biraz zaman istedi :(

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
merhaba kızlar 5.5 yıldır bir ilişkim var son zamanlarda birbirimizi çok yıprattık çok kavga ettik çok kıskançlık yaptım ve ikimizde yorulduk. sevgilim bana 1 ay kadar izin ver dedi şu kötü olayları kafamdan atıyım kafamı tamamen boşaltıp seninle ilgili iyi şeylerle doldurayım dedi. Senden ayrılmak istemiyorum zaten dedi daha önümüzde kaç senemiz var beraber geçirebilceğimiz bana bu zamanı çok görme dedi. Hak veriyorum bazen gerçekten çok kötüydük son zamanlarda iki haftadan beri zaten 3 kez falan görüştük birbirimizi görmemek işe yarıyo gibi daha çok özlüyoruz birbirimizi daha güzel oluyo herşey. İşte geçen gün böyle isteğini dile getirdi. emin ol ikimizede iyi gelicek dedi. sende kendinle biraz başbaşa kal düşün kendini düzelt terapi gibi zamanını geçir dedi. napıcamı bılmıyorum kızlar bişiler desemmi engel olmak için yoksa bende onun gıbımı dusunmelıyım. Zaten ıkı hafta sonra sınavları baslıyo daha sonra memleketıne gıdıcek falan sızce en yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var

walla canım zaman ıkı seyı getırebılır....

birbirinizi özletır ve bırbırınızın degerını anlıyaılırsınız..
sen yaptıklarından dahada cok pısman olup tekrarlamamayı
oda kotu seylerde olsa dık durabılmeyı ogrenebılır...

fakat
dıger bı yanıda....
rahatlıga alıstırabılır...
yıllardır ne cekıyormusum.. su halıme bak sımdı ne kdr huruluyum..
cok sevıyorum ama boyle omur boyu nasıl yasıycam.. dıye dusundurebılırr...
sanada bol bol ask acısı yasatabılır...

yanı demek ıstedıgın eksılerıylede donebılır artılarıylada...
ama 5.5 yıllık ılıskıyı bu hale getırebılmek gercekten yazık olmus

"İlişkimize biraz zaman tanıyalım"

1. [*=center]Birbirimizi gerçekten çok yıprattık. Birbirimize biraz zaman tanıyıp özleyelim güzel günleri. Yaşadığımız kötü anıları biraz unutalım.
    [*=center]Ayrılalım demek dilime varmıyor böyle böyle birbirimizden soğur gideriz daha da başlamayız.

Umarım gerçekten samimidir ve 1. cümleyi kastediyordur..Ama benim aklıma yatmayan, bu ilişkiye ara verelim diyen kişiler evlendiği zaman ne diyecek evleri ayıralım free takılalım sonra dönüp dolaşıp tekrar devam edelim mi diyecekler...
Sen kendini olumsuza hazırla güzelim ne olur ne olmaz...

canım evet hak vermek lazım uzun ilişkilerde genelde bu olabiliyor ama negüsel erkek arkadasın bi çözüm üretme peşinde silip atmamış hemen bunaldım diyerek. bence bu düşüncesine okey vermelisin ama enazından 2 3 günde 1 bi nasılssın diye hal hatır sorun birbirinize 1 ay nasıl ayrı kalır ki 2 seven insan. bizde çok bunalsakta en fazla 1 hafta ara veriyoruz o bile zor yani. ama seninki baya bıkmıştır eski konularına bi göz attım hep kıskançlık krizlerinle dolu

Son düzenleme:
bence kesinlikle istediği zamanı ona vermelisin
emin ol bu senin için de iyi olacak
anladığım kadarıyla sen böyle birşey istemiyorsun
birbirinizden ayrı geçireceğiniz zamanda onu bir süre kesinlikle arama
kendinizi, ilişkinizi ve yaşadıklarınızı objektif bir şekilde değerlendirmek için olaylara biraz uzaktan bakmak gerekir
bu da bir süre ayrı kalmakla olur
canını sıkma, onsuz ben ne yaparım diye düşünme

Zaman istemek, uzak kalmak istemek, görüşmemek istemek..uzar gider
Üzgünüm ama öyle..sizde zaman verip onun keyfine ayak uydurmayın, zaman dolduğunda geride kalın biraz, size tavsiyem..

bence zaman ver öncelikle kendin için yap bunu..
seninde zamana ihtiyacın var belki...
hem herşeyiyle düşünüp öyle devam edersin yada etmezsin...
bi erkeğin zaman istemesi onur kırıcı olabilir rahatsız olman çok normal...
inşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır bu zaman muhabbeti...
tabi her sonuca hazırla kendini bu zaman içinde...

Son düzenleme:
İlişkiye ara isteyen bir erkekten her şeyi beklerim.
Kendinizi ayrılığa alıştırın.

bana hiç iyi niyetli gelmedi.

ben olsam zaman vermez ayrılırdım çok net söylüyorum büyük konuşmak istemem ama bu sürede gider o başka kızlarla da takılır eder sen de sadece kız arkadaşlarınla takılırsın masum masum sonra sen onun yaptıklarını öğrensen der o zaman biz ara vermiştik.

başka kızlarla takılmadığına nasıl emin olcaksın ha takılsın benim için sorun değil diyorsan o başka.

ama şimdi ilişkide ara verelim diyen cidden evlenince ne dicek merak ettim.

Zaman istemek...

-Ayrılığa alıştırma aşaması.

- Düşünmek kafa dinlemek özlerse geri dönmek.

ay canım bizede 5 yıl oldu uzun süre olunca böyle şeyler yaşanıyo galiba. biraz zaman verin birbirinize bende sevgilimden bunu istiyorum ama o kabul etmiyo bende işsizlik aile yüzünden olan kavgalardan bıktım 3 gün iyiysek 2 gün kötüyüz.bende bu bunları unutmak için zaman istiyorum ama vermiyo.bence siz vermelisiniz cünkü zaman istemesi sizi sevmediği anlamana gelmez aksine iyi
seyleri hatırlamak sizi özlemek istiyodur. tabi cokta boş bırakmayın :):)

ewt cnm bende rahata alısırmı acaba dıye kendımı dusunmekten alıkoyamıyorum ama guvenıyorum dedıgım gıbı su ıkı hafta cok az gorustuk ama sankı daha uzun zamanmış gibi geldi iyi geldi yani inş artılarıyla döner canım

sakın izin verme...belki bu zmandada yanında olup olmadiğini deniyo olabilir..1 gün bile ayrı olmak o 5 yılı yoksayabiliyor maalesef.en iyisi oturup sakince konuşmak...

aynen canım bende vermek istemiyorum güveniyorum beni sevdiğine eminim oda aynı seylerı soyluyo bana :) ama ne bilim ayrı kalmakta ıstemıyorum :)

Üzgünüm ama zaman istemek iyi bir şeyin işareti değil. Uzun süredir birliktesiniz, ayrılığa pek dili varmamış. Arayı soğutup, uzaklaşmayı düşünüyor sanırım (genelde böyledir). İnşallah senin durumun istisnadır

kızlarla takılcağını pek düşünmüyorum canım açıkçası zaten şuan okuyo arkadasları var elbet ama bu zaman zarfında öyle bişey olcağını düşünmüyorum

zaman istenip geri dönülse bile eskisi gibi olmaz bence hiç birşey, çünkü 1 ay uzun bir zaman..
zaten 2 haftada 3 kere görüştüğünü yazmışsın, bu da bir nevi kafa toplama gibi birşey olur size ekstra zaman istemesi olumlu sonuç getirmez
Bir de sınavlarından sonra memlekete gidicekmiş, daha çok koparsınız birbirinizden:44:
Bence karşına al bu şekilde anlat, zaten memlekete gidince görüşemicez o süre yeter bize ara vermek olmasın dersen belki ikna edersin.

zaman istiyorsa zor da olsa tamam deyip kabul et cunku iki secenegin var ya tamam diyeceksin sende o da kafanınızı dinleyip kavgalardan uzak durup birbirinizi ozliyceksiniz ya da kabul etmiyceksin ki su zamanda hicde olumlu olucagını sanmam zaten kıskanclık yaptım diye belirtmişsin sen bu zaman verme olayını kabul etmezsen zaten o gitgide kopucak ozaman ayrılmak istiyorum diyecek birinin ustune ne kadar cok gidersen bu sana olumsuz davranıslar olarak geri doner ilişkinizi ölç tart 5.5 sene kısa bir zaman degil bu adam seni seviyorki bunca zamandır birlikte belkide yıprandı gercekten her zaman isteyen erkekde ayrılmayı dusunuyor diye bir kaide yok bence bu konuda ustune gitme ozlet kendini

inşallah canım benimde ihtiyacım var bende yoruldum bazı seylerden ama sankı beraber olunca kendı sorunlarımı cozebılırım dıye dusunuyorum ama o da farklı dusunuyo kafam çok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…