Biraz teselli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Firarperesst

Smaçör Hanım "7" ✋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
343
277
18
Merhaba herkese
Daha öncede yazmıştım eşimle boşanma aşamasında olduğumuzu anlatmıştım bi kaç ay sonra boşanıyoruz inşallah ve kendimi iyi hissediyorum içinden çıkamadığım tek konu bana yapılan haksızlıklar... Evliyken zaten sürekli lafları sözleri vardı hep kendimi açıklamak zorundaydım bunlar bi yana boşanma aşamasında bile btmedi lafları ve ben annemn evine gelir gelmez onlar soluğu eşimin yanında almış bi de güzel gezmişler... Annesi hala orda kalıyo yani görgüsüzlüğün bu kadarı ... Şimdi konum şu benim içim çok rahat bi hatam kusurm olmadı onlara karşı aksine çok yapıcıydım ama deli gibi pişman olsunlar istiyorum benim gbi haksızlığa uğramış ve dünya gözüyle karşı taraftan yapılan haksızlıkların çıktığını deli gibi pişman olduğunu gören var mı varsa anlatabilir mi biraz gaza gelip pişman olacaklarına inanmak istiyorum da çnkü en büyük sorunum o haksızlıkları yutamamam tek isteğim çok pişman olsunlar yaptıkları hataları anlasınlar tabikide geri dönmücem anladıkları zaman ama bunu dünya gözüyle görmek istiyorum

Bana haksizlik yapan kimseye beddua etmedim etmem de. Allah'a havale ettiklerimin sonucunu her zaman gordum. Ilahi adalet denen bir sey var inanin.

Bende çok inanıyorum ama içim içimi yiyo o kadar sinirliyim ki bi an önce görsünler istiyorum ki haksızlığa asla tahammülüm yoktur çok sustum onlara karşı
Bunları hissetmekle kendinizi yorduğunuz için kendinize kızdığınız günler de gelir elbet. Ama kötü dileklerde bulunmadan sabredin.

Öfkeyle kalkıp zararla oturursunuz, en güzeli kötü günleri geride bırakın, geleceğinize odaklanın.
Onu cezalandırmak adına düşündüğünüz dakikalar bile inanın size zarar.
O defteri kapattınız ... yeni beyaz sayfalarınıza renkli bir dünya çizin.

Siz onu mutsuz-pişman görünce inanın elinize hiç birşey geçmeyecek.

boşanıyorsunuz, bitti artık, hayali bir "sil" tuşuna basın gitsin hersey. Ne iyilikleri ne kötülükleri, hepsi geride kalsın, onlardan haber bile almak istemediğinizi her fırsatta belirtin. Ve onlardan haber bile almak istemeyin

Ya haksızlıkların hissettirdiklerini napıcam içim içimi yiyo..

tamda anlattığın gibi çok çok iyimser biriydim kaynamagil eski eş naparsa yapsın dayakta yesem yapıcıydım 6 senem geçti böyle baktım gçdüzelmiyo boşanma kararı aldım we ailemin yanına geldim boşamdık eski eş 16 yasındaki kızla sewgili olmuş kızın, anası yakalamıs bunları şikayetçi olmuş bunlardan şimdi, çocuk tacizciliğinden yargılanıyo beni mumla arıyolarmış ha asla sewinmiyorum bu duruma nolursa olsun oğlumun babası ekmeğini yedim kötülüğünü isteyemem ama işte zamanında bana çok çektirmicekti ne deyim ki allah yardımcısı olsun

Ya haksızlıkların hissettirdiklerini napıcam içim içimi yiyo..
Henüz daha çok yeni olayların sıcaklığıyla böyle düşünüyorsunuz normal herkes kendi içinde adalet ister ama Eminolun zamanla yeni bir hayata başlayacaksınız hepsi son bulacak olayların içine daha çok girmeden sıyrılın içiniz ozaman soğumaya başlayacak bu düşündüklerinizi ilerde hissetmeyeceksiniz onlarda güllük gülistanlık olmayacak tabi derdi tasası onlara kalsın boşvermeye başlamak için zamana ihtiyaç var kendinize daha çok değer verin

Ahh.... Çok üzüldüm gerçekten umarım hayatınızın hergünü renk renk çiçekler getirsin size benm çocuk yok bu halde bile ne hiseediyorum....
Teşekkür ederim

İleriki zamanlarda bu hissetiklerinizin yerini acıma duygusu alması kaçanılmaz

Sabredin bekleyin bn bosandim ana ogul aski yuzunden yapmadigida klmamisti kadinin bana hic anlatmiyim sayfalar surer.2 sene oldu simdi kusmusler geri donmk istiyo ama evlnsek ki oyle bi niyetim asla yok asklari depresir.davadan ciktigimizda dmistim donmek istersen annenin ölmesini bekle diye simdi diyo benim icin öldü valla benim icin hala yasiyo dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…