Birbuçuk yaşında kızım ve komşum...

Yok inanın sabah sekiZde uyanır kızım kalkıcak ses olcak diye çocuğu zorla 10 a kadar uyutuyorum.yere bilerek bişey vurucağı zaman engel oluyorum ama ne zaman ne yapıcağı belli olmuyo

Gelsin polisle hiçbisey yapamaz
Kuru gürültü yasası diye bişey yok

Ne biçim insan bu.okurken gerildim.ne kadar sabırlı ve naifsin sen.
Hic muhatap olma lütfen.
Polisle gelecekse kapına seninde anlatacaklarin olur.zaten çirkefi ve akli basinda bir insani iyi ayırd ederler hiç merak etme.Lütfen laftan anlamayan bu kadar kaba bir insana laf anlatma artik.Sen haklisin tabi ki.

Komşunuzun yaptıkları dogru değil ancak sizin de anlattıklarınızda abartı ve çelişki var gibi. Kaç kez kapıyı çalmış duymadim diyorsunuz.Eğer kapıyı duymuyorsanız çocuğun çıkardığı sesleri de duymuyor olabilirsiniz. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız siz polis çağırın.Benim de üst katımda cok gürültü var.Çocuk gece gündüz demeden ağlıyor.Bugüne kadar hiç dile getirmedim.

Kızımın ağlamasını bile sorun yapan biri ne derdi var sıkma ağlatma diyo yani sanki ben zorla ağlatıyorum

evin duvarlari tavan falan tahtadan mi ya
bu kadar ses olmasi normal gelmedi bana ayrica kadinin isi gucu yok ses olmasini mi kolluo psikopat olabilir mi?

Yok inanın sabah sekiZde uyanır kızım kalkıcak ses olcak diye çocuğu zorla 10 a kadar uyutuyorum.yere bilerek bişey vurucağı zaman engel oluyorum ama ne zaman ne yapıcağı belli olmuyo
Çocuk bu 7/24 oturup sessiz kalacak değil.o kadarını idare etmeleri lazım bunu çocukları hiç sevmeyen biri olarak söylüyorum.çocuğunuzu bu kadar kısıtlamayın bu insanlar için artık yerinizde olsam kapıyıda açmam çalar çalar gider elbet sıkılır muhatap olmamak mümkün olduğunca en iyisi.

Kızımın ağlamasını bile sorun yapan biri ne derdi var sıkma ağlatma diyo yani sanki ben zorla ağlatıyorum
Hıhı zaten cimririyorız, falakaya falan yatırıyoruz ondan ağlıyorşar.
Tövbe yarabbim ya...
Belli ki psikolojik sıkıntıları var, aklıma bir şeyler geliyor da neyse.
Çok rahatsızsa taşınsın, manyak kadın!
Çocuk ya bu gece vakti top oynamıyor, müzik aleti çalmıyor ve bilerek bir şeylei vurup kırmıyorsa çekeceksin ya da aya taşınacaksın.
Çünkü müstakil evde bile yaşasan, bahçeden yan komşudan gelir illa çocuk sesi.

Gerek otobüs yolculuğunda olsun, gerek uçak yolculuğunda, gerek ev, apartman, dışarı, market, alışveriş ne olursa olsun ağlayan, bağıran bebeklere, çocuklara asla ve asla ağlıyor, zırlıyor rahatsız oluyoruz diye şikayet etmeyin hanımlar. Sizlerden ufak bir ricamdır. Çoluğum çocuğum yok ama o an ebeveynler zor bir durumda kalıyor ve ellerinden birşey gelmiyor. Onların tek istekleri anlayış, güler yüzlülük. Bebek, çocuk sonuçta.

Kapınının ziline pamuk koydum en ufak seste uyananan bi çocuğum var çünkü oyüZdenden zil duyulmuyo.hol ile salon arasında koştuğu için salonun kapısını kapatıyorum koşmasın diye oyüzden duyulmuyo

Hay ağzına sağlık...

Ay Allah razı olsun yaa.kendime şikayet gelse bu kadar üzülmem.çocuğuma her dakika engel olmama rağmen haksız yere suçlanıyorum zorumagidiyor

Bende aynı dertten muzdaribim , yan komşumun amerikan mutfağı benim yatak odama denk geliyo , değiştirme imkanımız yok ikimizinde sabah 6 bucukta uyanıyorlar, çocuk sürekli agliyor anne bağırıyor baba bağırıyor üstüne itme kalma ve musluk sesleri. 4 aydır hiç sabah uykusu uyumadım. Sadece 1 kez artık duvar tepeme yıkılacak sandım ve korkarak bi kaç kez uyandım diye duvara vurdum. Sonuç saat 10 oldu uyanın artık diyen komşum :)) o kadar net duyuluyor ki sesleri bizde istemsiz kahkaha attık illaki duymuştur. Hala sesleri var ama napalım çocuk diyoruz susuyoruz.Kadın anlayışsız yapacak bişey yok allahtan kiracıyız.

Önceki tartıştığımızda ben zaten takıntılıyım dedi kendisi

Şöyle bir konu için polisi arayınca gerçeklerle yüzleşir o merak etmeyin.Bu konuya zabıta bakıyor şikayet eden kisinin evine yansıyan sesin desibelini ölçüyor falan filan öyle kolay degil yani ne sanıyo dengesiz küçücük bebek halıya oyuncagònı atıyo diye müebbet mi alacaksınız?

Onların ses gürültü yaptığı ilk anda siz çağırın polisi ben olsam o kadına inat horon teperim evde terbiye sınırlarını aşmış iyice. Çocuk bu eşya değil oyunda oynar oyuncak da düşürür çok fazla abartmış her tıkırtıyı sesi dinliyorlar sanki kavga için bahane aradığı besbelli komşu kaşınıyor....

Niye altdan alip duruyorsunuz ki?
hiç biriyle böyle tartışmışlığım yoktur.kavga gürültü olmasın huzursuzluk olmasın diye alttan aldım hep.önceki üst komşum çöp atardı benim üstüme kaldı onlar gitti sonraki taşınanlar sürekli bişeyler silkeler durur oda benim üstüme kaldı

Tv-muzik sesleri, yuksek sesle konusma ve kahkahalari anlarim da bebek sesinden (24 saat) rahatsiz olunmasi bana cok ayip geliyor, cocuk bu, anlayisli olmak zorunda herkes...
Birakin polis cagirsin, bildigim kadariyla polis gelse bile tv kisin muzigi kapatin dilan disinda birsey diyemez:)

1,5 yasinda bebegi ses yapti siye nezarete atacak halleri yok ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…