birazcık sinirlendim galiba

ee yani. şimdi biliyorum mu dicem bilmiyorum öğrenmedim öyle bir ortamda bulunmadım. suçmu

Yurtdışında okumadıysanız yorum yapmayın bence,yurt dışında okumak en yakın ülkede bile çok zor,ve o dediğiniz ülkelerin hepsinin eğitim standardı türkiyenin çok üstünde..

demene gerek yok zaten küçük görüyorsun :))) bana laf sokana bakk
sen önce kendine bak kuzum başkalarını küçük görmemeyi öğren sonra gel burda ahlak ve terbiye abidesi kesil
bugüne kadar bir Allahın kulunu birilerinin önüne sunup yerden yere vurmadım heleki doğruluğundan emin olmadığım bir konu yüzünden mi Allah korusun..çevremde adaletimle meşhur biriyimdir genellikle..yani şöyle açıklayayım daha iyi anlaman için..önüne bir dava gelecek adam diyecek ki ben tecavüz etmedim yalan söylüyor iftira kendi rızasıyla benle birlikte oldu diyor..sen hiç sorgulamadan kayıtsız şartsız o adamı savunuyosun ipten alıyosun topluma bir tecavüzcü kazandırıyorsun..(uç hayal ürünü ama anlatacağım şeyi ifade ettiğim bir kompliman)kayınvalidene çok mu güveniyorsun gerçekten ağzından çıkan her kelimeye inanıyor musun..asıl mevzuyu da geçtim insanları betimlerken yerden yere vuruyorsun..sonra benim üslubum bu diyorsun..carrie şimdi elini vicdanına koy,haklı olduğun mevzunun gerçekliğinden adın gibi emin olup gösterdiğin üslup ve tarzdan memnun musun..iki özür dilemeni hakkedecek insanlar yok mu bu sayfada.(bak ne kadar sakin yazdım)ha bir de en azından benim kibrim bende ortalığa dökülmüyor..(kendini beğenme kimseyi küçük görme diyen yok ama ortada ben dünyanın en gözel karısıyem diye gezmeninde mantığı yok(örneklem)

Yurtdışında okumadıysanız yorum yapmayın bence,yurt dışında okumak en yakın ülkede bile çok zor,ve o dediğiniz ülkelerin hepsinin eğitim standardı türkiyenin çok üstünde..
ortaokul ve liseyi yurt dışında bitirecek kadar uzun yaşadım...ama carrienin dediği gibi aşağıladığımı düşünüyorsan özelden sor ben gereken cevabı verecem çünkü aleyhine fazla yorum gelen arkadaş artık yorumları çarpıtıyor ki tartışmanın yönü değişsin diye sağlam bir uğraşısı var.

kafayıo yedi forum ya ne yaptınız bu foruma bu hale geldi
kazen mune bişey yapın ya eski haline getirin forumu
yeminle bunalıma girdim

gata ulaşılmazlığını kaybedeli yıllar oldu canım..ailemin belli başlı üyeleri okudu orda yeter..: D
anacım ben eski kuşağım demek. benim zamanımda baya popülerdi.
benim erkek arkadaşım orada doktordu o zaman..ben de yani boş gezenin boş kalfası değilm. bir gün kavga ettik de bana şöyle demişti: seni gatanın arka kapısından almazlar, ben tıp okudum

var dı öyleleri hala da var gerçi ama yok ergenekondu yok asalaydı jitem di oydu buydu hükümetti yönetimdi derken şimdi fason bir kuruma dönüştü..ha bir de sivilleşti zaten bi anlamı kalmadı..şimdi saldıran olur ama neticede askeri bir kurum aynı zamanda askeri bir okul idi.hayatım oralarda geçti zaten..şimdi özgürlüğün tadını çıkarıyorum ben

konudışısın

sadece bu kadarcıkmı. daha yaratıcı şeyler bekliyordum senden :)
yok canım hayal dünyam seninki kadar geniş değil:)
savcısın ya malummm..
bu arada daha yaratıcı bişeyler arıyorsan dediğim adrese git sen kadar olmasada sana yakın birilerini bulursun
dünyaa güzeli

benim de babam subaydı. ben de oradan aşinayım. ama ast üst meseleleri artık eskisi kadar keskin çizgilerle ayrılmıyor.
babamın zamanında yani ben ilk okula falan giderken klima yok tabi daha. ordu evinde falan geceler olurdu. subay tarafına ayaklı vantilatör, astsubaylara masa üstü, uzmanlar zaten onların nezdinde hiç bir şey olduğu için 3 masalı en kötü yerde de hiç bir şey konmazdı onlara. ve bu çocuklar arasında da böyleydi.babanın apoletleri ne kadar kabarıksa o kadar sen de kıdemliydin.
ben sevmiyorum, en azından çocuğumu öyle bir ortamda büyütmek istemezdim.

hakikaten insanca sorduğum soruya cevap vermeyip bunu mu yazdın..hakikaten konu dışıyım ..yazmayacağım buraya kesinlikle...hoşçakalın

sorduğun şey mantıklı olsaydı emin ol cevap verirdim
güle güle

hakikaten insanca sorduğum soruya cevap vermeyip bunu mu yazdın..hakikaten konu dışıyım ..yazmayacağım buraya kesinlikle...hoşçakalın
ne bekliyordun ki beybi...
yazdıklarını anlmamıştır büyük olasılıkla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…