ooo ne kadar hareket var burda
anlama yada anlatma sorunu var sanırım
diyorumki harekket alanı kısıtlandı iyice
lütfen hamilelik ve bebekle ilgili konuları ilgili kısımlara açın
ne var bunda şimdi
ayrıca her fikre saygım var
ama lütfen uslubunuza biraz dikkat ediniz:1closedeyes:
Her hangi bir bölüme, derdini açmış sizlerle paylaşmak isteyen arkadaşlarımızın yanında olmayacaksanız, yorum yazmayın kırık yüreklere...
Ne mutlu dertlerin yanında olanlara...
YAZMIYIM DİYOM AMA DAYANAMIYOM.arkadaşımız sadece ricada bulunmuş.konu bu kadar uzamasına gerek yoktuki...ben mesela gebelik bölümünü okumak istemiyorum.çünki o gün okuyunca depresyona giriyorum.bu kıskanma degil.neden benimde olmuyo.neden bebeklerim ölüyo.ben anne olamıcammı.diye aklıma kötü kötü düşünceler geliyo.zaten hayatımızda o kadar patavatsız insan varki.çocugumun olmadıgını bile bile beni soru yagmuruna tutuyorlar...yani şunu demek istiyorum.sönmez arkadaşım dedigi azıcık empati..... bizim hassasiyetimize yardımcı olma gücünüz yokmu arkadaşlarım.....
Konuyu açan arkadaşın ricası o kadar insani o kadar masum ve bir o kadarda iç burkucuydu ki anlatamam. Ama bazı yorumlar sonunda denef arkadaşım çıldırmış kiii bende yorumları okurken çıldırma noktasına geldim.
Evlat sahibi olamamayı bilmeyen anlamaz.
Bazı arkadaşlar çocuk sahibi olamamakla yüzleşmesi gerek demişler, zaten her ay regl döneminde bununla yüzleşilmiyormu. Yapmayın arkadaşlar, burada dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Gebelikle ilgili ayrı bir bölüm var, öyleyse o bölüme yazılır bu konular. Çok eziyetli bir şey değil ki bu. Neden bu kadar büyütüyorsunuz.
Arkadaşımızın içi burkulmuş bir şey rica etmiş ve ben sonuna kadar ona katılıyorum.
arkadaşlar
çok uzun süre düşündüm yazayımmı diye ama sonunda yazayım dedim
burayı çok seviyorum hergün kafamı dağıtıyorum birsürü arkadaş edindim
benim çocuğum olmuyor
benim gibi birsürü arkadaş var
rabbim çocuğu olanlara uzun mutlu ömürler versin
ama arkadaşlar hemen heryerde hamilelikle ilgili konular açılıyor
oysaki bebek ve hamileleikle koskoca bir kısım var
ben girmiyorum ama farkettimki heryerde bu konular açılıyor
hemen örnek vereyim mutluluktan uçtuğumuz haberler kısmında o kadar çok doğum ve hamilelik haberi varki
aslında bunun için forumumuzda bölüm var
arkadaşlar
tabikide çevremizde hamile ve çocuklu arkadaşlar var
ama inanın buradaki kadar yoğun değil
tamam avatar ve imzalarınıza sözüm yok
ama en azından bir konu açarken sizin kadar şanslı olmayan diğer zümreyi düşünün
hayırlı mutlu kolay doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?