merhaba kızlar 5.5 yıldır bir ilişkim var son zamanlarda birbirimizi çok yıprattık çok kavga ettik çok kıskançlık yaptım ve ikimizde yorulduk. sevgilim bana 1 ay kadar izin ver dedi şu kötü olayları kafamdan atıyım kafamı tamamen boşaltıp seninle ilgili iyi şeylerle doldurayım dedi. Senden ayrılmak istemiyorum zaten dedi daha önümüzde kaç senemiz var beraber geçirebilceğimiz bana bu zamanı çok görme dedi. Hak veriyorum bazen gerçekten çok kötüydük son zamanlarda iki haftadan beri zaten 3 kez falan görüştük birbirimizi görmemek işe yarıyo gibi daha çok özlüyoruz birbirimizi daha güzel oluyo herşey. İşte geçen gün böyle isteğini dile getirdi. emin ol ikimizede iyi gelicek dedi. sende kendinle biraz başbaşa kal düşün kendini düzelt terapi gibi zamanını geçir dedi. napıcamı bılmıyorum kızlar bişiler desemmi engel olmak için yoksa bende onun gıbımı dusunmelıyım. Zaten ıkı hafta sonra sınavları baslıyo daha sonra memleketıne gıdıcek falan sızce en yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
walla canım zaman ıkı seyı getırebılır....
birbirinizi özletır ve bırbırınızın degerını anlıyaılırsınız..
sen yaptıklarından dahada cok pısman olup tekrarlamamayı
oda kotu seylerde olsa dık durabılmeyı ogrenebılır...
fakat
dıger bı yanıda....
rahatlıga alıstırabılır...
yıllardır ne cekıyormusum.. su halıme bak sımdı ne kdr huruluyum..
cok sevıyorum ama boyle omur boyu nasıl yasıycam.. dıye dusundurebılırr...
sanada bol bol ask acısı yasatabılır...
yanı demek ıstedıgın eksılerıylede donebılır artılarıylada...
ama 5.5 yıllık ılıskıyı bu hale getırebılmek gercekten yazık olmus
ay canım bizede 5 yıl oldu uzun süre olunca böyle şeyler yaşanıyo galiba. biraz zaman verin birbirinize bende sevgilimden bunu istiyorum ama o kabul etmiyo bende işsizlik aile yüzünden olan kavgalardan bıktım 3 gün iyiysek 2 gün kötüyüz.bende bu bunları unutmak için zaman istiyorum ama vermiyo.bence siz vermelisiniz cünkü zaman istemesi sizi sevmediği anlamana gelmez aksine iyi
seyleri hatırlamak sizi özlemek istiyodur. tabi cokta boş bırakmayın :):)
bana hiç iyi niyetli gelmedi.
ben olsam zaman vermez ayrılırdım çok net söylüyorum büyük konuşmak istemem ama bu sürede gider o başka kızlarla da takılır eder sen de sadece kız arkadaşlarınla takılırsın masum masum sonra sen onun yaptıklarını öğrensen der o zaman biz ara vermiştik.
başka kızlarla takılmadığına nasıl emin olcaksın ha takılsın benim için sorun değil diyorsan o başka.
ama şimdi ilişkide ara verelim diyen cidden evlenince ne dicek merak ettim.
bence zaman ver öncelikle kendin için yap bunu..
seninde zamana ihtiyacın var belki...
hem herşeyiyle düşünüp öyle devam edersin yada etmezsin...
bi erkeğin zaman istemesi onur kırıcı olabilir rahatsız olman çok normal...
inşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır bu zaman muhabbeti...
tabi her sonuca hazırla kendini bu zaman içinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?