Birbirini anlamayan eşler ...

anlaşamadığım, beni anlamayan, beni kıran ve kaba laflar söyleyen birine aşık olamam, beni samimi bulmayan birininki de bana duyduğu aşk değildir bence.

esiniz anlayisli birisi oldugu icin araniza girmiyo :)
Olgunca bi davranis

Kesinlikle katılıyorum size, bizde de durum aynı. Kayınvalidemle olan ilişkimde ne olmuş ne bitmiş bilmez eşim. Bazen kv'ye kızdığım yada kırıldığım olur insanız neticede ama, kesinlikle eşime "annen bana bugün......" diye başlayan cümleler kurmam. Varsa derdim kv ile hallederim. Ve bu gerçekten süper birşey, sadece 1 kez nişanlıyken eşime birşey söylemiştim "annemle ilgili sorununu onunla halledebilirsin bence,konuşan insanlarsınız" dedi. Bu ilk ve son oldu. Belki de bu yüzden bizde de hiç aileler yüzünden tartışma çıkmaz.

Bi erkek, karısını nasıl olur da hem sever, hem de samimiyetsiz bulur? Ben buna inanmıyorum.

Atalarıma bağlıyım derken, bizde boşanmak olmaz, sevmesem de bu evliliği sürdürürüm, dayanırım demek istiyor. Bence tabii...

Yapacağın şey, Ya bu deveyi güdeceksin, ya da onun hayatından çıkıp gidiceksin! Tabii meslegin, maddi durumun, gelirin var mı? Bunların hepsini düşünmen, cocugunla ayrı bir hayat kurmak için gerekli birikime sahip olman gerekir.

Kesinlikle öyle. Aradaki çizgiyi korumak çok önemli. Varsa bir sorunumuz hallederiz eşime dert yanmam. Allah ağız vermiş dil vermiş konuşma yetenegimizde var şükür e hakkimizida savunuruz. Bence eslere hiç gerek yok. Aileler yuva dagilmasinda çok etken burda görüyoruz ve ben çok şaşırıyorum nasıl bu kadar diye herkes bir değil tabiki ama keşke hiç böyle sorunları olmasa kimsenin

Ben kv annemden ayırmam ama oda beni öz evladı gibi sever sayar, sorunumuz olduğunda ikimiz hallederiz üçüncü şahıs asla ne duyar nede his eder.
13 yıllık evliyim hiç bir kere aile yüzünden sorun yaşamadım çünkü onları benimsedim onlarda beni. Aile ile ilgili bir şey yapılacağı zaman kv önce bana sorar fikir alışverişinde bulunuruz.

Onların yaptıkları karşısında hiç bişey yapmadım ama o anneme benim aileme sürekli hakaret etti

Neden boşanmayı düşünmüyorsun? Çok sorunlu bir evlilik seninki. Sürekli konu açıyosun ve bıktım daraldım yıldım'dan başka bişey yok.

Sizde mi yakınsın iz ağır şeyler yasanınca unutmak zor ne kadar iyi olursa olsunlar ve cok doğru söylemişsin ne kadar yağlayip ballarsan o kadar tatlı olursun

Neden boşanmayı düşünmüyorsun? Çok sorunlu bir evlilik seninki. Sürekli konu açıyosun ve bıktım daraldım yıldım'dan başka bişey yok.
Bilmiyorum daha kötü olmasını istemiyorum belki hayatımın bi ümit var hep kıymetimi anliycak diye daha iyiye gidiyo diyorum bakıyorum yine kötü oluyo niye samimiyetsiz olan ben mişim bu yuzden

Eşinizin sürekli annenizle ya da babanızla ilgili söylendiğini, şikayet ettiğini düşünün. Hiç hoş değil dimi? Ne kadar rahatsız olursunuz.
Ben bunu hep yaşıyorum her defasında savunuyorum cevabını veriyorum ama sinirlerimi bozuyo benim ailem ona hiç bişey yapmamisken kötü haketmiyo

Eşinle alakali bence yine bu durum ben ailesiyle konusmuycam canımı okur annesine toz kondurmaz ataerkil benjm eşim öyle diyo kadın erkek eşitliği yok ona göre erkek baskin olmali her konuda eski kafalı yani çok zıt iz

Keske bu yontemle cozulebilse... Siz anlatmayip annesi anlattiginda cogu erkek sizin esiniz gibi tepki vermez. Basta benimki olmak uzere cogu sen sucluydun ondan sakladin der. Annemle konusuyor musun sorusuna hayir cevabini verdigimde savas baslar. Annesine tavir koyma sebebimin hicbir onemi yok. Esime, seni ilgilendiren bir durum olsaydo ogrenirdin desem kendisinden duymayacagim tek sozdur "peki" :) kısacasi sizin yontemle bizim evde kiyamet kopar bir de gecimsiz kotu gelin olurum ki zaten oyle biliniyorum

Esekten düşenin halini esekten dusen anlarmis senin halini de ben anlarim

Elinden geldiğince kendini sevdir hanım efendi ol seviyeyi koru sen seviyeni korudukca karşı taraf baştan seviyeyi assa da sonra onlarda seviyesini bilecektir

Ve başlarda birazcık yapmacık olmalısın ne yazikki rol yap canimli cicimli ol oyle seyler yap ki seni elstirecek yan bulamasinlar

BEN ailesi hakkında ağzımi açmıyorum annem onun hicbiseyine karışmaz işte hoşlanmıyor annemden depresyon geçirmiş annem hap kullanıyo çok sukur şimdi iyi ama hastalık yıpratmis iyice bazen çocukça konuşuyo düşünmeden tartışıyoruz da annemle ama başkasına laf söyletmem benim annem çünkü o benim ailemi hep küçümsedi bizde bağ yokmuş ben aile nedir görmemişim onun ailesi gerçek aile her dakka hayatimizdalar ya öyle olcak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…