• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birçok derdimiz var hanımlar

Bugün eşimle Kilyos'a denize gittik. İnanılmaz dalgalıydı çocuklar gibi oynadık en son ne zaman böyle eğlendim hatırlamıyorum. Ve kendime bir söz verdim: ufak tefek sıkıntılarla ne kendimi ne de sevdiğim adamı üzmeyeceğim dedim :KK24:

bırde deftere yazın mutlu anlarınızı okursunuz kızdıgınızda :D

Her gün, evde yalnız olduğum saatlerde takıyorum kulaklığı açıyorum en sevdiğim şarkıyı son ses, başlıyorum dans etmeye :) Hem bedenime hem ruhuma çok iyi geliyo :)
Ha bir de sabah uyanınca aynada kendime bi tane öpücük gönderiyorum, göz kırpıyorum :)
Evlendiğim zaman kocam kesin ben bi deliyle evlendim diyecek. :)

bence evlendıgınde kocanda senden enerjı alır... kendıne aynada opucuk atan kadınıda kocan opmeye doyamaz herhalde:D

Ben de konu acildiginda hemen ilk sayfadaki yorumlari okur okumaz aynayi elime aldim ve bi suredir istedigim kas sekli icin calismalara basladim. Kuaforde aldirmayi dusunuyodum ama neden kendim yapamiyim dedim. Keske demeseymisim yapamadim :KK53:
Ama anladim ki benim kasim zaten oyle kavisli olmazmis. Icime sinene kadar aldim aldim biraz incelttim hos oldu. Sonuc olarak guzel bisey yaptim mutluyum:D:KK23:

Ben de konu acildiginda hemen ilk sayfadaki yorumlari okur okumaz aynayi elime aldim ve bi suredir istedigim kas sekli icin calismalara basladim. Kuaforde aldirmayi dusunuyodum ama neden kendim yapamiyim dedim. Keske demeseymisim yapamadim :KK53:
Ama anladim ki benim kasim zaten oyle kavisli olmazmis. Icime sinene kadar aldim aldim biraz incelttim hos oldu. Sonuc olarak guzel bisey yaptim mutluyum:D:KK23:

:KK24: Alah ıyılıgını versin... :KK70:

bu aralar benim de pek keyfim yoktu ,şuan iş yerindeyim ve konuyu okuduktan sonra çikolata çikita diye bir balkan şarkısı var açtım masanın altından kıvırtıyorum :D:D tavsiye ederim,hatta bir düğün var gelinle damadın bu şarkı eşiliğinde oynadığı,tavsiye ederim :KK52:

bugün aynaya baktım yaklasık 1 aydır uyuyamadıgımı farkettim.goz altları felaketten cıkmışcasına.içimde küçük bişey tasıyorum.hamileliğin verdığı hafıf mallık :KK45:şimdiden uykusuzluktan gozlerım kırışmadan guzel yuzume bakayım dedım,baktım baktım,,,işe geç kaldım..

bugün aynaya baktım yaklasık 1 aydır uyuyamadıgımı farkettim.goz altları felaketten cıkmışcasına.içimde küçük bişey tasıyorum.hamileliğin verdığı hafıf mallık :KK45:şimdiden uykusuzluktan gozlerım kırışmadan guzel yuzume bakayım dedım,baktım baktım,,,işe geç kaldım..
hahahah cok guldurdunuz benıı sen sımdı cok guzelsındır merak etme

ben bugun kendıme evde gıymek ıcın bıseyler aldım ve dolabımda ev kıyafetı bolumu actım...vallahı dızılerdekı kadınlar gıbı olmasada camasır sulu esofmanımı attım.:D

Çok güzel bir konu acmissiniz, kendimiz için bişeyler yapmak adına. . Ne de olsa olmedik yasiyoruz di mi hâlâ? ?
Ama birakin kendimiz için ufacık bir harekette bulunmayi, su içmek icin bile bardagi dolaptan almaya mecalimiz, gücümüz en önemlisi istegimiz yoksa?? herşeye rağmen hayata inat hayata nasil tutunmali??

Bugün evde pijamalarımla hayattan bıkmıs bi şekilde otururken kk dan bi arkadaş bana msjım için teşekkür etti ve inşallah istediğin olur dediiii keyfim yerine geldi,mutlu oldum,miskinliğimi attım üstümden,kendime geldim güzell yemekler hazırladımm süslendimm püslendim kocamı bekliyorum :)) nerden nereye :KK37:

Çok güzel bir konu acmissiniz, kendimiz için bişeyler yapmak adına. . Ne de olsa olmedik yasiyoruz di mi hâlâ? ?
Ama birakin kendimiz için ufacık bir harekette bulunmayi, su içmek icin bile bardagi dolaptan almaya mecalimiz, gücümüz en önemlisi istegimiz yoksa?? herşeye rağmen hayata inat hayata nasil tutunmali??

bende boyle oldugum ıcın bu konuyu actım ınan yemek bıle yemeyebılırım aslında kendımı zorluyorum zorlayacaksınız az az da olsa ınsan bır salınca gerısını toplayamıyor ha bıraz gayret lutfen

Bugün evde pijamalarımla hayattan bıkmıs bi şekilde otururken kk dan bi arkadaş bana msjım için teşekkür etti ve inşallah istediğin olur dediiii keyfim yerine geldi,mutlu oldum,miskinliğimi attım üstümden,kendime geldim güzell yemekler hazırladımm süslendimm püslendim kocamı bekliyorum :)) nerden nereye :KK37:

sahane ...yalnız benım konumu nereye tasımıslar gördun mu ben goremedım bu kk nın yenı halıne alısamadım yahu

haa ılıskıler duygular hayatın ıcındene tasınmıs konucazım tamam olurrr

Back
X