yok canım hayal dünyam seninki kadar geniş değil:)
savcısın ya malummm..
bu arada daha yaratıcı bişeyler arıyorsan dediğim adrese git sen kadar olmasada sana yakın birilerini bulursun
dünyaa güzeli
bugüne kadar bir Allahın kulunu birilerinin önüne sunup yerden yere vurmadım heleki doğruluğundan emin olmadığım bir konu yüzünden mi Allah korusun..çevremde adaletimle meşhur biriyimdir genellikle..yani şöyle açıklayayım daha iyi anlaman için..önüne bir dava gelecek adam diyecek ki ben tecavüz etmedim yalan söylüyor iftira kendi rızasıyla benle birlikte oldu diyor..sen hiç sorgulamadan kayıtsız şartsız o adamı savunuyosun ipten alıyosun topluma bir tecavüzcü kazandırıyorsun..(uç hayal ürünü ama anlatacağım şeyi ifade ettiğim bir kompliman)kayınvalidene çok mu güveniyorsun gerçekten ağzından çıkan her kelimeye inanıyor musun..asıl mevzuyu da geçtim insanları betimlerken yerden yere vuruyorsun..sonra benim üslubum bu diyorsun..carrie şimdi elini vicdanına koy,haklı olduğun mevzunun gerçekliğinden adın gibi emin olup gösterdiğin üslup ve tarzdan memnun musun..iki özür dilemeni hakkedecek insanlar yok mu bu sayfada.(bak ne kadar sakin yazdım)ha bir de en azından benim kibrim bende ortalığa dökülmüyor..(kendini beğenme kimseyi küçük görme diyen yok ama ortada ben dünyanın en gözel karısıyem diye gezmeninde mantığı yok(örneklem)
sana mı sinir olacağım..
ben çocukların yaptığı hiç bir şeye kızmam:)
bu arada nasıl kıskandım bilmezsin keşke bende arada böyle hayaller kurabilsem
ama maalesef biz yetişkinler böyle saçmalayacak vakit bulamıyoruz
konu hakaret boyutuna varıyor artık. yani yetişkin, ergen olma özellikleri biraz da kişiseldir ki birine garip gelen davranışa hemen " ergen öncesi" deniveriyor. ama kendi yaptığı başka davranışlarda başkalarına ergen öncesi gelebilir. o yüzden sıfat kullanmak çok ince bir çizgidedir.