Birbuçuk yaşında kızım ve komşum...

Yazdıklarınızda öyle anlaşıliyor maalesef asıl senin demen lazımdı bidaha öyle duvara vurursan ben polis cağırırım diye veya kapjna gelirsede çağırabilirsin rahatsız ediyor diye

alt komşumun cocuk sesinden rahatsiz olurdum. 2 yasinda cocuk gece uyanir mi derdim. kari koca cocuklarina cok bagirirdi ne sinirli insanlar derdim. bunlar tabi sadece icimden gecen. asla bisi demedim onlara ki calistigim halde sabah bebegin sesine uyaniyordum gece sabaha karsi.

evcil hayvan olsa hadi dersin apartmanda yasak su bu. cocuga be yapılır ki. sakinlestirici mi vereceksin agzini mi bantlayacaksin . benim oglum oldu sonra uyumaz etmez bebekligi surekli zir zir. hala bile uykulari düzenli değildir. coj ugrastim pes ettim. cocugun odası da onların yatak odasi ustelik. utaniyorum sıkılıyorum ama yapacak birsey yok ki. cocugun gürültüsünden uyku sundan ben daha cok rahatsizim. cok da caba gosteriyorum ama cocuksuz evde gurultu olmaması zor biraz.

sizi tahrik edebilir. beninle muhatap olmayın mahkemeye verin yada polise şikayet edin diyin. o kadinla ugrasmaktansa polis mahkemeyle ugrasmak daha iyidir. desibel tespiti yapiliyor diye aklımda kalmis ama emin degilim. hatta siz delil toplayin taciz ediyor diye siz sikayetci olun

Ay bilmiyorum da valla en son gelip de cocugunun beynine o2 gitsin dedigi sahneyi kafamda canlandirdim,empati yaptim ve s...r git derken buldum kendimi o sahnede.. nasil istifinizi bozmamissiniz bravo valla :O
Onu dedikten sonra çıldırdım zaten bağırmaya başlayınca iyice çirkefleşti

Bina 4 yıllık yalıtımda sıkıntı varmı bilmiyorum bukadar problem yapmıyorum insanların gürültüsünü konuşmasını falan

Siz normal yaşantınıza devam edin. Kapınıza mı geldi açın konuşsun . Konuşması bitince de bişey demeden kapıyı suratına kapatın. İleri giderse siz polis çağırın . Hatta kaydedin . Belki üstünüze falan yürür elinizde delil olur:) böyle uyuz tiplerle muhatap olup tartışmıycaksın. Sonuçta algıda problem var.

Kızım 11 de yatar ama dikkat ederiz.gece mama sı yediği için zorla yemek yediği için genelde mama sandalyesinde oturuyo olur

Yuksek lisans yapıyor musunuz? Yada lisana mezunu musunuz?
Yuksek lisans yapmak gerçekten meşakatli ve insanı sınır harbinden öldüren bir durum... gürültü kaldıramam bende makale yazıyorken..
Kusura bakmayın ama bi insan o kadar sınır oluyorsa sizin ufak ses çıkarttığınız fikri bana mantık dışı geliyor.
1.5 yaşına gelene dek ne çok ağlamıştır.
Ne kadar gürültü olmuştur bir düşünün.
Kimse boş yere bu denli öfke duymaz

Muhattap olmadığım çalıştığım için zaten problem yaratmaya başladı.önceden onun gözü önünde ikaz ettiğim zaman at kızım at falan diyodu

Çok haklısınızda peki şöyle desem üst komşumun kızı var 10 civarı yaşta kas hastalığı var ellerini bacaklarını kontrol edemiyor merdiven çıkarken ses yapıyo hastalık bu sonuçta demi onu bile problem yapıp çocuk sabah okula giderken çıkıp kavga etmişliği var. Bu kadar tahammülsüz biri yani...

Ayni olayi bir yakinim yasadi. Kadinlar az kalsin sac bas yoluscaklardi. Aksam 10 dan sonra cocugunuzu uyarabilirsiniz ama gun icinde kosacak oynayacak tabi ki cocuktur. Kadin durduk yere sorun cikario cekememezlik var

sizde de hata var. Toplumumuzun büyük sorunu: iletişim. veya iletişim kuramama.

En başta siz onun zilini çalacaktınız madem rahatsız olduğunuz şeyler vardı.
Sonra ‘her ses duyuluyo, bebekten rahatsız olursunuz kusura bakmayın’ diyecektiniz.

Sonuçra sizde yukarı komşunun çocuğunun seslerni duyuyormuşsunuz. Demekki önceden biliyosunuz yalıtım sorunu olduğunu.

Onun dışında kadın biraz tuhaf evet. ama anlattığınız kadar. bide onun olaya bakış açısı nedir onu merak ettim.

Karşılıklı oturup konuşabilseniz keşke.

Saygısızlık etmiş.
Ama bende tez dönemi için ev degistirdim mesela. Gürültü istemediğim için bayağı tenha bir eve taşındım.
Karşılıklı oturup bi konuşmak lazım bu konuyu. Başka türlü çözülemez.

Annemlere gittiğimizde başıma birkaç defa şöyle bir olay geldi. Çocuğum yürüme döneminde. Bilirsiniz düşe kalka yürümeyi öğreniyorlar. Bir sefer kızım fena düştü yere alnını sandalyenin ayağına çarptı ben onun derdine düşmüşüm ağlıyor diye ben de aağlıyorum teselli etmeye çalışıyorum. Bir baktım alttan güm güm vuruyorlar. Saat akşam 10 falan. Hepimiz şok olduk biliyorlar üstelik biz her gün orada değiliz biz olmadıkça ses hiç yapmazlar annem gil. Ve annem gille hep yüzyüze bakıyorlar. Çocuğum da çok şükür haşere bir çocuk değil oyuncağı yere vurma huyu yok. Sadece bu olaydan hariç birkaç defa oyuncağını düşürdüğünde, yanlışlıkla bardak kırıldığında vurdular. Benim komşum olsa çıkar kapıya hayırdır derim insanlığını sorgulardım. Siz çok ezdirmişsiniz kendinizi. Gündüz kimse kimseye karışamaz tepinseniz de karışmaya hakları yok. Bebeğinize çok haksızlık etmişsiniz elinden oyuncak almak koşturmamak falan...

Yukarıdaki komşum derken üstün karşısı evindeki çıkardığı sesi duymuyorum tabiki apartman merdivenlerin çıkarken dmek istedim

Reactions: KV_
Benimle tartıştığı zaman ezdirmedim fazla ayrıntı yazmadım ama kendi uslubuyla cevabını aldı hatta beni sindiremeyince polisle tehdit etti en sonunda

Benimle tartıştığı zaman ezdirmedim fazla ayrıntı yazmadım ama kendi uslubuyla cevabını aldı hatta beni sindiremeyince polisle tehdit etti en sonunda
Bırakın ya polise mi gidiyor kime gidiyorsa... Bir masumun istem dışı çıkardığı sesten şikayetçı olduğunu duyan polisler ciddiye bile almayacaktır eminim. Napacak bebeğe dava mı açacak.
Hey allahım böyleleri beni günaha sokuyor....

E imza toplayın apartmandan attırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…