birde bu soğan suyu kürünü tedavinin hangi aşamasında yapıyorsunuz ben daha önceki denemelerimde hiçbirsey yapmamıştım yardımcı olursanız çok sevinirim
Hoşgeldın canım ınş.Rabbım sesımızı duyar da bır ewlat verır.:Saruboceq:slm arkadaşlar bende 31 yaşındayım 8 yıllık evliyim biri düşükle sonuçlanan iki tüp bebek denemem oldu inşallah üçüncüde rabbim kucagımıza almayı nasip eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Nasılsın can canyerimsenibenSlm kopurlu cnm hoş geldin. Benim 1 denemem oldu negatif. Ben soğan kürü hiç yapmadım. Şu an Plum12 arkadaşımız yapıyor o daha doğru bilgiler verir sanırım.
Sen nasılsın plum cuguma.sHoşgeldin kopurlu. Bende ilk denememde bebeğimi kaybettim çok geçmiş olsun Soğan kürünü uygulamaya çalışıyorum bende şu anda bir tedavide değilim. Bende ilk defa kullanıyorum KK da kullanıp faydasını gören bir çok kişi var. Bence tedavideyken değilde öncesinde ve sonrasında kullanmak daha mantıklı.
duyuldu duyuldu pıt pıt... :) darısı tüm bekleyenlere.
Sen nasılsın plum cuguma.s
iyiyim bebetom sen nasılsın? Gün geçiriyoruz işte. Bulabildiniz mi canım vitamini.
Hoşgeldın canım ınş.Rabbım sesımızı duyar da bır ewlat verır.:Saruboceq:
Nasılsın can canyerimseniben
Tarifi de bu canım eğer istersen yinede iyice bir araştır biraz ben korkarım bu tarz şeylerden Kürler içinde bence en masumu bu gibi geliyor bana sonuçta bildiğimiz soğan
Soğan Kürü
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
İbrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır
Hoşgeldın canım ınş.Rabbım sesımızı duyar da bır ewlat verır.:Saruboceq:
Nasılsın can canyerimseniben
canım sağol bakalım iki gündür bende başladım içmeye biraz zor oluyor ama napalım sonu güzel olur inşallah
Ewt hiç karsılasmıyoruz ben genelde aksam saatlerınde buradayım kızalrkaydirigubbakcemile5Kızlar nerelerdesiniz karşılaşamıyoruz kaydirigubbakcemile5
Bekklerız canım aksam gır bazenzemuszemusİyidir cnm bugün giremedim nete dışarıdaydım
Ewt sorım canım dogru kızhihoyyytHenuz esım bakmamış canım bılıyorsun bıraz agır,bende içebılırmıyım bu ılacı:uhm:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?