[/QUOTE]Ewt sorım canım dogru kızhihoyyyt
Onu bilmiyorum bebetomcum. Onun women da vardır gerçi.Kız eşine sorsana o daha iyi bilir bizden opuyorumnanaktan
Kızlar pazar günü evlilik yıldönümümdü malum giremedim nete. pazts de eşim evdeydi ancak gece girebildim. Nasılsınız? sabaha görüşürüz herkes yatağında galiba..
Canım evlilik yıldönümün kutlu olsunbu sene inşallah allah göbeğine bebişler kondurur da 4 kişilik bir aile olursunuz
Evt cnm ya bir türlü rastlaşamadık ben şu sıralar çok az girebiliyorum misafirlerim vardı. İş yap yemek hazırla diziler falan derken gece olmuş bu arada. Soğan suyunu ilk hafta düzenli yaptım bir kaç gün misafirlerim olduğu için yapamadım ama bu akşam devam sorun olmaz her halde. Ben biraz böyleyim önce bir hevesle başlarım sonra sıkılır üşenirim. kaydirigubbakcemile3Sağol cnm. bir türlü raslaşamadık nasıl gidiyor soğan kürün? İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız:ecrin_bebek:
Evt cnm ya bir türlü rastlaşamadık ben şu sıralar çok az girebiliyorum misafirlerim vardı. İş yap yemek hazırla diziler falan derken gece olmuş bu arada. Soğan suyunu ilk hafta düzenli yaptım bir kaç gün misafirlerim olduğu için yapamadım ama bu akşam devam sorun olmaz her halde. Ben biraz böyleyim önce bir hevesle başlarım sonra sıkılır üşenirim. kaydirigubbakcemile3
skm kızlar nasılsınız transferlerinizden sonra hangi ilacları kullanmıştınız bazıları iğne kullanıyormuş dahamı etkilidir bileniniz varmı
Kızlar pazar günü evlilik yıldönümümdü malum giremedim nete. pazts de eşim evdeydi ancak gece girebildim. Nasılsınız? sabaha görüşürüz herkes yatağında galiba..
skm kızlar nasılsınız transferlerinizden sonra hangi ilacları kullanmıştınız bazıları iğne kullanıyormuş dahamı etkilidir bileniniz varmı
merhaba canımCanım bende iğne kullanmıştım düşük olmasın die ama bana kan sulandırıcıda verdıler ama ıkıncı tüp denememde canım ılk denemede kansulandırıcı ve ıgne kullanmamıştım,fitil sadece kullanmıştım canım hadı hayırlısı olsun ama denser ın dedıgı gıbı ıgne daha ii folık asıtte içiyormusun sen canım?hihoyyyt
bende 30 yaş üstüyüm hanımlar ....
merhaba....opuyorumnanaktan
bende 30 yaş üstüyüm hanımlar ....
merhaba....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?