- 26 Haziran 2018
- 85
- 29
- 38
- 37
- Konu Sahibi MutluTatar
-
Yok inanın sabah sekiZde uyanır kızım kalkıcak ses olcak diye çocuğu zorla 10 a kadar uyutuyorum.yere bilerek bişey vurucağı zaman engel oluyorum ama ne zaman ne yapıcağı belli olmuyoEğer sürekli geç saatlerde bir gürültü yoksa hiçbirşey yapamaz.çocuğun oyuncağı düşer yani anlık olan birşey her zaman engel olamazsınız ki.bilerek sürekli oyuncağı yere vurmuyorsa bence bebeğinizi hiç ağlatmayın bu insanlar için.koşma olayına gelince çocuk bu koşar arada geç yada erken saatlerde olmamasına dikkat edin sadece.hep idare etmeye çalışmışsınız ama söylenenler karşısında çok sessiz kalmak da iyi değil sizi ezik görmüş iyice tepenize çıkmış.bebeğinizi uslu düşünerek yazdım eğer çok gürültü çıkaran bir bebek olsaydı o zaman tabi insanlar da haklı sonuçta herkes evinde sessizlik huzur ister.
Kızımın ağlamasını bile sorun yapan biri ne derdi var sıkma ağlatma diyo yani sanki ben zorla ağlatıyorumBöyle konuları okudukça, üst komşumun melek olduğuna inanıyorum.
Geceleri ne oğlumun ağlaması kesilir ne de çığlıkları.
Farkediyoruz ayak sesleri geliyor, uyanıyorlar bebeğimin sesine, elimden gelen bir şey yok.
Ama bugüne kadar tek bir şikayet duymadık, aksine geçenlerde oğulları evlenmiş, karşılaştığımızda gürültü olduysa kusura bakmayın, biz de durumumuzu açıkladığımızda biz de büyüttük çocuk en güzel seslerdir diyorlar.
Ha sizin komşuyla tükürükler saçarak kavga ederim o ayrı.
Niye kendinizi açıklıyorsunuz, sindirmesine müsade ediyorsunuz ki?
Kadın belli ki terbiyesiz, belli ki yol yordam bilmiyor.
Hemen şikayet edecektiniz tek gürültüde.
Çocuk bu 7/24 oturup sessiz kalacak değil.o kadarını idare etmeleri lazım bunu çocukları hiç sevmeyen biri olarak söylüyorum.çocuğunuzu bu kadar kısıtlamayın bu insanlar için artık yerinizde olsam kapıyıda açmam çalar çalar gider elbet sıkılır muhatap olmamak mümkün olduğunca en iyisi.Yok inanın sabah sekiZde uyanır kızım kalkıcak ses olcak diye çocuğu zorla 10 a kadar uyutuyorum.yere bilerek bişey vurucağı zaman engel oluyorum ama ne zaman ne yapıcağı belli olmuyo
Hıhı zaten cimririyorız, falakaya falan yatırıyoruz ondan ağlıyorşar.Kızımın ağlamasını bile sorun yapan biri ne derdi var sıkma ağlatma diyo yani sanki ben zorla ağlatıyorum
Kapınının ziline pamuk koydum en ufak seste uyananan bi çocuğum var çünkü oyüZdenden zil duyulmuyo.hol ile salon arasında koştuğu için salonun kapısını kapatıyorum koşmasın diye oyüzden duyulmuyoKomşunuzun yaptıkları dogru değil ancak sizin de anlattıklarınızda abartı ve çelişki var gibi. Kaç kez kapıyı çalmış duymadim diyorsunuz.Eğer kapıyı duymuyorsanız çocuğun çıkardığı sesleri de duymuyor olabilirsiniz. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız siz polis çağırın.Benim de üst katımda cok gürültü var.Çocuk gece gündüz demeden ağlıyor.Bugüne kadar hiç dile getirmedim.
Hay ağzına sağlık...Gerek otobüs yolculuğunda olsun, gerek uçak yolculuğunda, gerek ev, apartman, dışarı, market, alışveriş ne olursa olsun ağlayan, bağıran bebeklere, çocuklara asla ve asla ağlıyor, zırlıyor rahatsız oluyoruz diye şikayet etmeyin hanımlar. Sizlerden ufak bir ricamdır. Çoluğum çocuğum yok ama o an ebeveynler zor bir durumda kalıyor ve ellerinden birşey gelmiyor. Onların tek istekleri anlayış, güler yüzlülük. Bebek, çocuk sonuçta.
Ay Allah razı olsun yaa.kendime şikayet gelse bu kadar üzülmem.çocuğuma her dakika engel olmama rağmen haksız yere suçlanıyorum zorumagidiyorGerek otobüs yolculuğunda olsun, gerek uçak yolculuğunda, gerek ev, apartman, dışarı, market, alışveriş ne olursa olsun ağlayan, bağıran bebeklere, çocuklara asla ve asla ağlıyor, zırlıyor rahatsız oluyoruz diye şikayet etmeyin hanımlar. Sizlerden ufak bir ricamdır. Çoluğum çocuğum yok ama o an ebeveynler zor bir durumda kalıyor ve ellerinden birşey gelmiyor. Onların tek istekleri anlayış, güler yüzlülük. Bebek, çocuk sonuçta.
Önceki tartıştığımızda ben zaten takıntılıyım dedi kendisiHıhı zaten cimririyorız, falakaya falan yatırıyoruz ondan ağlıyorşar.
Tövbe yarabbim ya...
Belli ki psikolojik sıkıntıları var, aklıma bir şeyler geliyor da neyse.
Çok rahatsızsa taşınsın, manyak kadın!
Çocuk ya bu gece vakti top oynamıyor, müzik aleti çalmıyor ve bilerek bir şeylei vurup kırmıyorsa çekeceksin ya da aya taşınacaksın.
Çünkü müstakil evde bile yaşasan, bahçeden yan komşudan gelir illa çocuk sesi.
hiç biriyle böyle tartışmışlığım yoktur.kavga gürültü olmasın huzursuzluk olmasın diye alttan aldım hep.önceki üst komşum çöp atardı benim üstüme kaldı onlar gitti sonraki taşınanlar sürekli bişeyler silkeler durur oda benim üstüme kaldıNiye altdan alip duruyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?