Mrhb. Ben de varım kızlar. Erkek infert. Yaşım 30, 1 yıldır evliyim. İlk tüp denememin negatif sonucunu 7 Aralıkta aldım. Şimdi bitkisellerle bir sonraki denememi bekleyeceğim. Allah hepimize anneliği nasip eder inşallah:Saruboceq:
Çok azmışız 30 yas ustu arkadaslar yalmaz:
Evet canım çok haklısın bu tedaviler maddi manevi çökertiyor insanı Allah yolumuzu açık etsin hepimizin.Plum12 inşallah 2. denemeye kadar hamile kalırım. Bekleyeceğiz çünkü maddi sebepler malum..
Çakşırotu suyu aldım ama tadı ve kokusu berbat 1lt lik. (Kızlar dikkat et hormonları etkiliyor yazmışlar)
Arı sütü polen bal (250gr) karışımına marketten aldığım (Doğa Erkeklere Özel Çay) çay poşetlerini boşalttım.(Ginseng, ısırganotu, nane, mate, hardal tohumu, zencefil, karabiber var) Birde 40 gr. kadar çam fıstığı dövülmüş olarak kattım. Biraz da tarçın ekleyip macun yaptım. Sabah akşam 1' er çay kaşığı (yada akşam 1 tatlı kaşığı) eşime veriyorum.
Keçi boynuzu kürüne çakşırotu bitince başlayacağım.
Çinko, E vitamini alacağım yarın.
Ürolağa gideceğiz ilaçlar varmış sperm kalitesini sayısını yükselten.
Proxeedplus diye bir toz karışımı da var fakat pahalı aylık kull. 210 TL düşüneceğim belki sonra alırım prof. larda gıda takviyesi olarak kullanabilirsiniz diyorlarmış.
Plum Umut Tüp bebeği öneren çok. Bahçecinin ekibi orda çalışıyormuş. Ben 2. denememi orada yapabilirim. Son kararımız değil tabiki. Bana daha zaman var.
Ama sen Ocak ayında başlıyormuşsun. Ne güzel heyecanlısındır şimdi di mi? Rabbim inşallah hayırlısı ile sonucunu pozitif yapar.:Saruboceq:
Herşey nasip kısmet işi. Az spermle doğal yoldan hamile kalan o kadar çok ki.. Umut oldu banada.
Evet canım çok haklısın bu tedaviler maddi manevi çökertiyor insanı Allah yolumuzu açık etsin hepimizin.
Eşime üroloğu 1,5 senedir genelde vitamin kullandırdı benim. Keçi boynuzu kürünü bende yapıcam eşime.Daha önce sadece bir hafta falan kullandı sonra bırakmıştık ama bu sefer beklerken tam yaptırıcam kaydirigubbakcemile5. Çok sağol canım yazmışsın uzun uzun. Şu macunu bende deniyim içer mi acaba bilmiyorum ama deniycem. Bu arada ben kendim soğan suyu içmeye başlamıştım bir haftasını yapabildim ancak şimdi yine başlamayı düşünüyorum. Yeni tedaviye hazırlanmak için. İnşallah çabalarımızın sonucunda bebeklerimizle ödüllendiriliriz.
Bende şu çörekotu bal tarçın üçlüsünü kullanacağım. Bu arada hazırladığım macunun tadı güzel ben baktım a.s
Keçi boynuzu bende bir ara kullandım bıraktım ihmalden :sm_confused: Şimdi çakşırotu bitince tekrar başlayacağım.
Ben tedavi olurken hiçbir şey kullanmadım bitkisel keşke kullansaydım.:sm_confused:
Diğer topikten bir arkadaş Proxeed plus iyi diyor, bütün ürologlar tavsiye ediyormuş. Bir çok şey kullanacağınıza sadece onu kullansanız da yeter diyor.
Allah sonumuzu hayır getire:Saruboceq:
Canım ya tam olarak benimde net belli değil başları artık bu ocak olur şubat olur bir aksilik çıkmazsa kontrole gidince bakalım nediycekler.Doğal yolla hamilelik oluşamıyacağı için mikro önerdiler bizde denedik ilkinde hamile kaldım aslında çokta sağlıklı gidiyordu ama kalp atışını duyamıyınca aldırmak zorunda kaldık. Hani belki diyorum normal yolla kalınmasa da sağlıklı spermler olur sağlıklı embriyolar oluşur.
Evet canım çok heyecanlıyım ama korkuyla karışık. Sabırsızlanıyorumda bir an evvel olsun bitsin artık yaş 32 , 8 yıllık evlilik. Allah hepimizin kucağını doldursun.
Ona bende heveslendim ama bu çok iyi araştırılmalı. Bal çörek otunu tedavi olucağın ay kullanmak daha mantıklı geliyor bana çünkü yumurta kisti yapabiliyor diye okudum burda.En azından sürekli kontrol altında olacağın için ve sonucunda yumurtalar toplandığı için.
Dediğim gibi ben ondan biraz çekiniyorum kist yapar diye. Bende hiç birini yapmadım bu kürlerin sadece geçen hafta soğan suyu içtim o da iltihap varsa gitsin diye, hemde bağışıklığı güçlü tutmak için eşimede içirdim bu arada hasta olmayalım bak iç bunu diye :smiley-cool:Duydum cnm kist olayını. Dikkatli olmak lazım tabiki ama ben sadece 5-6 gün kullanayım diye düşündüm. Bir faydası olurmu bilmiyorum. Sen ne dersin? önerin var mı?
Plum ve denser cok guzel bıtkım karısımları ya bende esıme denemek ısterım ama benım esım 1 yıldır hıç kontrole gıtmedı sizce bır sperm tahlılı olsunmu?varıkosel amelıyatı olmuştu 2 defa am cok az arttı sperm sayısı kecı boynuzu cok ıçırdım sperm arttırıcı ılaç yok dıyor ve dr.a gıtmeyı ıstemıyor hep kaçıyor.Artık yoruldum ınanın,benımde yumurta sayım az cıkıyor yasıma gore yasım33 banada bır seyler onerırmısınız kızlar ne olur yardım edın yamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?