birde 30 yaş ve üstü arkadaşlar bizlerde burada toplanalım.

Çakşır suyunu içirmiyorum çok kötü kokuyor tadı da berbat :sinifsinif: içme dedim eşime yazık ya ben içemezdim o kadar bile. Bal macununa devam ediyoruz. Şu vitamin ve hapları da alacağım iyice bakıp alayım diyorum. Çakşır böyle olunca boşuna para vermeyeyim diye araştırayım dedim.
Cnm ben çıkıyorum sonra görşrz.opuyorumnanaktan

Ama benım esım eczanede calışıyor bızde yok dedı depoya bır sorayım dedı canım saol:1hug:kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende 31 yaşındayım 8 yıllık evliyim biri düşükle sonuçlanan iki tüp bebek denemem oldu inşallah üçüncüde rabbim kucagımıza almayı nasip eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun

birde bu soğan suyu kürünü tedavinin hangi aşamasında yapıyorsunuz ben daha önceki denemelerimde hiçbirsey yapmamıştım yardımcı olursanız çok sevinirim

Slm kopurlu cnm hoş geldin. Benim 1 denemem oldu negatif. Ben soğan kürü hiç yapmadım. Şu an Plum12 arkadaşımız yapıyor o daha doğru bilgiler verir sanırım.

birde bu soğan suyu kürünü tedavinin hangi aşamasında yapıyorsunuz ben daha önceki denemelerimde hiçbirsey yapmamıştım yardımcı olursanız çok sevinirim

Hoşgeldin kopurlu. Bende ilk denememde bebeğimi kaybettim çok geçmiş olsun Soğan kürünü uygulamaya çalışıyorum bende şu anda bir tedavide değilim. Bende ilk defa kullanıyorum KK da kullanıp faydasını gören bir çok kişi var. Bence tedavideyken değilde öncesinde ve sonrasında kullanmak daha mantıklı.

Tarifi de bu canım eğer istersen yinede iyice bir araştır biraz ben korkarım bu tarz şeylerden Kürler içinde bence en masumu bu gibi geliyor bana sonuçta bildiğimiz soğan

Soğan Kürü

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

ıbrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır

Hoşgeldın canım ınş.Rabbım sesımızı duyar da bır ewlat verır.:Saruboceq:
Slm kopurlu cnm hoş geldin. Benim 1 denemem oldu negatif. Ben soğan kürü hiç yapmadım. Şu an Plum12 arkadaşımız yapıyor o daha doğru bilgiler verir sanırım.
Nasılsın can canyerimseniben
Sen nasılsın plum cuguma.s

Sen nasılsın plum cuguma.s[/QUOTE]

iyiyim bebetom sen nasılsın? Gün geçiriyoruz işte. Bulabildiniz mi canım vitamini.

Son düzenleme:
iyiyim bebetom sen nasılsın? Gün geçiriyoruz işte. Bulabildiniz mi canım vitamini.

Henuz esım bakmamış canım bılıyorsun bıraz agır,bende içebılırmıyım bu ılacı:uhm:hihoyyyt[/QUOTE]

Onu bilmiyorum bebetomcum. Onun women da vardır gerçi.Kız eşine sorsana o daha iyi bilir bizden opuyorumnanaktan

canım sağol bakalım iki gündür bende başladım içmeye biraz zor oluyor ama napalım sonu güzel olur inşallah

canım sağol bakalım iki gündür bende başladım içmeye biraz zor oluyor ama napalım sonu güzel olur inşallah

Evet canım ilk günler çok zorlanıyorsun birde kebabcı dükkanı gibi kokuyor evin :sinifsinif: ama bebekler için herşeye değer katlanıcaz. Ben bu bir kaç gün yapamadım sanırım bişey olmaz bu günden devam

Kızlar nerelerdesiniz karşılaşamıyoruz kaydirigubbakcemile5
Ewt hiç karsılasmıyoruz ben genelde aksam saatlerınde buradayım kızalrkaydirigubbakcemile5
İyidir cnm bugün giremedim nete dışarıdaydım
Bekklerız canım aksam gır bazenzemuszemus
Henuz esım bakmamış canım bılıyorsun bıraz agır,bende içebılırmıyım bu ılacı:uhm:hihoyyyt
Ewt sorım canım dogru kızhihoyyyt
Onu bilmiyorum bebetomcum. Onun women da vardır gerçi.Kız eşine sorsana o daha iyi bilir bizden opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…