- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Firarperesst
-
Bende çok inanıyorum ama içim içimi yiyo o kadar sinirliyim ki bi an önce görsünler istiyorum ki haksızlığa asla tahammülüm yoktur çok sustum onlara karşıSabredin muhakkak görürsünüz. Çok inanıyorum ilahi adalete.
Bende etmedim beddua Allaha havale ettim ama sabırsızlanıyorum galibaBana haksizlik yapan kimseye beddua etmedim etmem de. Allah'a havale ettiklerimin sonucunu her zaman gordum. Ilahi adalet denen bir sey var inanin.
Bunları hissetmekle kendinizi yorduğunuz için kendinize kızdığınız günler de gelir elbet.Bende çok inanıyorum ama içim içimi yiyo o kadar sinirliyim ki bi an önce görsünler istiyorum ki haksızlığa asla tahammülüm yoktur çok sustum onlara karşı
O günler yakın zamanda gelir umarım teşekkür ederimBunları hissetmekle kendinizi yorduğunuz için kendinize kızdığınız günler de gelir elbet.Ama kötü dileklerde bulunmadan sabredin.
Ya haksızlıkların hissettirdiklerini napıcam içim içimi yiyo..boşanıyorsunuz, bitti artık, hayali bir "sil" tuşuna basın gitsin hersey. Ne iyilikleri ne kötülükleri, hepsi geride kalsın, onlardan haber bile almak istemediğinizi her fırsatta belirtin. Ve onlardan haber bile almak istemeyin
Tez zamanda inşallahÇok fazla sürmez bak görürsün.. İlahi adalet tecelli eder
allaha hawale et baska hiç bişe yapma mazlumun ahı kalmazYa haksızlıkların hissettirdiklerini napıcam içim içimi yiyo..
Henüz daha çok yeni olayların sıcaklığıyla böyle düşünüyorsunuz normal herkes kendi içinde adalet ister ama Eminolun zamanla yeni bir hayata başlayacaksınız hepsi son bulacak olayların içine daha çok girmeden sıyrılın içiniz ozaman soğumaya başlayacak bu düşündüklerinizi ilerde hissetmeyeceksiniz onlarda güllük gülistanlık olmayacak tabi derdi tasası onlara kalsın boşvermeye başlamak için zamana ihtiyaç var kendinize daha çok değer verinYa haksızlıkların hissettirdiklerini napıcam içim içimi yiyo..
Ahh.... Çok üzüldüm gerçekten umarım hayatınızın hergünü renk renk çiçekler getirsin size benm çocuk yok bu halde bile ne hiseediyorum....tamda anlattığın gibi çok çok iyimser biriydim kaynamagil eski eş naparsa yapsın dayakta yesem yapıcıydım 6 senem geçti böyle baktım gçdüzelmiyo boşanma kararı aldım we ailemin yanına geldim boşamdık eski eş 16 yasındaki kızla sewgili olmuş kızın, anası yakalamıs bunları şikayetçi olmuş bunlardan şimdi, çocuk tacizciliğinden yargılanıyo beni mumla arıyolarmış ha asla sewinmiyorum bu duruma nolursa olsun oğlumun babası ekmeğini yedim kötülüğünü isteyemem ama işte zamanında bana çok çektirmicekti ne deyim ki allah yardımcısı olsun
Teşekkür ederimHenüz daha çok yeni olayların sıcaklığıyla böyle düşünüyorsunuz normal herkes kendi içinde adalet ister ama Eminolun zamanla yeni bir hayata başlayacaksınız hepsi son bulacak olayların içine daha çok girmeden sıyrılın içiniz ozaman soğumaya başlayacak bu düşündüklerinizi ilerde hissetmeyeceksiniz onlarda güllük gülistanlık olmayacak tabi derdi tasası onlara kalsın boşvermeye başlamak için zamana ihtiyaç var kendinize daha çok değer verin
Umarım..İleriki zamanlarda bu hissetiklerinizin yerini acıma duygusu alması kaçanılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?