- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Aşağılık kompleksi + ego = iki yüzlü yalancı ara bozucu asalaklarInsanlar nasil 2 yüzlü olabilirler bole?
:) onu fark ettim. Neyse takma sen sonuçta eşin olmasa muhattap olacağın insanlar değil bundan sonra koyacağın mesafeyle belli edersin
Kaynanan lafı koymuş carrie boşver ne sinirleniyorsun kız yoksam hemşerimiyiz ki bizKaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
Kaynanan lafı koymuş carrie boşver ne sinirleniyorsun kız yoksam hemşerimiyiz ki biz
Rizeliyim canım çay falan diyince dedim toprakmıBenle değilde ousla olabilirsin :))) nerelisin
Sayin savci adayi koyluleri neden kucumsuyorsun? Hepsi bir mi? Sen bize gore daha adil olmalisinKaynimin nisanlanigini ogrenmisler hayırlı olsun demişler sonra kaynana ma sormuşlar hangi gelinin daha güzel diye kaynanamda demişki tabiki büyük gelinim yani bendeniz. Onlarda başlamışlar ay bumu güzel hayatımızda ole çirkin birini görmedik makyaj Güzeli makyaj yapmasa yüzüne bakilmaz süslü boyalı bebek sonra bizim gelin olanın anasida demişki hiç bi pok olmaz bunun gelininden elinden bişi gelmiyor ne fındık toplamayı bilir ne çay kirmayi bizim kızın tırnagi olamaz. Allahın köylüleri ne işim olur benim inekle findikla hayatımda inek görmedim. Kaynanamda demiş güzel çirkin size fikrinizi soran oldumu sizin kız bnm gelinimin yaptıklarını yapabilirmi savcı olacak benim gelin sizin kız inegin kuyrugunda duruversin demiş daha çok şey dicektim diyor ama hadtanedeydik ortalık ayağa kalkardi seviyelerine dusmedim diyor.
Kim kimi kucumsuyor gordukSayi
Sayin savci adayi koyluleri neden kucumsuyorsun? Hepsi bir mi? Sen bize gore daha adil olmalisin
Sen okumus eğitimli halimle o cahilleri ayni sana yaptiklari gibi kküçümseyerek ayni kefeye girdin[/QUOTE][QUOokumuş egitimlirrie, post: 36622981, member: 168765"]Kim kimi kucumsuyor gorduk
[QUOTE="Carrie, post: 36622995, member: 168İnşaallah okumus eğitimli halimle o cahilleri ayni sana yaptiklari gibi kküçümseyerek ayni kefeye girdin
Ayy kusura bakma da cicim kv de sana anlatmis b.k yemis yani.madem verdi kendi agizlarinin payini daha ne geliyoda anlatiyo sana gereksiz.salla gitsin
Ne dedim meselaFiziginize degil de kisiliginize karsi soyleseymisler bu laflari cuk diye otururmus. Kendinize karsi mutevazi degilsiniz anladik da baskalarina karsi nasil bu kadar asagilayici olabiliyorsunuz onu anlayamadik.
Istersen istediğşekilleri ksin. Ve evet o sözlerden sonra onlar küçük ve aciz görüyorum ve bundan sonra onlarla isim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?