biraz zaman istedi :(

ewt canım bende boyle bı teklıfte bulunmayı dusunuyorum

ayrılıktan bahsetmıyo canım zaten ayrılmak ısteseydım hemen bıtırıdık dıyo ama bu zamana ıkımızınde ıhtıyacı var dıyo

tamam demekten baska bı secenegım yok gıbı canım bı kac bısey onerırım ama kabul etmezse mecburen tamam dıcem ewt ustune gıtmek olumlu sonuc vermıyo bızzat gordum en ıyısı bu galıba canım

Bir söz var
ara verdiğinizde araya özlemde girer ayşede fatmada.. bilemiyorum ne derece doğru ama.
şuan kabul etmekten başka bir seçeneğin yok gibi görünüyor aksi durumda sen ilişkiyi toparlamak
istemeyen kişi olursun sevgilinin gözünde.
ver bakalım istediği zamanı,zaten ayrılmak isteyen adam öylede ayrılacak böylede.
en azından senin vicdanın rahat olur.

sanırım bana böle bişi teklif edılse cvbım şu olurdu

butun zamanlar senın olsun benım senı beklıycek kadar zamanım yok

aranızda ikinizi de yıpratan şeyler olmuş bu süre zarfında ve sevgilin senden belki de ileride ki hayatınızı düşünmek için zaman istiyor, bence ona bu zamanı tanıyın çünkü eğer tanımazsanız ileride onaramayacağınız yaralar açarsınız kalplerinizde. eğer sizi seviyorsa bu bir ayın sonunda kafa olarak rahatlamış bir şekilde dönecektir.

Kıskançlık bencilliktir insan sevdiğini belli etmeden kıskanmalıdır eğer belli edip huzur bozuyorsa o sahip olmak dolayısıyla bencillik yapmak demektir. Halbuki ilişkide bencilliğe yer yoktur ilişkide hoşgörü, saygı, iletişim vardır. İletişim kuramadığımız için sevgilimiz bizi terkeder bizde arkasından ne yaptım ki diye bakarız biraz kendimizi eleştirelim ve hoşgörülü olalım derim.

haklısın canım bende belli ediyorum işte belli etmedıgımde kendımı yıyorum en buyuk sorunumda bu zaten

zaman vermek.. bana böyle bir şey denseydi
kesinlikle kabl etmezdm..
ben 1 saat bile konuşmasam merk edip aklım kalıyor
özlüyrm..zaman vemk te neymiş.zaman isteyenin ben sevgisinden şüphe duyardım
ayrı kalma derim

Bir ilişkide zaman istemek genelde pek güzel sonuçlanmıyor ama sanırım size iyi geliyor bu.. Daha öncede uzak kalmışsınız daha güzel olmuş herşey, neden şimdide öyle olmasın?. Hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…