Birbuçuk yaşında kızım ve komşum...

Daha öncesinde görüşürken sesimiz geliyomu diye sorduğunda evet geliyo bizimde geliyodur kusura bakmayın diyodum her fırsatta .kendi evinde yerin dibine soktu beni yapmadığım şeyle suçladı ondan sonra görüşmeyi kestim.ilk tartıştığımızda ertesi gün çaldım kapısını orta yolu bulalım dedim konuştuk helalleştik .iletişimsizlik diye bişey yok yani

Reactions: KV_
Olanları komşuda dinleseniz ona inanırsınız.çünkü uydurma ve iftira huyu var üst katımızda zabıta müdürü oturuyo adamın ne yolsuzluğu ne peşkeşciliğini bıraktı

Siz hece gec saatte gürültğ yapmadıktan sonra ne konusuyo o çirkef kadın. siz pasif kalmıssınız hanfendş o yuzden yğz bulup gelip durmuş.hiççbir cacık yapamaz.siz sikayet edin sğrekli taciz ediliyorum diye. deli mşdşr nedir.

Manyak ya. O su sisesini benm kizimkac kez atiyo gunde. Tamm kimse kimseyi cekmek zorunda degil ama abrtmaya da luzum yok. Zerre muhatap olma. Daha da cildirsin

Polis guler yahu boyle bir sikayete ancak.Siz bebeginizin gelisimini kisitlamayin komsu yuzunden; aglar bu bebek sonra birseyler de dusurebilir hosgorulu olmak lazim.

Çok rahatsız oluyorsa gitsin. Zaten gidiyormuş. Şahsen ben fön makinasının bile akşam belli bir saatten sonra yasak olduğu bir siteden taşındım bebeğim olduktan sonra. Üstelik kendi evimdi sattım şuanki oturduğum evi aldım. Yeni binaların hepsi bu şekilde ses yalıtımı yok. Nereye gitse zaten aynı bu sorunlarla karşılaşacak. Polisle değil bakanla bile gelse birşey yapamaz rahat olun. Bir daha kavga etmeye gelirse direkt bende seni polise vereceğim bebekli kadınım beni taciz ediyorsun şahitlerimde var hodri meydan dersin . Arkadaşlar kimse kusura bakmasın bebeklerin kapatma düğmesi yok ne kadar dikkat ederseniz edin ağlar. Acıkır ağlar, hasta olur ağlar , gazı olur ağlar, canı ister ağlar yani. Ayrıca dilerim Allah’tan kendi bebeği olunca inşallah anlar senin halini. O s..lak komşuna tavsiyem gitsin ses konusunda çok katı kurallı bir siteye taşınsın ama sakın orda hamile kalıp anne olmasın görür o zaman anyayı konyayı

Eşini al yanına cırla üstüne yürü bak nasıl tırsıyor küfür ettirdi bana pislik deliye düşmüşsün bacım allahım yardım etsin sana

Güya eğitimli insanlar işte. Eğitim bazı insanları terbiye edemiyor. Sizde izah edip durmuşsunuz, neden ediyorsunuz ki? Geldiği zaman açın bi videoyu koyun yere ses kaydı yapsın. Şikayet gelirse video dinletirsiniz. Özel hayat gizli çekim zart zurt derlerse de, “kapı çalmadan önce çocuğa vermiştim telefonu o açmış” dersiniz. Sizde sürekli taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum diye şikayetçi olursunuz.

Yavrum kıyamam ya Rabbim şifa versin
O kadını yolar atarım yerinizde olsam, yerim tezini de dersini de edepsiz yaratık, hasta çocuğa ettiği eziyete bak, siz tüm bina bir sakin geldiniz bana

Var var bılırım..
Oyuncak duştu diye gumleten seviyesiz cok..
O kadar cocuga engel koyulmamalı..bırakın dolaşsın evin içinde.. Bır odaya kapanıp oturmak ne demek..
Hıcbır sey olmaz polisle gelınce..
O kadar hırsız tutuklanıp serbest kalıyor.. sizi mı alıkoyacaklar..
Boş bır tehdit sadece..

Konuyu okurken komsunun sacindan tutup kafasini duvara vurmak suretiylen burnunu kirdim konu sahibi korkunc bir dayanma sabri var sizde, ben daha beynine oksijen gitsin derken onu oksijensiz birakirdim.. ha sizin yerinizde olsam eve yurume bandi alir carkina tukururum polisi degil komple asayisi getirse kilimi kipirdatmam.. neyse siz acmayin kapiyi, belli ki “bazi” kiskancliklarini bu sekilde servis ediyor..

Polisle falan gelemez. Evde hayvan besleyenler bile en fazla zabıta gelip ses ölçümü yapıyor. Senin yerinde olsam her gece topuklularimi giyer flemenko yaparım tepesinde. Sağolsun gitsin. Bu arada konuya sıkışmış bir cümleye istinaden, komşunu boşver ama çocuğun için daha erken saatlerde uyut. O yaşta çocuk en geç dokuzda yatakta olursa büyüme hormonlarını tam alır.

Terbiyesiz. Terbiye dene şey buna hiiç uğramamış . Kusura bakmasın kimse de çocuğun oyuncağı elinden düşürme sesine de katlanamayan insan PİS RUHLUDUR

ee sen hep susmuşsun ama, keşke baştan sende söyleseydin sıkıntını.

kapıma gelecek, üzerime yürüyecek, çocuğuma oksijen alsın diyecek., bide polisle tehdit edecek. ben o anda polisi çağırır, kapıma geldi beni tehdit ediyor diye kıyamet koparırım. dengesiz.
sizde de kabahat var niye en başından beri onların gürültüsüne göz yumuyorsunuz.
fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.

Öncelikle şöyle yapın hayatınızı kısıtlamayın normal yaşantınıza devam edin ki özellikle öyle bir komşu için bebeği ağlatmaya zerre değmez bırakın ne yapmak istiyorsa bebiş yapsın o da polis çağırsa ne yapacak polis sonuçta parti vermiyorsun tv son ses açık değil ne dicek polis bebeğe hatta komşu oyaladı diye suçlu olur keyfinize bakın siz bebişte özgürce oynasın inadına da atsın her şeyi çirkef insanla uğraşmayın muhattap olmaya değmez öyleleri

Anlamadığım şu, siz neden sürekli suçlu gibi görünüyorsunuz. Siz de onların seslerini duymamış mıydınız?
Benimde oğlum var ve çok hareketli bir çocuk, bir katta dört daire var, duvarlar kağıt gibi, muhabbetlerimiz bile duyuluyor. Allah'tan hepsi çocuklu ve hiç birimiz tık'tan pıt' tan rahatsız olan insanlar değiliz. Yahu insanlık hali bardakta düşer, kumanda da düşer, yanlış anlamayın gürültüden rahatsız olana hak vermediğimden değil, ama bu bahsedilen normal sesler, kasıtlı bir şeyleri atıp durmuyorsunuz ya evde? Benim oğlum eline ne geçirirse duvara, tv sehpasına, cama, kapıya aklına neresi gelirse hatta parkeye vuruyor. Engelliyoruz tabii ama yani en azından hepimiz aynıyız ki rahatsızlık duyamıyoruz. Yoksa çocuğu olmayan insan olsa gerçekten dayanılması zor da ama bu da demek değildir ki çıt sesi gelmeyecek hiç bir şekilde, kadın pusuya yatmış gibi bekliyor.

daha haddini aştığı ilk kelimesinde dişlerini döker eline verirdim saygısız küstahın.

Bir daha ki sefere kapıya gelince açmayıp hemen polisi arayın. Can güvenliğiniz olmadığını ve sürekli kapınıza dayandığını söyleyio siz polis çağırın. Benim dört bir tarafım çocuklu ve kalabalık nufuslu komşularla çevrili. Çok ses olduğuda olmuştur. Ama hiç böyle bir sindirme politikası izlemedim. Madem haklı çağırsın polisi hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…