K.validen de yemeyip içmeyip konuştuklarını sana mı yetiştirdi?
Kaynanan niye bunlari gelip sana anlatiyor ki? Cevaplarini vermis gelip senin canini sikmasina hic gerek yok. Kendince seni ovdum kiymetimi bil mesaji vermek istiyor ama gercekten iyi niyetli olsa bunlari anlatip huzurunu bozmaz. Ben olsam anne agzina saglik guzel soylemissin ama anlatma bana bunlari ya bosveeer herkes kendine baksin duyunca sinirleniyorum bosa derimKaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
Uzerinde kafa patlatmaya degmeyecek bir insansiniz. Bir sey yazmadim sayin.Ne dedim mesela
Ne dediysemde iyi demisimdir
Allah adalet terazisini hakedenlere verir.
İnsaallah senin gibi on yargili bi hukukcuyla karsilasmam. Allah rahatlik versin
Uzerinde kafa patlatmaya degmeyecek bir insansiniz. Bir sey yazmadim sayin.
Sak şak şak supersin :))))) alt tarafı köylü Diye her hakareti yapacak, delidir ne yapsa yeridir.Kadının kızını çevresinde gördüğü genel geçer değer olan bahçe, bostan işi ile tanımlaması mı sorun olan? Başka bir senaryoda sizden daha üstün seviyede olan biri, sizin içi alt tarafı savcı adayı dese haklı mı olacak?
Herşeyi anlatır bana. Kacarı yok
ovv caririe, yerı geldıgınde sok lafını gec kuzum,ınan bın psıkolojık terapıye bedel :)
Sak şak şak supersin :))))) alt tarafı köylü Diye her hakareti yapacak, delidir ne yapsa yeridir.
Sen daha ilk yazdigin mesaji idrak edemiyorsun ben de sana anlatmaya calisiyorum iste.benimki meslek aski. Allah gerçek hukukculari korusun.
K.validen hiç iyi niyetli gelmedi bana, anladığım kadarı ile elti adayın ortamda değildi, annesi ve diğer akarabalar yemiş bu haltı, ama k.validen seni savunup kızı yerin dibine sokmuş...
Seninde sinirinden köylü falan diye küçümsemen hoş değil...
konu sahibesine hakaret edilmiş. çirkin, boya güzeli, beceriksiz vs. ve arkasından sinsice dedikodu yapılmış. ben olsam ben de delirirdim. bir insan size aptalca hakaretler savururken onu nazik nazik seviyeye mi çağırırdınız cidden? nasıl bir öfke yönetimidir bu, tebrik ederim gerçekten yapılmasını salık verdiğinizin beşte birini yapabilecekseniz öyle bir durumda... ama sanmıyorum. konulardaki yorumlar/tavsiyeler hep güzel şeyleri öğüt verse de gerçek dışı, kimse evliya değil neticede.
biri bana aptalca hakaretler ederse, bin katı yerin dibine sokarım. vicdanım da sızlamaz. o kişiye kendi acı ilacından içirmek lazım ki bir daha ne bana ne başkalarına terbiyesizlik yapabilsin.
Valla pes. Allahin koyluleri yazmissin.hicbirCarrie .!.:Türkçe yaz daha ne asa filaman hakkini li değil. Ilk mesajında diyosunki köylüleri küçümseme bende diyorumki ilk mesajında zaten köylüleri kucumsemiyorum. Ama sıkıntı değil uyaninca bi daha okusun. Mesleginide merak etmedim gözüme gözüme sokma :)))
Yoo, süper falan değilim. Yıllarca alt tarafı üniversite okudum diye her Rize'ye gidişimde, bu kızdan iyi gelin olmaz, daha 60 kilodan fazla yük taşıyamıyor diye takılırlar, güler geçerim. Sonra bakma sen bize, imkanımız olsaydı da keşke biz de okusaydık belimiz büküldü yükten, ne genç kızlığı, ne de kadınlığımızı bildik diye gönlümü alırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?