birbirimize aşıkken, evlenecekken ayrılmak

aboutme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
2
0
27
merhaba. bu siteye uzun zamandır üyeyim ama hiç daha önce bir derdimi paylaşmamıştım çekindim veya başka sebepler ile. ama burada kadınların birbirine hemen hemen her konuda yardımcı olduklarını görünce neden olmasın dedim. öncelikle bahsettiğim kişiyle yaklaşık 1 yıllık bir ilişki geçmişimiz var. benim okul onun da iş sebebiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ve çok sık görüşme imkanımız olmuyor. ama benim bu sene okulumun bitmesiyle seneye evlenme dahi söz konusu olabilir. o da bu konuda istekli.

fakat bir sorunumuz var ki ikimiz de birbirimizi çok seviyor olmamıza rağmen sık sık tartışıyoruz. çok kırıcı şeyler duyuyorum bu tartışmalar esnasında. sonra o veya bu şekilde barışsak da ikimiz özellikle benim için çok yıpratıcı oluyor. stresli bir çalışma ortamı vs var diye düşünüp alttan almaya çalışsam da yine de şiddetli tartışmalar çıkıyor. birkaç defa bir daha asla onu görmeyeceğime emin olduğum noktalara kadar gelmişti. ayrılsak desek ikimiz de birbirimiz olmadan yapamıyoruz. o olmadan yaşamak bile çok gereksiz geliyor öyle bağlanmışım ki. benim sizlerden tavsiye beklediğim nokta şu ki nasıl bu durumu düzeltebiliriz çünkü neredeyse tartışmadığımız tek gün olmuyor. ve böyleyken evlilik de söz konusu nasıl olsun bir hayat böyle geçer mi. lütfen yardımcı olun.. teşekkürler simdiden:KK200:
 
Uzaktan iliski yurutmek kolay degildir. Mesafeler aska engel degil ama inanilmaz yipratici. Birbirinizi cok seviyor olabilirsiniz ama hergün tartisiyorsaniz demeki pekte anlasamiyorsunuz? Tartisma konulariniz nelerdir genelde?
 
Uzaktan iliski yurutmek kolay degildir. Mesafeler aska engel degil ama inanilmaz yipratici. Birbirinizi cok seviyor olabilirsiniz ama hergün tartisiyorsaniz demeki pekte anlasamiyorsunuz? Tartisma konulariniz nelerdir genelde?

En küçük şeyde bile tartıştığımız oluyor ama daha çok kıskançlık mezvuları.
 
allah başka dert vermesin, ne olursa olsun birlikte olun .. belki çok sıradan bi cevap ama bnddeki anlmı yoğun.
 
Kıskançlıklarınız uzak mesafe kaynaklı olduğundan daha çok tartışmaya sebep oluyor olabilir. Anlaşıp anlaşamadığınızı gerçekten görmek için okulunuzun bitmesini beklemeniz ve aynı şehirde ilişkinizin nasıl süreceğini görmeniz lazım. Şu anki durumda iki taraf da birbirini bir şekilde alttan almalı ya da bu şekilde devam etmeli, bence evlilik düşünmek için aynı şehirde en azından bir yıl ilişki sürdürün yine, sonrasında en iyi kararı siz verirsiniz.
 
Olmuyorsa oldurmaya çalışmayın,daha fazla zaman geçmeden, yıpranmadan,kırılmadan incinmeden bitirin...Bu hayatta Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Sizin ayrılık olarak gördüğünüz belkide sizin başka bi mutluluğunuz olur.Allah bi kapıyı kapatırsa diğerini açar.Hakkınızda hayırlısı olsun
 
ben hiç anlamıyorum arkadaşlar yahu, birbirini çok seven bi kadın bi erkek neden sürekli tartışır. neyi kurtarıyorsunuz ki tartışarak, birbirinizi tüketiyosunuz haberiniz yok.
 
X