birazcık sinirlendim galiba

Enee ne denkliği..

Ben de savcılık sınavına gireceksin de onu bekliyorsun sandım. Lisans denkliği mi bekliyorsun?

Alla alla nereden mezun oldun ki sen?

ben yurtdışından mezunum ya, 11 dersten sınavlara giriyorum işte. sağolsun tayyup amca 11 derse çıkardı beğenmiyor avrupada okuyanları

oralarda Türk hukunun okunduğunu sanmıyorum ya. Yani ülke içi vakıf üni olabilir de oralar değildir.
türk hukuku diye bir hukuk yok ki zaten tatlım..şu meşhur İsviçre medeni kanunları ..kanun her yerde aynı maddeler ve yaptırımlar farklı...direkt hukuk fakültesi diye geçiyor aradaki farklar için denklik ve uzmanlık sınavları yapılıyor zaten.

mankende değilim benimde azda olsa eksiklerim var. kendini beğenmek kabahatmi :)
yoo elbette değil de sürekli aşırı derecede çirkin olduğunu vurguluyorsun bütün konularda. bir çok kişi ikileme düşüyor hangisi doğru diye.

hayırdır azerbeycan kırgızsitan makedonya bulgaristanda okuyanları küçükmü görüyor prenses hazretleri kendisi harvard veya oxford mezunu galiba... :))))

merak etme canım orda okumadım :)))

Sen Tepkinde kesinlikle sonuna kadar Haklisin , arkanda konusmalari hic hos degil ..
Ama benim takildigim durum kaynanan hemen gelip sana bunlari anlatiyosa , demekki yarin birgun senin lafinida baskasina anlatir...

Olgun bir bayan asla , orda soylenen lafi gelip gelinine anlatmaz cunku bilirki ikiside ilerde gelinim olucak birbirlerine kin tutmazsinlar.
Sen bence iki tarafada mesafeni koy.

O farklı bir şey sonuçta biz Medeniz Kanunu İsviçre'den, Ticareti Almanlardan vs almışız, her ülkeden bir şey.
O zaman gidip Almanya'da hukuk okuyup gelsinler..Yani bu konuda ikileme düştüm, sanki mühendislik daha global her yerde benzer şeyler görülüyor ama hukuk farklılaşıyor gibi.
Bir de hukuk çok ağır bir bölüm en iyi insanın kendi ana dilinde öğrenilir.

elinden bişi gelmez demeleri ayrı, eyvallah. ondan bir bok olmaz demeleri yanlış
ben o kelimeyi kaldıramam

oralarda Türk hukunun okunduğunu sanmıyorum ya. Yani ülke içi vakıf üni olabilir de oralar değildir.

türk hukuku derken zaten türk hukuku isviçre almanya fransa hukukundan esinlenmiş. yani temeller aynı ingiltere ve kıta avrupası hukukuyla.
amerikada yada avustralyada okusaydım daha zor olacaktı sistem daha farklı orda.

ben yurtdışından mezunum ya, 11 dersten sınavlara giriyorum işte. sağolsun tayyup amca 11 derse çıkardı beğenmiyor avrupada okuyanları
ben seni mezun ve savcılık sınavlarına hazırlanıyorsun diye düşünmüştüm. yani sanki yıllardır konuşuyoruz gibi hukukçu olduğunu...Adalet Akademisi'ne gideceksin ya da oradasın diye falan düşündüm. bitti yani okul..
çok zor sınavları ama.

hayırdır azerbeycan kırgızsitan makedonya bulgaristanda okuyanları küçükmü görüyor prenses hazretleri kendisi harvard veya oxford mezunu galiba... :))))

merak etme canım orda okumadım :)))
sen işini çok iyi biliyorsun bence (fesatlık konsunda) belkide evet küçük görüyorumdur fakat yinede bunun cevabını sana vermeyeceğim..merak eden varsa özelden yazar gerekli cevabı veririm) ve evet iyi bildin en azından ülkemde yeteri kadar iyi bir puan olup kendi ülkemin devlet üniversitesinde okudum misler gibi..aklımı zekamı kullandım şansımda yardım etti sağolsun senin aklının alamayacağı bir üniversiteden mezun oldum.

yoo elbette değil de sürekli aşırı derecede çirkin olduğunu vurguluyorsun bütün konularda. bir çok kişi ikileme düşüyor hangisi doğru diye.

yok ya ben öyle birşey demem. demişsemde şakasına demişimdir

elinden bişi gelmez demeleri ayrı, eyvallah. ondan bir bok olmaz demeleri yanlış
ben o kelimeyi kaldıramam
Anladım canım,onları takma o zaman.Ben zaten onları köylü olduğu için küçümsediğini düşünmüyorum.Sadece onlar köylü ben değilim ben nereden bileyim fındığı çayı demişsin.Haklısın bence..

konular karıştı biraz ordaki gelin benim eltim olacak gelin değildi :)

bahsettiğim ülkelerde Türkçe ders seçenjeği var giden türkler çok zorlanmıyor hazırlık devresi oluyor zaten..sınavların amacıda bu yoksa herkes gider tıp okur hukuk okur..diğer seçeneklere giden yok zaten.

demene gerek yok zaten küçük görüyorsun :))) bana laf sokana bakk
sen önce kendine bak kuzum başkalarını küçük görmemeyi öğren sonra gel burda ahlak ve terbiye abidesi kesil

bu arada o kadar bilgiliysen bilirdinki o saydığın ülkelerin çoğuna denklik verilmiyor.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…