- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
esiniz anlayisli birisi oldugu icin araniza girmiyo :)Evliligimizi sormussun söyleyim. Açıkçası benim evliligim şu şekilde kayibvalideyi baz alayım çünkü konun aileler.
Ben kayinvalidemle ne sorun yasarsam yasayim eşime senin annen bunu dedi şunu dedi demiyorum. Hiç haberi olmaz. Ha kayinvalide eşime anlatır bazilarini eşim bana sorar bu şekilde mi oldu sahmat diye. Bende doğrusunu anlatirim ya da evet oldu derim. Ama kesinlikle karismaz benim kararlarima. Ben kayinvalidemle 1 buçuk aydır konuşmuyorum eşime de hiç soylememistim. Gecenlerde annemle konuşuyor musunuz dedi. Hayır dedim. Neden dedi orası bizi ilgilendiriyor müdahale edecegin bi kısım olsa duyardin dedim. Peki dedi. Hani genelde böyle ben eşimi seçim yapmak zorunda birakmiyorum. Nasıl anlatsam ki ya aramızda sanki bir çizgi var ve bugüne kadar da aileler yüzünden hiç kavga etmedik. Kiminle sorunum varsa onunla hallediyorum. Karışık ve uzun oldu sanırım k bakma
Evliligimizi sormussun söyleyim. Açıkçası benim evliligim şu şekilde kayibvalideyi baz alayım çünkü konun aileler.
Ben kayinvalidemle ne sorun yasarsam yasayim eşime senin annen bunu dedi şunu dedi demiyorum. Hiç haberi olmaz. Ha kayinvalide eşime anlatır bazilarini eşim bana sorar bu şekilde mi oldu sahmat diye. Bende doğrusunu anlatirim ya da evet oldu derim. Ama kesinlikle karismaz benim kararlarima. Ben kayinvalidemle 1 buçuk aydır konuşmuyorum eşime de hiç soylememistim. Gecenlerde annemle konuşuyor musunuz dedi. Hayır dedim. Neden dedi orası bizi ilgilendiriyor müdahale edecegin bi kısım olsa duyardin dedim. Peki dedi. Hani genelde böyle ben eşimi seçim yapmak zorunda birakmiyorum. Nasıl anlatsam ki ya aramızda sanki bir çizgi var ve bugüne kadar da aileler yüzünden hiç kavga etmedik. Kiminle sorunum varsa onunla hallediyorum. Karışık ve uzun oldu sanırım k bakma
Kesinlikle katılıyorum size, bizde de durum aynı. Kayınvalidemle olan ilişkimde ne olmuş ne bitmiş bilmez eşim. Bazen kv'ye kızdığım yada kırıldığım olur insanız neticede ama, kesinlikle eşime "annen bana bugün......" diye başlayan cümleler kurmam. Varsa derdim kv ile hallederim. Ve bu gerçekten süper birşey, sadece 1 kez nişanlıyken eşime birşey söylemiştim "annemle ilgili sorununu onunla halledebilirsin bence,konuşan insanlarsınız" dedi. Bu ilk ve son oldu. Belki de bu yüzden bizde de hiç aileler yüzünden tartışma çıkmaz.
esiniz anlayisli birisi oldugu icin araniza girmiyo :)
Olgunca bi davranis
Sizdede o olgunluk var bellikiAramıza girecek fırsatı yaratmiyorum diyim
Anlaşıyor sanıyordum nisanliyken ama gözlerim körmüşAnlaşamadığım birine aşık olamam. Kör kütük aşka inanmıyorum. Sizi samimiyetsiz bulan biri size aşık olsa ne olur, olmasa ne olur?
Çok şey yasattilar bana o yüzden ne kadar samimi olabilirim kibiri bana bu lafı desin o lafı ona yediririm. senin yapacağın bişey yok. eşinin anlaşmaya g.tü yok
Onların yaptıkları karşısında hiç bişey yapmadım ama o anneme benim aileme sürekli hakaret ettiKarşılıklı saygı şart. .onun ailesi hakkında eğer çok ağır kelimeler kullandiysaniz eşinizin bu duruma tepkili olması çok doğal. Ben kv ile görüşmediğim halde eşime karşı onun hakkında konuşurken sözlerime dikkat ederim.nede olsa annesi..
Sizde mi yakınsın iz ağır şeyler yasanınca unutmak zor ne kadar iyi olursa olsunlar ve cok doğru söylemişsin ne kadar yağlayip ballarsan o kadar tatlı olursunaslinda huzuru biliyorum onun ailesine yakin olacaksin saygida sevgide kusur etmiyeceksin canlarim diceksin bak sen ve ailen nasil kiymete binersiniz.onlarin mutlulugu onlarin ailelerine gosterdigimiz samimiyette sakli.ama ama ama onlar bize ne kadar yakin davrandi basindan beri el kizi el muamelesi gordum.ya yasadiklarim yasattiklari..unutulmuyor..ve nefsimede agir geliyor icimdende gelmiyor artik onlara biseyler yapmak..ozunde iyi olan insanlar iste boyle boyle kotu oluyor..iste...benim gibi...
Bilmiyorum daha kötü olmasını istemiyorum belki hayatımın bi ümit var hep kıymetimi anliycak diye daha iyiye gidiyo diyorum bakıyorum yine kötü oluyo niye samimiyetsiz olan ben mişim bu yuzdenNeden boşanmayı düşünmüyorsun? Çok sorunlu bir evlilik seninki. Sürekli konu açıyosun ve bıktım daraldım yıldım'dan başka bişey yok.
Ben bunu hep yaşıyorum her defasında savunuyorum cevabını veriyorum ama sinirlerimi bozuyo benim ailem ona hiç bişey yapmamisken kötü haketmiyoEşinizin sürekli annenizle ya da babanızla ilgili söylendiğini, şikayet ettiğini düşünün. Hiç hoş değil dimi? Ne kadar rahatsız olursunuz.
Eşinle alakali bence yine bu durum ben ailesiyle konusmuycam canımı okur annesine toz kondurmaz ataerkil benjm eşim öyle diyo kadın erkek eşitliği yok ona göre erkek baskin olmali her konuda eski kafalı yani çok zıt izEvliligimizi sormussun söyleyim. Açıkçası benim evliligim şu şekilde kayibvalideyi baz alayım çünkü konun aileler.
Keske bu yontemle cozulebilse... Siz anlatmayip annesi anlattiginda cogu erkek sizin esiniz gibi tepki vermez. Basta benimki olmak uzere cogu sen sucluydun ondan sakladin der. Annemle konusuyor musun sorusuna hayir cevabini verdigimde savas baslar. Annesine tavir koyma sebebimin hicbir onemi yok. Esime, seni ilgilendiren bir durum olsaydo ogrenirdin desem kendisinden duymayacagim tek sozdur "peki" :) kısacasi sizin yontemle bizim evde kiyamet kopar bir de gecimsiz kotu gelin olurum ki zaten oyle biliniyorumEvliligimizi sormussun söyleyim. Açıkçası benim evliligim şu şekilde kayibvalideyi baz alayım çünkü konun aileler.
Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .
BEN ailesi hakkında ağzımi açmıyorum annem onun hicbiseyine karışmaz işte hoşlanmıyor annemden depresyon geçirmiş annem hap kullanıyo çok sukur şimdi iyi ama hastalık yıpratmis iyice bazen çocukça konuşuyo düşünmeden tartışıyoruz da annemle ama başkasına laf söyletmem benim annem çünkü o benim ailemi hep küçümsedi bizde bağ yokmuş ben aile nedir görmemişim onun ailesi gerçek aile her dakka hayatimizdalar ya öyle olcak iştecanım su aılelerden cekmeyen yoktur heralde :) esıne hak vermıyorum ama konussan da olmuyorsa tavır yapınca da olmuyorsa aılesıyle ıyı gecın yapacak pek bsey yok ... ama annenı neden samımıyetsız goruyormus annen ne yapmıs da boyle bı kanya varmıs buna kızarım ıste... sonucta esının annesı ne kaadr kıymetlıyse senn de annen o kadar kıymetlı bunu bıldır ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?