bu sorunu yaşayan daha da hassas bakar zaten. yaşadığı ve o duyguları bildiği için daha bir dikkatli olur...rica edilen ve yapabilir misiniz denilen çok zor bir şey değil ki..... zaten bunun için bir bölüm var ,oraya açılsın deniyor... ne olur sanki, bizlerde empati yapsakta daha duyarlı davranabilsek....
sitede yöneticiler var zaten ve onlar gerekli uyarıyı yapıyor , konuyu ilgili yere taşıyor..
bende bazen bir konuyu nereye açacağımı bilmiyorum..uygun gördüğüm bir yere aççıyorum ama yanlış tercihte bulunmuş oluyorum..konum taşınıyor
neden bu konuyu bu kadar büyütüp , olayı bu noktaya getirdiniz? (bunu herkes için söylüyorum)
biz seninn ne kadar iyi niyetle
bu paylaşımı yaptığını biliyoruz canım
bu site gerçektenn tüm insanların tüm duygularını en iyi şekilde dile getirmelerine vesile oldu
ben 6 yılda tam 5 kez bebeğimi kaybettim
çok istenilen bir şeye tam kavuşmuşken kaybetmeninn acısını çok iyi bilirim
bazen öyle sözler duydumki çevremden kendi çocuklarını sevmelerini kıskandığımı düşünenler bile oldu
benim bebeğimin olmayışını dalgaya alanlardan tutun katil yüreklimisin diyenler bile oldu
ama onların o kötü niyetlerine karşılık rabbim bana öyle güzel bir kalp vermişki
kimseninn yavrusunu kimseden kıskanmayacak kadar asil bir yüreğim var
şunu çok iyi biliyorum sağlıktan huzurdan insani duygulardan iyi niyetten önemli hiç bişiey yok bu yalan dünyada
ben kendi adıma söyleyeyim derdim kendime yetip artarken kendi ruh halimle dünyamı karartmamaya çalışırken insanların gözümün içine sokar gibi kötü niyetle yaptıkları davranışlardan dolayıdırki insanlardan kaçar oldum
ben çocuğu dünyamın merkezi yapmadım aslaa
başkasınında benim adımaa bunu yapmasınıda istemiyorum
biz nasıl arkadaşlarımızdın sevincini paylaşmasını biliyorsakk onlarındaa bizi anlamalarındann geçtimm saygı duymalarını istiyorum
fesat bir kalbin sesi değil yaralı bir yüreğin sesindenn ricadırr
canim benim ya kalbimi acittin sana oyle kotu niyetle yaklasini Allah bildigi gibi yapsin katillik onlar gibi tas kalplilere yakisir sen melek annesisin benim icin sen onlardan cok annesin kalbinin piriltisi yazina dokulmus Buyuk Allahim senin gibi ve diger sorun yasamis arkadaslarim icin tez zamanda hediyelerinizi yola cikarsin anneligi asil siz bilirsiniz bazi seyleri kimsenin gozune gozune sokmanin saygisizligin anlami yok basliklar belli okuma yazmasi olan insanlariz mrs sonmez cok dogru bir yaklasimda bulunmus
Canım hassasiyetinde haklısın belki. Ama insanlarda paylaşmak istiyor belki.
Mesela senin çocuğun olsaydı bu hassasiyeti gösterebilcekmiydin???
Malesef toplum olarak çok hassas davranamadığımız konular var.....
Umarım hayırlı bir evlat alırsın kucağına tez zamanda.
yanlış anlama yok...bu sorunu yaşayan daha da hassas bakar zaten. yaşadığı ve o duyguları bildiği için daha bir dikkatli olur...rica edilen ve yapabilir misiniz denilen çok zor bir şey değil ki..... zaten bunun için bir bölüm var ,oraya açılsın deniyor... ne olur sanki, bizlerde empati yapsakta daha duyarlı davranabilsek....
yanlış anlama yok...
Mesela senin çocuğun olsaydı bu hassasiyeti gösterebilcekmiydin???
bu cümleye karşı verilen cevaptır...
Ama insanlarda paylaşmak istiyor belki.
ve de buna...................................
bazi seylerin bakis acisina gore degistigini dusunuyorum..2 yil cocugum olmadi ama hep hamile olan arkadaslarin haberlerini okumaktan buyuk zevk aldim konu nerede olursa olsun..hatta hergun baktim bugun yeni hamile varmi die. test yaptirmak icin hastaneye gidenleri tanisamda tanimasamda bekledim...cunku hepsi yeni bi umut oldu benim icin...
iki yil boyunca hic 'goruyormusun oda suda buda hamile nasilda haykiriyorlar demedim'simdi bende hamileyim 10 hafta oldu ve suan bir derdim var bolumunde dertlerinizi okuyorum tek tek aman hamileyim dertsizim neden okuyayim demiyorum...
bebegimin kakasi, mamasi adli konularida bebegim henuz dogmamis olmasina ragmen hergun okuyorum cunku ayni telaslari yasayacagimi biliyorum...
umarim tum bebek sahibi olmak isteyen arkadaslarin bebekleri olur ins onlarda nereye yazacagini bilemeyecek kadar sevinirler...
bazi seylerin bakis acisina gore degistigini dusunuyorum..2 yil cocugum olmadi ama hep hamile olan arkadaslarin haberlerini okumaktan buyuk zevk aldim konu nerede olursa olsun..hatta hergun baktim bugun yeni hamile varmi die. test yaptirmak icin hastaneye gidenleri tanisamda tanimasamda bekledim...cunku hepsi yeni bi umut oldu benim icin...
iki yil boyunca hic 'goruyormusun oda suda buda hamile nasilda haykiriyorlar demedim'simdi bende hamileyim 10 hafta oldu ve suan bir derdim var bolumunde dertlerinizi okuyorum tek tek aman hamileyim dertsizim neden okuyayim demiyorum...
bebegimin kakasi, mamasi adli konularida bebegim henuz dogmamis olmasina ragmen hergun okuyorum cunku ayni telaslari yasayacagimi biliyorum...
umarim tum bebek sahibi olmak isteyen arkadaslarin bebekleri olur ins onlarda nereye yazacagini bilemeyecek kadar sevinirler...
pes doğrusu.....
sözün bittiği yerdeyim.
sozun bitecegi bi durum yokki...
benim sizi anlamadigimimi dusunuyorsunuz.. tam tersi aynisini yasadigimi soyluyorum.. tabiki konular yerli yerinde olsun bu herseyden once bizim icin daha kolaylik olur..
ama bakis acisi farklidir.. sizin yazinizi kopyalayip pes dogrusu yazabilirdim ama bu sizin dusunceniz diger pes ettiginizde(ki size uymayana pes etmeniz tuaf) benim dusuncem..herkesin bebek sahibi olamasini coook isterim...buna baska anlamlar yuklemeye calismayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?