Enee ne denkliği..
Ben de savcılık sınavına gireceksin de onu bekliyorsun sandım. Lisans denkliği mi bekliyorsun?
Alla alla nereden mezun oldun ki sen?
türk hukuku diye bir hukuk yok ki zaten tatlım..şu meşhur İsviçre medeni kanunları ..kanun her yerde aynı maddeler ve yaptırımlar farklı...direkt hukuk fakültesi diye geçiyor aradaki farklar için denklik ve uzmanlık sınavları yapılıyor zaten.oralarda Türk hukunun okunduğunu sanmıyorum ya. Yani ülke içi vakıf üni olabilir de oralar değildir.
yoo elbette değil de sürekli aşırı derecede çirkin olduğunu vurguluyorsun bütün konularda. bir çok kişi ikileme düşüyor hangisi doğru diye.mankende değilim benimde azda olsa eksiklerim var. kendini beğenmek kabahatmi :)
tahmin etmesi güç değil(azerbeycan.Kırgızistan,Makedonya,Bulgaristan...daha da uç (ihtimal vermiyorum ) kiev falandır zaar..malum burdaki düşük puanlarla orda sefa sürüyor gençler..türk manas hukuğu tutturduğum zaman bile bile gitmemiştim..iyikide gitmemişim bak)
kısasa kısas yapmanız için karşı karşıya gelmeniz gerekmiyo.....düşüncelerinizle yapmış onların seviyesine çoktan düşmüşsünüz.....onlarla bi daha yüz yüze gelmedim ki kısasa kısas yapayım
Ayrılırlarsa ve diğerleri çıkarsa bana haber ver gidip şans topu falan oynicam
benim nöronlarım senin akıl alamayacağın bir boyutta ,frekans tutturamayız biz sana yaşamında başarılar...
O farklı bir şey sonuçta biz Medeniz Kanunu İsviçre'den, Ticareti Almanlardan vs almışız, her ülkeden bir şey.türk hukuku diye bir hukuk yok ki zaten tatlım..şu meşhur İsviçre medeni kanunları ..kanun her yerde aynı maddeler ve yaptırımlar farklı...direkt hukuk fakültesi diye geçiyor aradaki farklar için denklik ve uzmanlık sınavları yapılıyor zaten.
Güzellik bazıları için bakımlı olmak,şık olmaktır.Bazıları içinse elinden iş gelmesi,hamarat vs olmaktır.Sizin çay toplamayı bilmemeniz gayet doğal ama onların da çay bile toplayamıyor diyip elinden bir iş gelmez demesi de doğal.Çünkü köyde iş tanımı bu oluyor.
oralarda Türk hukunun okunduğunu sanmıyorum ya. Yani ülke içi vakıf üni olabilir de oralar değildir.
ben seni mezun ve savcılık sınavlarına hazırlanıyorsun diye düşünmüştüm. yani sanki yıllardır konuşuyoruz gibi hukukçu olduğunu...Adalet Akademisi'ne gideceksin ya da oradasın diye falan düşündüm. bitti yani okul..ben yurtdışından mezunum ya, 11 dersten sınavlara giriyorum işte. sağolsun tayyup amca 11 derse çıkardıbeğenmiyor avrupada okuyanları
sen işini çok iyi biliyorsun bence (fesatlık konsunda) belkide evet küçük görüyorumdur fakat yinede bunun cevabını sana vermeyeceğim..merak eden varsa özelden yazar gerekli cevabı veririm) ve evet iyi bildin en azından ülkemde yeteri kadar iyi bir puan olup kendi ülkemin devlet üniversitesinde okudum misler gibi..aklımı zekamı kullandım şansımda yardım etti sağolsun senin aklının alamayacağı bir üniversiteden mezun oldum.hayırdır azerbeycan kırgızsitan makedonya bulgaristanda okuyanları küçükmü görüyor prenses hazretlerikendisi harvard veya oxford mezunu galiba... :))))
merak etme canım orda okumadım :)))
carrie nin ulaşamayacağı bir yerde mesela...ne gibi bir boyutta mesela :)
yoo elbette değil de sürekli aşırı derecede çirkin olduğunu vurguluyorsun bütün konularda. bir çok kişi ikileme düşüyor hangisi doğru diye.
Anladım canım,onları takma o zaman.Ben zaten onları köylü olduğu için küçümsediğini düşünmüyorum.Sadece onlar köylü ben değilim ben nereden bileyim fındığı çayı demişsin.Haklısın bence..elinden bişi gelmez demeleri ayrı, eyvallah. ondan bir bok olmaz demeleri yanlış
ben o kelimeyi kaldıramam
Sen Tepkinde kesinlikle sonuna kadar Haklisin , arkanda konusmalari hic hos degil ..
Ama benim takildigim durum kaynanan hemen gelip sana bunlari anlatiyosa , demekki yarin birgun senin lafinida baskasina anlatir...
Olgun bir bayan asla , orda soylenen lafi gelip gelinine anlatmaz cunku bilirki ikiside ilerde gelinim olucak birbirlerine kin tutmazsinlar.
Sen bence iki tarafada mesafeni koy.
bahsettiğim ülkelerde Türkçe ders seçenjeği var giden türkler çok zorlanmıyor hazırlık devresi oluyor zaten..sınavların amacıda bu yoksa herkes gider tıp okur hukuk okur..diğer seçeneklere giden yok zaten.O farklı bir şey sonuçta biz Medeniz Kanunu İsviçre'den, Ticareti Almanlardan vs almışız, her ülkeden bir şey.
O zaman gidip Almanya'da hukuk okuyup gelsinler..Yani bu konuda ikileme düştüm, sanki mühendislik daha global her yerde benzer şeyler görülüyor ama hukuk farklılaşıyor gibi.
Bir de hukuk çok ağır bir bölüm en iyi insanın kendi ana dilinde öğrenilir.
sen işini çok iyi biliyorsun bence (fesatlık konsunda) belkide evet küçük görüyorumdur fakat yinede bunun cevabını sana vermeyeceğim..merak eden varsa özelden yazar gerekli cevabı veririm) ve evet iyi bildin en azından ülkemde yeteri kadar iyi bir puan olup kendi ülkemin devlet üniversitesinde okudum misler gibi..aklımı zekamı kullandım şansımda yardım etti sağolsun senin aklının alamayacağı bir üniversiteden mezun oldum.
bahsettiğim ülkelerde Türkçe ders seçenjeği var giden türkler çok zorlanmıyor hazırlık devresi oluyor zaten..sınavların amacıda bu yoksa herkes gider tıp okur hukuk okur..diğer seçeneklere giden yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?