birazcık sinirlendim galiba

ovv caririe, yerı geldıgınde sok lafını gec kuzum,ınan bın psıkolojık terapıye bedel :)

Kaynanan niye bunlari gelip sana anlatiyor ki? Cevaplarini vermis gelip senin canini sikmasina hic gerek yok. Kendince seni ovdum kiymetimi bil mesaji vermek istiyor ama gercekten iyi niyetli olsa bunlari anlatip huzurunu bozmaz. Ben olsam anne agzina saglik guzel soylemissin ama anlatma bana bunlari ya bosveeer herkes kendine baksin duyunca sinirleniyorum bosa derim

İlk mesajimdaki alintiyi okuyun onceleikle. Malum hukukcuysaniz dekilleri takip
etmelisiniz. Bana boyle saçma cümleler
kurarak asagilik kompleksine girdiginizi
görüyorum.
Kiskanmayi öğrenin derken neyi kastettiniz, devamli kavga gürültü giden evliliğini mi, denklik alamadigin için avukat olamadigini mi, bana karsi bile hakaret etmeden kendini savunamayan bi adalet mezununu mu?
Allahin köylüsü" yazdiniz doğru mu. Ne niyetle
yazdiginiz aşikar. Yazdiklarini tekrar oku. Ve benim ilk mesajimi da oku.

Allah adalet terazisini hakedenlere verir.
İnsaallah senin gibi on yargili bi hukukcuyla karsilasmam. Allah rahatlik versin

Küçük emrah moduna girmeyin. Kıskanmayi öğrenin yoksa kimse durup dururken başkasına sataşmiyor. Sevimsizlesiyorsunuz.. kimsenin koylulere birsey dediği yok. Konudaki şahısları küçük gormeyecemde bas tacimi yapacam sırf köylüler diye. Koylulerse ne gibi bir ayricaliklari var[/QUOTE]
İlk mesajimdaki alintiyi okuyun onceleikle. Malum hukukcuysaniz dekilleri takip
etmelisiniz. Bana boyle saçma cümleler
kurarak asagilik kompleksine girdiginizi
görüyorum.
Kiskanmayi öğrenin derken neyi kastettiniz, devamli kavga gürültü giden evliliğini mi, denklik alamadigin için avukat olamadigini mi, bana karsi bile hakaret etmeden kendini savunamayan bi adalet mezununu mu?
Allahin köylüsü" yazdiniz doğru mu. Ne niyetle
yazdiginiz aşikar. Yazdiklarini tekrar oku. Ve benim ilk mesajimi da oku.[/QUOTE]

Sende okumayı öğren. Ilk mesajımi alintilamissin orda hakaretler hep banaydi ama hangi mantıkla okudun o meçhul :) evlilgim gürültülü olur olmaz kime ne , ayrıca denkligide alıyorum sınavlara giriyorum şu anda. :) başka arastirdigin birsey varmi benle alakali? Yaran derin galiba. GrecmisteBen kuyruğuna bastiklarim ole tepki verir genelde..neyse tenezzül edipte senin gecmisine bakmam..

Sak şak şak supersin :))))) alt tarafı köylü Diye her hakareti yapacak, delidir ne yapsa yeridir.

Sen daha ilk yazdigin mesaji idrak edemiyorsun ben de sana anlatmaya calisiyorum iste.benimki meslek aski. Allah gerçek hukukculari korusun.

Herşeyi anlatır bana. Kacarı yok

K.validen hiç iyi niyetli gelmedi bana, anladığım kadarı ile elti adayın ortamda değildi, annesi ve diğer akarabalar yemiş bu haltı, ama k.validen seni savunup kızı yerin dibine sokmuş...

Seninde sinirinden köylü falan diye küçümsemen hoş değil...

ovv caririe, yerı geldıgınde sok lafını gec kuzum,ınan bın psıkolojık terapıye bedel :)

Laf soktuğu köylüler değil zaten, kendi gözündeki kazığı gormeyipte baskasinin gözündeki çöpü görenlere olacak.

konu sahibesine hakaret edilmiş. çirkin, boya güzeli, beceriksiz vs. ve arkasından sinsice dedikodu yapılmış. ben olsam ben de delirirdim. bir insan size aptalca hakaretler savururken onu nazik nazik seviyeye mi çağırırdınız cidden? nasıl bir öfke yönetimidir bu, tebrik ederim gerçekten yapılmasını salık verdiğinizin beşte birini yapabilecekseniz öyle bir durumda... ama sanmıyorum. konulardaki yorumlar/tavsiyeler hep güzel şeyleri öğüt verse de gerçek dışı, kimse evliya değil neticede.

biri bana aptalca hakaretler ederse, bin katı yerin dibine sokarım. vicdanım da sızlamaz. o kişiye kendi acı ilacından içirmek lazım ki bir daha ne bana ne başkalarına terbiyesizlik yapabilsin.

Sak şak şak supersin :))))) alt tarafı köylü Diye her hakareti yapacak, delidir ne yapsa yeridir.

Yoo, süper falan değilim. Yıllarca alt tarafı üniversite okudum diye her Rize'ye gidişimde, bu kızdan iyi gelin olmaz, daha 60 kilodan fazla yük taşıyamıyor diye takılırlar, güler geçerim. Sonra bakma sen bize, imkanımız olsaydı da keşke biz de okusaydık belimiz büküldü yükten, ne genç kızlığı, ne de kadınlığımızı bildik diye gönlümü alırlar.

Sen daha ilk yazdigin mesaji idrak edemiyorsun ben de sana anlatmaya calisiyorum iste.benimki meslek aski. Allah gerçek hukukculari korusun.

Türkçe yaz daha ne sorduğun bile belli değil. Ilk mesajında diyosunki köylüleri küçümseme bende diyorumki ilk mesajında zaten köylüleri kucumsemiyorum. Ama sıkıntı değil uyaninca bi daha okusun. Mesleginide merak etmedim gözüme gözüme sokma :)))

Köylüleri kucumsemiyorum. O KOYLULERI kucumsuyorum

Ama sırf burda köylü yazdım diye neredeyse linç ediliyorlum. Aynı şey gibi mülteci suriyeliler savaştan sigindilar diye herşeylerini hirsizliklarini cinayetlerini görmezden gelelim. Sırf mağdurlar diye.
Benim deneme köyüydü ama terbiyeyi adabı biliyordu. Koylu dediğin toprak adamıdır, bastığı toprağa bile saygı duyar. Ama bide argo olarak kullanılan köylü terimi vardir, ben o manada kullandım. Ama isteyen istediği yöne çeker çokta tin.

Valla pes. Allahin koyluleri yazmissin.hicbir
diploma sana belli bir kesimi asagilama
hakkini vermez.bal gibide kucumsuyorsun.
Sen daha denklik alip avukat olamadan
savciligindan bahsetmissin. Bak simdi
meslegimi gozune sokuyorum. Edepsizlere
edep dersi veririm. Lakin bunu
anlayacak bi talebe yok karsimda.
Yazima laf edene bak eşim yerine ous yazan biri :) cok guldum
Agac yasken egilir zaten. Hadi aeo

Konu sahibine bildiğiniz hakaret ediliyor dedikodusu yapılıyor bu trbiyesizliği yapan köylü olmuş şehirli olmuş ne fark eder yapılan davranış ayıptır ve günahtır haa şu var anlatım tarzı olayların yanlış yöne gitmesine müsait ama bu konu sahibine yapılan terbiyesizliği değiştirmez kadının tipine şahsiyetine her türlü hakaret yapılmış ve köylü yada şehirli yapanlar hak ediyor tüm o lafları

Ben 60 kilo kaldiririm gücüm var nede olsa pehlivan torunuyum :)))) yüzümde deselerdi bende şaka yapıyorlar diye düşünür sonra belkide gönlümüde alırlardi. Ama anladım fesatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…