana hak verıyorum canım....
ve bır sey paylasmak ısterım...bebek beklıyenlerle yada bebegım olmuyor dıye uzulenlerle....

canım benım teyzemın...15 yıl....bebegı olmadı...gıtmedıklerı doktor kalmadı...
yapmadıkları kocakarı ılacları denır ya hepsını yaptılar...
kım ne dıyorsa uyguladılar...ama olmadı olmadı....
oda cocuklara cok duskundu....bır tane olsun yeter derdı...
yıllar gectı yıne bebegı olmadı...
bır gun telefon caldı...arayan teyzemın gorumcesıydı...
teyzem mıdesınden rahatsız olmuş...gece acıle goturmuşler...
ve tahlıllerde hamıle oldugu sonucu cıkmış...
oyle sevındıkkı anlatamam...ve bır kızı oldu...adı özlemdı....
sonra ıkı yıl gectı...bır oglan bebek dusugu yaptı...aradan bır yıl gectı...bır kızı daha oldu....
ve sımdı kızlarıyla mutlu...

bunu neden anlattım asla umut kaybetmemelı....asla pes etmemelı...ALLAHA SIGINIP DUA ETMELI VE HAYIRLISINI DILEMELIYIZ...
her ne sıkıntımız varsa...allah bızı bu dunyayya ımtıhan ıcın gonderdı ve sabrımızı denıyor...
allah ısyan ettırmesın....rabbım herkesın dılegını versın...

ya boşuna açmışız bu konuyu
hala aynı tas aynı hamam

:çok üzgünüm:canımsın ya üzülme ne olur:teselli:

maalesef insanlar duygusuz duyarsız olmuşlar....değil empati yapmak :1no2:kendisine yardımcı olmaya çalışan insanları bile hakaret ediyorlar:mymeka:, bugün yaşadıklarımı :tomato:sen kendiliğinden şahit olmuşsun:bbo:

canım lütfen üzülme kıyamam:çok üzgünüm::teselli:Şeniza.s.

Bu konu neden bu kadar uzatıldıgı anlamış degilim
İnsanlar seninle aynı fikirde olunca tessekkür eet ,
biraz aksini söyleyen olunca taşa tut bu nedir anlamadım ?
herkes hür burada isteyen istedigi düşünceyi savunur
Kimse seni savunmuyorum demiyor ya da yanlışsın da demiyor
sadece insanlar bazen sırf sewincinden,bazen heyecandan
bazen üzüntüden nereye acacagını bilemediği
ve o anda düşünemediğ iiçin buraya açıyor.
Zaten de gerekli yere tasınıyor
Bu kadar yani...Yoksa kimse kimseye sırf gıcıklık olsun diye bilerek yapar mı..?
Ben yapmam başkalarını bilemem..
Hem artık birçok kişi uyarıyı almıştır bu mesajları da okumuştur daha dikkatli olunacagına inanıyorum.
Bence birtek kendi açınızdan düşüneceginize
böyle konuları buraya ''acaba neden actı''diye de genel düşünmek gerekiyor..
Allah olmayan o sewinci henüz yaşamamış herkese tez zamanda kucaklarına minik yavrularını versin inşallah..

Daha dikkatli olunmamış arkadaşım boşuna uzatmıyoruz dimi

hayatım konu uzamadı....sadece hala gündem de ve sanırım bu gidişle gündem de düşmeyecek.

sen w harfi olmadı halde kullanmakta özgürsün ama herkes istediği yere istediği gibi konu açmamalı, forum kuralları var...
internet kullanıcısı, KK ya üye olmayı becerebilme yetisine sahip bir hemcinsimin konu bölümlerini dikkat ederse ayırabileceğine eminim.

ben şahsen girdiğim bölüm de değişik konu görünce bundan rahatsız oluyorum.

konuyu baştan sona okuduysanız konu sahibi arkadaşımızın kimseyi taşa tutmadığı gibi gayet nazik cümleler kullandığını görürsünüz.

uzatılmasının sebebi de hala azami dikkat gösterilmediği olmasın sakın..

inşallah ilerleyen günlerde daha özenli olunursa bu konu da sürekli yukarda kalmaz.

ya da sürekli yukarda kalsın herkes okuyabilsin bence..

demek istedigin seyi bende bebek icin ici yanan biri olarak cok iyi anliyorum canim...
öncelikle Allah biz ve bizim gibi bebek isteyen herkese meleklerini tez zamanda göndersin...
cok cok iyi anliyorum canim seni,bu kesinlikle kiskanclik yada garezden degil,o gün belki canim gebelikle alakali bisey duymak istemiyor,belki agliyorum o anda,baska bölümlerde gezinip kafa dagitmak istiyorum,ama pat diye bi gebelik haberi daha cikiyo...bende sana katiliyorum canim...
yapan arkadaslarin bu kadar derin düsünmemelerindeki sebep cok mutlu olmalaridir belki ama ben inaniyorum ki daha dikkatli davranilacaktir...

sana katılıyorum insan bu dönemde zaten çok hassas oluyor birde bu konular durmadan önüne çıkdıkça daha kötü oluyor.ama bu birtek bu sitede topiklerde geçerli degil reel de de öyle seni görünce aynı muhabbet yada falncada hamileymiş eee siz nezman düşünüyosunuz.zaten derdin başından aşmış bir sürü nasihat bir sürü tavsiye kimse demiyoki ya kadın zaten zor bir süreç geçiriyo tutayım şu çenemi demiyorrr...ben insanlar hastaneye gidiyorum deyince sıkıntısının üstüne gitmeyim belki özeldir diye geçmiş olsun acil şifalar diliyorum insanlar aaaa neyin var hayırdırrrrr ne olduuu söylemek istemiyosun ısrarla ne olduuuuu... bende bunlardan şikayetçiyim lütfen anlayış biraz anlayışşşşş

ya boşuna açmışız bu konuyu
hala aynı tas aynı hamam

aynen öle ablacım boşverr
kibarcada söylesen karşıdaki anlamak istediğigini anlıyo istediği yerden görüyo mevzuyu
yaşamayan bilmez
anlatılmak istenilen şeyi başka yerlere çekiyolar laf lafı açıyo konu büyüyo

bende hamile kaldım ve hamileliğimin ilk gününden songününe kadar burda pc karşısında kk de geçirdim ama gebelik dışı konulara gebeliğim ile ilgili diil konu açamak bakmadım bile
ve bebeğim oldu yine onun sorunlarını gidip bir derdim var bölümüne diil ailemiz çocuklarımız + bebeğimiz çocuklarımız biz die bi forum var orda paylaştım orda çare aradım
zaten gebeler gebe kalmak isteyenler için kocaaaa bi kadın&çocuk sağlığı diye forumlar içeren başlık var.
insan bi an dalgınlıkla yapabilir ama farkına varmalıdır

ben gebe kalmaya çalışan biri olarak sonucunda gebe kalan biri olarak hatta suanda anne olarak bende sevinç üzüntü heycan telaş yaşıyorum ama burası bi forum sitesi buranında kuralları var :enbuyukkk:
kurallara uyalım uymayanları uyaralım uyarmak isteyenlere tepki göstermeyelim

ablcım tez amanda sana dadından geçilmeyecek bi evlat diliyorum:Saruboceq:

ayşee ablam yaa
ben senin gibi nazik ince birini gerçekten görmedm
ama anlamak istemeyenler var hala...
cidden çok ilginç
bu bir ricadır ne var bunda
çok zor biişey değil senin isteğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…