birazcık sinirlendim galiba

:) onu fark ettim. Neyse takma sen sonuçta eşin olmasa muhattap olacağın insanlar değil bundan sonra koyacağın mesafeyle belli edersin

Lafı sokmadan rahat edemem. Herkes haddini bilecek benle alakali yorum yaparsa sonuçlarına katlanacak. Yüz ifadelerini merak ediyorum şimdiden mos mor olacaklar

Kaynanan lafı koymuş carrie boşver ne sinirleniyorsun kız yoksam hemşerimiyiz ki biz

kediliasli aha bana şimdi bole diyolar ya 2-3 sene sonra mesleğini tam elime aldıktan sonra resmen catlatcam onlari az kaldı sabredin hahahaha

Sayi
Sayin savci adayi koyluleri neden kucumsuyorsun? Hepsi bir mi? Sen bize gore daha adil olmalisin

[QUOokumuş egitimlirrie, post: 36622981, member: 168765"]Kim kimi kucumsuyor gorduk
Sen okumus eğitimli halimle o cahilleri ayni sana yaptiklari gibi kküçümseyerek ayni kefeye girdin[/QUOTE]

Istersen istediği yöne çeksin. Ve evet o sözlerden sonra onlar küçük ve aciz görüyorum ve bundan sonra onlarla isim olmaz

[QUOTE="Carrie, post: 36622995, member: 168İnşaallah okumus eğitimli halimle o cahilleri ayni sana yaptiklari gibi kküçümseyerek ayni kefeye girdin[/QUOTE]

Istersen istediği yöne çeksin. Ve evet o sözlerden sonra onlar küçük ve aciz görüyorum ve bundan sonra onlarla isim olmaz[/QUOTE]
Allah adalet terazisini hakedenlere verir.
İnsaallah senin gibi on yargili bi hukukcuyla karsilasmam. Allah rahatlik versin

[QUOTE="Carrie, post: 36622995, member: 168İnşaallah okumus eğitimli halimle o cahilleri ayni sana yaptiklari gibi kküçümseyerek ayni kefeye girdin

Istersen istediği yöne çeksin. Ve evet o sözlerden sonra onlar küçük ve aciz görüyorum ve bundan sonra onlarla isim olmaz[/QUOTE]

İnsaallah senin gibi on yargili bi hukukcuyla karsilasmam. Allah rahatlik versin[/QUOTE]

Küçük emrah moduna girmeyin. Kıskanmayi öğrenin yoksa kimse durup dururken başkasına sataşmiyor. Sevimsizlesiyorsunuz.. kimsenin koylulere birsey dediği yok. Konudaki şahısları küçük gormeyecemde bas tacimi yapacam sırf köylüler diye. Koylulerse ne gibi bir ayricaliklari var

Ayy kusura bakma da cicim kv de sana anlatmis b.k yemis yani.madem verdi kendi agizlarinin payini daha ne geliyoda anlatiyo sana gereksiz.salla gitsin

Fiziginize degil de kisiliginize karsi soyleseymisler bu laflari cuk diye otururmus. Kendinize karsi mutevazi degilsiniz anladik da baskalarina karsi nasil bu kadar asagilayici olabiliyorsunuz onu anlayamadik.
Ne dedim mesela
Ne dediysemde iyi demisimdir

Istersen istediğşekilleri ksin. Ve evet o sözlerden sonra onlar küçük ve aciz görüyorum ve bundan sonra onlarla isim olmaz

İnsaallah senin gibi on yargili bi hukukcuyla karsilasmam. Allah rahatlik versin[/QUOTE]

Küçük emrah moduna girmeyin. Kıskanmayi öğrenin yoksa kimse durup dururken başkasına sataşmiyor. Sevimsizlesiyorsunuz.. kimsenin koylulere birsey dediği yok. Konudaki şahısları küçük gormeyecemde bas tacimi yapacam sırf köylüler diye. Koylulerse ne gibi bir ayricaliklari var[/QUOTE]
İlk mesajimdaki alintiyi okuyun onceleikle. Malum hukukcuysaniz dekilleri takip
etmelisiniz. Bana boyle saçma cümleler
kurarak asagilik kompleksine girdiginizi
görüyorum.
Kiskanmayi öğrenin derken neyi kastettiniz, devamli kavga gürültü giden evliliğini mi, denklik alamadigin için avukat olamadigini mi, bana karsi bile hakaret etmeden kendini savunamayan bi adalet mezununu mu?
Allahin köylüsü" yazdiniz doğru mu. Ne niyetle
yazdiginiz aşikar. Yazdiklarini tekrar oku. Ve benim ilk mesajimi da oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…