Biraz matematik birazda dert konusu

Dinlediğim en tırto gurur hikayesi
 

Geleceğinizi düşünmeden çok büyük bir tepki vermişsiniz.
 
Dinlediğim en tırto gurur hikayesi
Baya ya Ama bu bana ait gorevlerin bazilarini US zaman diliminde, benim orda olmadigimi fırsat bilerek baska alakasız birisi yaparak gorunur olmaya calismasi durumu 1 yılı geçkin süregelen bir durumdu. Ve durduramadim onca zaman. Birey yapmaya calistigini hissetmiştim ama hissime yenik dusmemeye ve profesyonel ve nazikçe durumun önüne gecmeye calismak istemiştim. Ama bu derece EN üst yönetime gidip, bu isi ben yapıyorum Proje Muduru ben olmalıyım diyeceğini ve bunun bana taa en üst yönetimden gelecegini düşünmemiştim. Bu derece olur sanmamistim. Cidden saçma sapan seyler oldu, dünyanın en etik olmayan insan ve tehlikeli buldum durumu o nedenle sinirim en üst düzeye cikti ve istifa ettim
 
Ya arkadaşlar kusura bakmayin ama bazılarınız bu minnoşlukla bu yaşa kadar nasıl gelmis anlayamıyorum Yani hic mi mesleğin başında pişip, tuvaletlerde orda burda ağlayacak seyler yaşamadınız Bir yerden sonra böyle küçük seyler böyle büyük kararlar aldırmıyor pek insana. Bilemiyorum bana çok tuhaf geldi 6k birikmisle bu sebepten istifa etmek. Tutup tepene müdür yapsalar, mobing yesen, vay göçmen bi haltı beceremedin falan çekseler anlicam da. Neyse artik gecmis gitmiş tabii de size de bence tecrübe olmuş olsun.
 
Bu iş bulma arama sürecinde geçici işlerde çalışamazmısınız gorsonluk gibi
 
K kerkenes , 1 yılı askin bir suredir devam eden bir olaydı diyorum. Kaç kez orda burda aglamisimdir sayısı yok, bu tek bir olay kararı olabilir mi? sadece en son limitimdi, ve birçok seyin üstüne kaldiramayacagimi farkettiğim son seydi. Yav ama lütfen kimsenin tum yasanmisligi anlatması icin burda 2 paragraf yetmez, anca en son etkilendiğimiz yeri özet geciyoruz.

Yinede yeni bir is kontratı olmadan bırakmak benim cikarima olmadı onu söyleyebilirim, orada haklisin. Yada bende serefsizlik yapabilir plan kurabilir, oyun yapabilirdim hakkimi yiyen o kisilere boylece onlar giderdi ben kalırdım. Ama yapamadım. en azından, adim şirkette kötüye çıkmadan, ileride referans olabilecek kisiler hala referansimken ayrıldım. Hatta ayrilisimin son raddesi degildi, daha cikarken 3 referans mektubu bana verdiler neyseki
 

Kısa süreli işsizlik maaşı alternatifiniz yok mu?
 

Ben katılıyorum. Evi barkı dağıtmak çok kötü bir fikir, yeni ev bulmak zor, bulsan bile depozitosu taşınması tonla para. En mantıklısı geçici iş bakmak.
 
Sen gururu mururu bırak evladim patronla konuş istifanı geri al yoksa ç.k gibi kalıcaksın. Hiç mi haber izlemiyorsun, Avrupada işsizlik delice. Iş yok. Yok yani. Senden ultra deneyimli insanlar 6 yıl, belki 1 yıl iş arıyor. Sen pztesiden kelli istifanı çek.
 
Biliyorum vatandaşlık için bütün emekleriniz çöpe gidecek ama başka eu ülkelerinden iş arama gibi bi seçeneğiniz olamaz mı?
 
Yani neden olmasın? Belki remote iş bulursunuz fazla hayal ama olsun her türlü o para gidecek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…