• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birçok derdimiz var hanımlar

Aldi eline cimbizi, gecti aynanin karsisina..Gulmusedi aynana, dans etti, dans etti ve dans etti.. Hayat guzel, ben güzelim, mutluyum dedi.
Kocasi geldi 'yemek niye hazir degil lan' diye bagirdi ve gozunun çukuruna patlattı.
Hayat cok güzel vapurlar falan...

Aldi eline cimbizi, gecti aynanin karsisina..Gulmusedi aynana, dans etti, dans etti ve dans etti.. Hayat guzel, ben güzelim, mutluyum dedi.
Kocasi geldi 'yemek niye hazir degil lan' diye bagirdi ve gozunun çukuruna patlattı.
Hayat cok güzel vapurlar falan...

bukadar uç şeylerden bahsetmıyoruz..bu olmaması gereken bir seydır zaten normal olanı değil..Biz normal hayatımızda dert ettıgımız kucuk seylerı azaltmaya mutluluk aramaya calısıyoruz..farkındalıgımız var meraklanmayın

mutluluk anlayısı da sadece ayna karsısına gecıp kendını suslemek değildir kaş bıyık almak degıldır

ben bugün evdeki dertleri bir kenara attım, kuzenlerimle voleybol oynadım piknikte. Dün de yolda sesli sesli şarkı söyledim akşamüstü, rüzgar vardı etrafta kimsecikler de yoktu, ben de başladım söylemeye valla iyi geldi.

ben bugün evdeki dertleri bir kenara attım, kuzenlerimle voleybol oynadım piknikte. Dün de yolda sesli sesli şarkı söyledim akşamüstü, rüzgar vardı etrafta kimsecikler de yoktu, ben de başladım söylemeye valla iyi geldi.

bende yarın en sevdıgım sarkıyı yolda dınlerken klıp cektıgımı dusuncem yururken :D:D star gıbı hıssedıyorum::D:D:D

bir de nete shih shak shok yazıp dinleyin gunde bır kez ölüyü dirriltir töbeler olsun

Her gün, evde yalnız olduğum saatlerde takıyorum kulaklığı açıyorum en sevdiğim şarkıyı son ses, başlıyorum dans etmeye :) Hem bedenime hem ruhuma çok iyi geliyo :)
Ha bir de sabah uyanınca aynada kendime bi tane öpücük gönderiyorum, göz kırpıyorum :)
Evlendiğim zaman kocam kesin ben bi deliyle evlendim diyecek. :)

Bende müziği açtım ve topladığım zeytinleri kırdım,kurdum ,kurtuldum

Bugün eşimle Kilyos'a denize gittik. İnanılmaz dalgalıydı çocuklar gibi oynadık en son ne zaman böyle eğlendim hatırlamıyorum. Ve kendime bir söz verdim: ufak tefek sıkıntılarla ne kendimi ne de sevdiğim adamı üzmeyeceğim dedim :KK24:

Nasıl bi pozitiff enerjiyle doldum anlatamam :) şuan kendim için kalkip tırnak bakimimi yapmaya karar verdim :) 2dk öncesine kadar hiç halim yoktu yapmak icin :)

Nasıl bi pozitiff enerjiyle doldum anlatamam :) şuan kendim için kalkip tırnak bakimimi yapmaya karar verdim :) 2dk öncesine kadar hiç halim yoktu yapmak icin :)

ıstee tamda bundan bahsedıyorum...şahane çok mutlu oldum... guzel bırde yuzuk aldım kendıne guzel ellerıne:D

Back
X