Noldu arkadaşım?Çok sinirşken bir insanım. Bi Ara bi arkadas bi konu açmıştı buraya eleştiriye açık değilim diye galiba bende öyleyim. Ama kollayacam o lafları tek tek yedirecem, ben o laflarin altında kalsam ahada bana carrie demeyin
:) bu kadar sinirlenmene değecek şey söylemişler mi yoksa eleştiriye açık olmadığın için mi sinirlendinAdemogullarina kiziyorum daha dogrusu havvakizlarina.
Dün ousun bi akrabası rahatsizlanmis hastaneye yatırdilar. Oraya gittik. Ouslarin bi gelininin akrabalarida ordaydi arkamdan mal mal konusmuslar ezolar
Orası öyle ama kendime kızıyorum bide onların ayağına gittim, zahmet ettim varligimla şeref verdim onlara onların dediğine bakKv seviyormuş seni, korumuşta olayın iyi tarafından bak :)
Bunlar zaten eleştiri değil ki bildiğin hakaret etmişler
Acaba senin ilerde savcı olma şansını mı kıskanıyorlarKaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
Napcan insanlar böyle işte. Kv senin güzel olduğunu söyleyince kadının zoruna gitmiştir hırsını sana laf atarak çıkarmaya çalışmışOrası öyle ama kendime kızıyorum bide onların ayağına gittim, zahmet ettim varligimla şeref verdim onlara onların dediğine bak
Acaba senin ilerde savcı olma şansını mı kıskanıyorlar
Napcan insanlar böyle işte. Kv senin güzel olduğunu söyleyince kadının zoruna gitmiştir hırsını sana laf atarak çıkarmaya çalışmış
Bence kesin ilerideki kariyerini kıskanıyorlar emin ol okumuş Aydın hoş bir kadınsın anladığım kadarı ile tabi kendi gelinlerini ve kendilerini aşşa görüp kompleksle saldırıyorlar kayınvalidenlede aranı açmak huzursuzluk için yok hangi gelinin güzel falan diye abuk subuk sorular ayıp ya valla ayıpSavcı nedir diye sorsan bilsen oylede cahiller. Baya geride kalmışlar.
Kaynanamada dedim yarın hastaneye gidince beni sorsalar deki Carrie gorgiuzlerden pek haz etmez ortamlarina girmek istemez bakmayın bi seferlerini geldi geçmiş olsuna. Demez biliyorum ama ben dice ilk fırsatta alttan alttan sokacam onlara.
Bence kesin ilerideki kariyerini kıskanıyorlar emin ol okumuş Aydın hoş bir kadınsın anladığım kadarı ile tabi kendi gelinlerini ve kendilerini aşşa görüp kompleksle saldırıyorlar kayınvalidenlede aranı açmak huzursuzluk için yok hangi gelinin güzel falan diye abuk subuk sorular ayıp ya valla ayıp
:) onu fark ettim. Neyse takma sen sonuçta eşin olmasa muhattap olacağın insanlar değil bundan sonra koyacağın mesafeyle belli edersinSahimla ilgili pek mütevazı değilimben kendimi beğeniyorum güzelim. Ilk defa biri çirkin dedi benim için. Bi defada ous demişti ama pişman etmiştim. Bu arada ousta diyodu hem güzel hem zeki olduğun için kesin kiskandilar .acayip güzelde giyinmistim ha kendileri hala geleneksel kıyafet giyiyolar pestemal falan. Dağda yaşıyorlar galiba. Gerçi beğendim kıyafetlerini çok otantik olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?